Knipmode

Kies voor een Knipmode abonnement met tot 41% korting op de winkelprijs. Dit is het grootste zelfmaakmode tijdschrift van Nederland. Voor iedereen die graag zelf kleding maakt, brengt de redactie van dit magazine maandelijks de patronen voor de laatste mode en tips voor het ontwikkelen van een eigen stijl.

Knipmode abonnement

Knipmode is het zelfmaakmodeblad van Nederland. Elke maand staat dit unieke modeblad vol met modecollecties voor alle type vrouwen met al haar patronen en werkbeschrijvingen. Dan kan je er lekker zelf mee aan de slag.

Met Knipmode ontwikkelt u uw eigen stijl. Het blad vol staat met inspirerende mode, praktische informatie en tips van vakmensen en trendwatchers. Geef een persoonlijke touch aan uw kleding en accessoires. Geef een persoonlijke touche aan uzelf. Dus heeft u ook veel plezier in het maken van kleding naar eigen smaak? Laat u dan inspireren door Knipmode en neem een abonnement.

Voor wie wil kennismaken met Knipmode is er al een abonnement vanaf €27,99. Met tot 41% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle aanbiedingen voor Knipmode. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Knipmode

Met een Knipmode proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Knipmode proefabonnement is er al voor €27,99.

Knipmode cadeau geven

U kunt een Knipmode abonnement ook cadeau doen. Voor €27,99 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Knipmode abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Knipmode cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar Knipmode vanzelf thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 41% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Knipmode op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Met een proefabonnement op Knipmode kunt u Knipmoden voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €27,99.

Een abonnement op Knipmode is verkrijgbaar vanaf €27,99. Een proefabonnement voor €27,99. En een cadeauabonnement vanaf €27,99. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Knipmode heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Knipmode abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor Knipmode cadeauabonnementen te bekijken. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Knipmode cadeauabonnement voor €27,99.

Na het bestelde aantal nummers stopt het geschonken abonnement vanzelf.. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

Een jaarabonnement op Knipmode is verkrijgbaar voor €69,99. Voor deze prijs ontvangt u 12 keer Knipmode gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Knipmode verschijnt 12 keer per jaar.

Knipmode komt uit op 02-02, 01-03, 05-04, 03-05, 31-05, 05-07, 02-08, 30-08, 04-10, 01-11, 29-11, 03-01-2025.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het tijdschrift iets eerder of later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Knipmode. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Knipmode, neemt u contact op met de klantenservice van Knipmode. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Knipmode

" Het zou nog leuker zijn dat de patronen meer in grotere maten worden afgebeeld. Dan heb je meer beeld van de mooie creaties. "

" Elke keer weer heel blij als de Knip op de deurmat valt. "

" Veel patronen die er al vaker in gestaan hebben, en jammer dat de kleding slecht gemaakt wordt en dat duidelijk zichtbaar is. Leuk idee dezelfde kleding in grote maten ... "

" Jammer dat er veel Editex stoffen in staan. Moeizaam tot niet te verkrijgen via de gemelde websites. "

" Ik vind hem mooi ,maar het mag ook wel wat vlotte patronen tussen zitten. Het zijn meestal de zelfde patronen☺️ "

" Ik nam een abonnement met mijn herinnering van dit blad. Helaas vond ik de modellen niet echt mijn stijl en bij sommige dingen die ik maakte vond ik de uitleg soms ... "

" Zelf ben ik een jaar abonnee, maar ben enigszins teleurgesteld. Niet erg vooruitstrevend, veel te veel jurken, te veel 4-in-1 patronen. De duidelijkheid in uitleg van ... "

" Ik ben heel tevreden over knipmode elke keer weer plezant veel keuze en fijne beschrijving over de outfits om zelf te naaien vindt het wel jammer dat er geen uitleg ... "

" Een blad vol met mode om zelf te maken. De nieuwste trends worden belicht. Jammer dat er best veel foutjes staan in de patronen, zeker als je nog niet zo veel ervaring ... "

" Ik maak graag modernere kleding, die beter aansluit. "