Denksport Filippine Vakantieboek 3* abonnementen

Kies voor een Denksport Filippine Vakantieboek 3* abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Dit dikke vakantieboek is speciaal voor de echte liefhebbers en ideaal voor op reis.


€25,15 26,50
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€62,00 68,90
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Filippine Vakantieboek 3*

Niveau: 3 sterren

Het leuke van een filippine is dat er altijd een eindoplossing uit komt; een grappig citaat, een leerzaam gezegde of gewoon een leuk woord. Een filippine heeft daarnaast minimaal de helft van de vakjes becijferd, zodat als u een woord niet kent, er toch achter kunt komen wat er moet staan. Dit puzzeltype geeft u de mogelijkheid om moeilijkere puzzels toch op te lossen.

Een Denksport Filippine Vakantieboek 3 abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €25,15. U profiteert van tot 10% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle Denksport Filippine Vakantieboek 3 aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Filippine Vakantieboek 3*

Met een proefabonnement op Denksport Filippine Vakantieboek 3 maakt u voordelig kennis met dit bijzondere magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Er is al een Denksport Filippine Vakantieboek 3 proefabonnement voor €25,15.

Voordelen van een abonnement

  • 13x per jaar als eerste Denksport Filippine Vakantieboek 3* thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 10% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Filippine Vakantieboek 3* op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.