Denksport Filippine Vakantieboek abonnementen

Kies voor een Denksport Filippine Vakantieboek abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Dit dikke vakantieboek is speciaal voor de echte liefhebbers en ideaal voor op reis.


€30,90 32,50
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€76,05 84,50
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Filippine Vakantieboek

3 Sterren puzzels

Het leuke van een filippine is dat er altijd een eindoplossing uit komt; een grappig citaat, een leerzaam gezegde of gewoon een leuk woord. Een filippine heeft daarnaast minimaal de helft van de vakjes becijferd, zodat als u een woord niet kent, er toch achter kunt komen wat er moet staan. Dit puzzeltype geeft u de mogelijkheid om moeilijkere puzzels toch op te lossen.

Voor wie Denksport Filippine Vakantieboek wil proberen is er al een aanbieding vanaf €25,15. Met tot 10% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele Denksport Filippine Vakantieboek aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Filippine Vakantieboek

Wilt u Denksport Filippine Vakantieboek eerst proberen alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen onderscheidt u door het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Denksport Filippine Vakantieboek proefabonnement voor €25,15.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 10% goedkoper dan het magazine los kopen
  • 13x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Filippine Vakantieboek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.