Denksport Filippine Vakantieboek

Dit dikke vakantieboek is speciaal voor de echte liefhebbers en ideaal voor op reis.

Aanbiedingen

Denksport Filippine Vakantieboek abonnement

3 Sterren puzzels

Het leuke van een filippine is dat er altijd een eindoplossing uit komt; een grappig citaat, een leerzaam gezegde of gewoon een leuk woord. Een filippine heeft daarnaast minimaal de helft van de vakjes becijferd, zodat als u een woord niet kent, er toch achter kunt komen wat er moet staan. Dit puzzeltype geeft u de mogelijkheid om moeilijkere puzzels toch op te lossen.

Voor wie Denksport Filippine Vakantieboek wil proberen is er al een aanbieding vanaf €25,15. Met tot 10% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele Denksport Filippine Vakantieboek aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Filippine Vakantieboek

Wilt u Denksport Filippine Vakantieboek eerst proberen alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen onderscheidt u door het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Denksport Filippine Vakantieboek proefabonnement voor €25,15.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 10% goedkoper dan het magazine los kopen
  • 13x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Filippine Vakantieboek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Denksport Filippine Vakantieboek 5 nummers €30,90 5%
Denksport Filippine Vakantieboek 13 nummers €76,05 10%

Ja. Met een proefabonnement kunt u Denksport Filippine Vakantieboek voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €25,15.

Een Denksport Filippine Vakantieboek abonnement is verkrijgbaar vanaf €25,15. Een proefabonnement voor €25,15. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Denksport Filippine Vakantieboek abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Denksport Filippine Vakantieboek komt 13 keer per jaar uit.

Als u Denksport Filippine Vakantieboek voor bezorging in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Filippine Vakantieboek. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Denksport Filippine Vakantieboek. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Denksport Filippine Vakantieboek, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Filippine Vakantieboek. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt het abonneenummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.