Denksport Filippine 3* Vakantieboek abonnementen

Kies voor een Denksport Filippine 3* Vakantieboek abonnement met tot 6% korting op de winkelprijs. Dit dikke vakantieboek is speciaal voor de echte liefhebbers en ideaal voor op reis.


€62,00
13 nummers
6% korting

Laatste reviews

Over Denksport Filippine 3* Vakantieboek

Het leuke van een filippine is dat er altijd een eindoplossing uit komt; een grappig citaat, een leerzaam gezegde of gewoon een leuk woord. Een filippine heeft daarnaast minimaal de helft van de vakjes becijferd, zodat als u een woord niet kent, er toch achter kunt komen wat er moet staan. Dit puzzeltype geeft u de mogelijkheid om moeilijkere puzzels toch op te lossen.

Wat zijn de kosten van een Denksport Filippine 3 Vakantieboek abonnement? Voor wie wil kennismaken met Denksport Filippine 3 Vakantieboek is er al een abonnement vanaf €62,00. En u profiteert van tot 6% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele Denksport Filippine 3* Vakantieboek aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Denksport Filippine 3* Vakantieboek verschijnt 13x per jaar.

Voordelen van een abonnement

  • 13x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 6% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Filippine 3* Vakantieboek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.