Denksport Logisch Vakantieboek

Het puzzelblad met voor ieder wat wils. Van Japanse puzzels, Kakuros tot aan Hitori. Inclusief kort en bondige uitleg van alle puzzeltypes. En in een handig formaat om mee te nemen.

Helaas...

Op dit moment zijn er geen aanbiedingen.

Bekijk een van de andere titels op Abonnement.nl. Of bezoek de website van de uitgever voor meer mogelijkheden.

Denksport Logisch Vakantieboek abonnement

2-4 Sterren puzzels

Het Denksport Logisch vakantieboek is een uitgave vol met logische puzzels als zeeslag, Japanse puzzels, tentje-boompjes, kakuros en nog veel meer. Het Denksport Logisch vakantieboek is een verzameling van het beste aan logische puzzels dat Denksport te bieden heeft op een 2- t/m 4-sterrenniveau. Alle puzzeltypes worden kort en bondig uitgelegd voorin de uitgave.

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op Denksport Logisch Vakantieboek. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u Denksport Logisch Vakantieboek voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt Denksport Logisch Vakantieboek helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Denksport Logisch Vakantieboek neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.