Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* abonnementen

Kies voor een Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* abonnement met tot 61% korting op de winkelprijs. Het puzzelblad met voor ieder wat wils. Van Japanse puzzels, Kakuros tot aan Hitori. Inclusief kort en bondige uitleg van alle puzzeltypes. En in een handig formaat om mee te nemen.


€29,45 29,75
5 nummers Stopt automatisch
1% korting

€72,55 77,35
13 nummers
61% korting

Laatste reviews

Over Denksport Logisch Vakantieboek 2-4*

Niveau: 2-4 sterren

Het Denksport Logisch vakantieboek is een uitgave vol met logische puzzels als zeeslag, Japanse puzzels, tentje-boompjes, kakuros en nog veel meer. Het Denksport Logisch vakantieboek is een verzameling van het beste aan logische puzzels dat Denksport te bieden heeft op een 2- t/m 4-sterrenniveau. Alle puzzeltypes worden kort en bondig uitgelegd voorin de uitgave.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €29,45. U profiteert van tot 61% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Denksport Logisch Vakantieboek 2-4*. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Logisch Vakantieboek 2-4*

Niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Denksport Logisch Vakantieboek 2-4 proefabonnement. En beoordeel dit unieke tijdschrift zelf. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Denksport Logisch Vakantieboek 2-4 proefabonnement is er al voor €29,45.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 61% op de prijs in de winkel
  • 13x per jaar Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.