Denksport Logisch 2-4* Vakantieboek abonnementen

Het puzzelblad met voor ieder wat wils. Van Japanse puzzels, Kakuros tot aan Hitori. Inclusief kort en bondige uitleg van alle puzzeltypes. En in een handig formaat om mee te nemen.


€29,45
5 nummers Stopt automatisch
 

€72,55
13 nummers
 

Laatste reviews

Over Denksport Logisch 2-4* Vakantieboek

Het Denksport Logisch vakantieboek is een uitgave vol met logische puzzels als zeeslag, Japanse puzzels, tentje-boompjes, kakuros en nog veel meer. Het Denksport Logisch vakantieboek is een verzameling van het beste aan logische puzzels dat Denksport te bieden heeft op een 2- t/m 4-sterrenniveau. Alle puzzeltypes worden kort en bondig uitgelegd voorin de uitgave.

Wat kost een abonnement op Denksport Logisch 2-4 Vakantieboek? Voor wie wil kennismaken met Denksport Logisch 2-4 Vakantieboek is er al een aanbieding vanaf €29,45. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Denksport Logisch 2-4* Vakantieboek. En kies het abonnement dat bij u past.

Denksport Logisch 2-4* Vakantieboek verschijnt 13x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Logisch 2-4* Vakantieboek

Wilt u Denksport Logisch 2-4 Vakantieboek eerst zelf ervaren alvorens u een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. U zit dus nergens aan vast. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een Denksport Logisch 2-4 Vakantieboek proefabonnement is er al voor €29,45.

Voordelen van een abonnement

  • 13x per jaar Denksport Logisch 2-4* Vakantieboek vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Logisch 2-4* Vakantieboek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.