Denksport Filippine Pocket

Filippine puzzels om makkelijk mee te nemen en overal bij u te hebben.

Aanbiedingen

Denksport Filippine Pocket abonnement

3 Sterren Filippine puzzels

Een uitgave vol met filippine varianten. En door het handzame pocket formaat, kunt u dit puzzelboekje overal mee naar toe nemen.

Een Denksport Filippine Pocket abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Denksport Filippine Pocket is er al een aanbieding vanaf €19,95. Vergelijk alle actuele Denksport Filippine Pocket aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Filippine Pocket

Bent u nog niet overtuigd? Kies dan voor een Denksport Filippine Pocket proefabonnement. En probeer dit fijne magazine zelf. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. U zit dus nergens aan vast. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Een Denksport Filippine Pocket proefabonnement is er al voor €19,95.

  • 17x per jaar als eerste Denksport Filippine Pocket in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Filippine Pocket op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Denksport Filippine Pocket 5 nummers €19,95 n.v.t.
Denksport Filippine Pocket 13 nummers €49,15 n.v.t.

Ja. Met een proefabonnement kunt u Denksport Filippine Pocket voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €19,95.

Een Denksport Filippine Pocket abonnement is verkrijgbaar vanaf €19,95. Een proefabonnement voor €19,95. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Denksport Filippine Pocket abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

De prijs van een jaarabonnement op Denksport Filippine Pocket is €49,15. Voor dit bedrag ontvangt u Denksport Filippine Pocket 17 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Denksport Filippine Pocket. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Denksport Filippine Pocket verschijnt 17 keer per jaar.

Als u Denksport Filippine Pocket op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Filippine Pocket. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Denksport Filippine Pocket. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Denksport Filippine Pocket, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Filippine Pocket. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.