Denksport Filippine Pocket abonnementen

Filippine puzzels om makkelijk mee te nemen en overal bij u te hebben.


€19,95
5 nummers Stopt automatisch
 

€49,15
13 nummers
 

Laatste reviews

Over Denksport Filippine Pocket

3 Sterren Filippine puzzels

Een uitgave vol met filippine varianten. En door het handzame pocket formaat, kunt u dit puzzelboekje overal mee naar toe nemen.

Een Denksport Filippine Pocket abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Denksport Filippine Pocket is er al een aanbieding vanaf €19,95. Vergelijk alle actuele Denksport Filippine Pocket aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Filippine Pocket

Bent u nog niet overtuigd? Kies dan voor een Denksport Filippine Pocket proefabonnement. En probeer dit fijne magazine zelf. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. U zit dus nergens aan vast. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Een Denksport Filippine Pocket proefabonnement is er al voor €19,95.

  • 17x per jaar als eerste Denksport Filippine Pocket in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Filippine Pocket op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.