Espanje

Kies voor een Espanje abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor iedere Spanjeliefhebber. Met in ieder kwartaalnummer zo'n 100 pagina’s met heerlijke artikelen en fantastische tips om nog meer van dit prachtige land te genieten.

Espanje abonnement

Espanje! is dé glossy voor iedere fan van dit unieke land. Of u nu in Nederland of Spanje woont, u geniet van de prachtige reisverhalen met vele unieke tips. Alle redactieleden komen of wonen al jaren in Spanje. En zij delen graag hun beste vondsten.

Behalve over het land gaat Espanje magazine ook over de levensstijl: exposities, films, muziek, literatuur, taal en natuurlijke de heerlijke keuken. Alles passeert de revue.

Een Espanje abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Espanje wil proberen is er al een abonnement vanaf €14,95. U geniet tot 38% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Espanje. En kies het abonnement dat bij u past.

Espanje digitaal lezen

Als abonnee van Espanje leest u alle nummers op papier én online. Espanje biedt u een app. In deze app leest u de digitale edities. Installeer de app voor iOS of Android. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft altijd toegang tot alle nummers in de app. In de app bewaarde edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Ideaal voor onderweg in het buitenland, op de boot en andere situaties waar een internetverbinding minder betrouwbaar of duur is.

Espanje cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Espanje? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €26,95. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een Espanje abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Bespaar tot 38% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Espanje op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Espanje abonnement is verkrijgbaar vanaf €14,95. En een cadeauabonnement vanaf €26,95. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Espanje abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Espanje abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Espanje te bekijken. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Espanje cadeauabonnement voor €26,95.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

Voor een jaarabonnement op Espanje betaalt u €20,00. Hiervoor ontvangt u Espanje 4 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Met een abonnement op Espanje heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Espanje komt 4 keer per jaar uit.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Espanje. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Espanje, neemt u contact op met de klantenservice van Espanje. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Espanje

" Wat mij aanspreekt is de verscheidenheid aan onderwerpen. Met name cultuur, boeken en muziek. Met daarnaast beschrijvingen van streken en steden. Ook het gastronomische ... "

" Mooie artikelen, fijne info. "

" Wij halen al jarenlang tips uit dit magazine voor onze reizen door Spanje. Zowel de kusten als het binnenland hebben we hierdoor ontdekt . Ook de verhalen over de Spaanse ... "