Oostenrijk Magazine abonnementen

Kies voor een Oostenrijk Magazine abonnement met tot 43% korting op de winkelprijs. U kunt ook een Oostenrijk Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Het lifestyleblad over Oostenrijk.


€19,95 34,75
1 jaar
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Oostenrijk Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 34,75
1 jaar
43% korting

Laatste reviews

  • Fam. De Koning

Iedereen denkt bij Oostenrijk aan wintersport maar het is ook een heerlijk land voor de zomer. Wij gaan al jaren tenminste 1 keer per jaar naar Oostenrijk. Eerst met de kinderen en nu weer met zijn 2-en. Oostenrijk Magazine is een mooi magazine waar we regelmatig ideeen uithalen. Dat kan natuurlijk ook van internet maar uit een magazine blijft voor ons leuker. En wij vinden Oostenrijk Magazine mooi gemaakt en heel afwisselend.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Oostenrijk Magazine

Oostenrijk Magazine is een lifestyleblad over vakantie vieren in Oostenrijk, dat vijf keer per jaar verschijnt. Het richt zich niet alleen op het traditionele Oostenrijk van wintersport, bergen, Sissi en Schnitzel, maar wil ook de moderne kanten en de verrassende veelzijdigheid van dit populaire vakantieland laten zien. De redactionele pijlers van het nieuwe tijdschrift zijn reizen, eten & drinken, design & lifestyle. Ook is er veel aandacht voor cultuur, want nergens vind je zo 'n uitgebreid cultureel programma als in Oostenrijk met z 'n vele musea, festivals en concerten.

Een Oostenrijk Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Oostenrijk Magazine is er al een abonnement vanaf €19,95. U geniet tot 43% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele Oostenrijk Magazine aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Oostenrijk Magazine cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk Oostenrijk Magazine abonnement? Dat kan. Voor €19,95 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef een Oostenrijk Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 43% goedkoper dan het tijdschrift los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Oostenrijk Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.