Oostenrijk Magazine

Oostenrijk Magazine biedt u een uitgebreide blik op de schoonheid en diversiteit van Oostenrijk. Het tijdschrift staat vol met inspirerende artikelen over de mooiste plekken, lokale tradities en heerlijke gerechten. Of u nu op zoek bent naar de beste skigebieden, idyllische wandelpaden of culturele schatten, Oostenrijk Magazine helpt u om het meeste uit uw bezoek aan Oostenrijk te halen.<br><br>Laat u meeslepen door de fascinerende verhalen en schitterende foto's die de charme en het karakter van Oostenrijk perfect vastleggen. Oostenrijk Magazine is een onmisbare bron van inspiratie voor iedereen die het land beter wil leren kennen en waarderen.

Oostenrijk Magazine abonnement

Oostenrijk Magazine is een onmisbaar tijdschrift voor iedereen die een diepe liefde voor Oostenrijk koestert. Of u nu betoverd bent door de adembenemende Alpenlandschappen, rijke cultuur, of heerlijke keuken, dit magazine biedt u alles wat dit prachtige land te bieden heeft. Elke editie staat boordevol inspirerende reisverhalen, schitterende fotografie en praktische tips voor uw volgende vakantie naar Oostenrijk.

Oostenrijk ontdekken en beleven

Oostenrijk Magazine richt zich op zowel de fervente reiziger als de cultuurliefhebber. U vindt er diepgaande artikelen over historische bezienswaardigheden, wandelroutes door de mooiste natuurgebieden en interviews met locals die hun unieke perspectief delen. Daarnaast worden er ook minder bekende parels onthuld, zodat u telkens weer verrast wordt door nieuwe ontdekkingen.

Praktische tips en inspiratie

Naast prachtige verhalen en diepgaande artikelen biedt Oostenrijk Magazine ook tal van praktische tips. Van de beste restaurants en hotels tot geheimen voor het vermijden van toeristische drukte, dit tijdschrift is uw ideale reisgenoot.

Met in ieder nummer:

  • Adembenemende reisverhalen
  • Prachtige fotografie
  • Interviews met locals
  • Praktische reistips
  • Culturele en historische inzichten
  • Seizoensgebonden activiteiten

Oostenrijk Magazine cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een abonnement op Oostenrijk Magazine? Dat is mogelijk. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €19,95 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand zomaar verblijden? Geef Oostenrijk Magazine cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Oostenrijk Magazine cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 43% korting op de winkelprijs

Wat kost een abonnement op Oostenrijk Magazine?

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €19,95. Een jaarabonnement op Oostenrijk Magazine kost €19,95. Met tot 43% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor Oostenrijk Magazine. En pak dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een Oostenrijk Magazine abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen over een aanvraag via deze website? En na 14 dagen nog geen bevestiging van de uitgever ontvangen? Laat het ons weten en mail naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ook bij vragen met betrekking tot betaling, adreswijziging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Oostenrijk Magazine 1 jaar €19,95 43%
Titel Periode Prijs Korting
Oostenrijk Magazine 1 jaar €19,95 43%

Een Oostenrijk Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €19,95. En een cadeauabonnement vanaf €19,95. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Oostenrijk Magazine heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Oostenrijk Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor Oostenrijk Magazine cadeauabonnementen te zien. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Oostenrijk Magazine cadeauabonnement voor €19,95.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Voor een jaarabonnement op Oostenrijk Magazine betaalt u €19,95. Voor dit bedrag ontvangt u Oostenrijk Magazine 0 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

U betaalt middels een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Oostenrijk Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Oostenrijk Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Oostenrijk Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Oostenrijk Magazine

" Iedereen denkt bij Oostenrijk aan wintersport maar het is ook een heerlijk land voor de zomer. Wij gaan al jaren tenminste 1 keer per jaar naar Oostenrijk. Eerst met de ... "