Azië Magazine abonnementen

Kies voor een Azië Magazine abonnement met tot 8% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor alle reizigers met een voorliefde voor Azië en de Pacific. In ieder nummer van dit prachtige glossy magazine vindt u heerlijke sfeerbeelden, prachtige reisverhalen en schitteren fotoreportages uit Azië en Oceanië. U kunt ook een Azië Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,75 27,96
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
8% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Azië Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,75 27,96
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
8% korting

Laatste reviews

  • Corrie
Leuk blad voor Azië lovers

Leuk blad voor Azië lovers. Herkenbare plaatsen waar je geweest bent EN plekken waar je nog graag eens heen zou willen. Voor mij persoonlijk hoeft Australië er niet bij.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Azië Magazine

Hét tijdschrift voor iedereen die graag afreist naar Azië en de Pacific, inclusief Australië en Nieuw-Zeeland. Enorm populair onder alle abonnees, brengt het magazine iedere 3 maanden inspirerende artikelen, slimme tips en schitterend fotografie, waardoor u meteen uw koffer wil pakken. Lees de prachtige reportages over de mooiste reisbestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

In het tijdschrift worden 2 bekende bladen gebundeld: Azië Magazine en Down Under. Beide redacties hebben hun kennis en krachten gebundeld in een fantastisch reisblad met focus op Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific Islands.

Azië Magazine heeft hiervoor een app waarin u de digitale nummers leest. Hoeveel kost een Azië Magazine abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €25,75. En u geniet tot 8% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Azië Magazine. En kies uw abonnement.

Azië Magazine verschijnt 4x per jaar.

digitaal lezen

Als abonnee van Azië Magazine leest u alle nummers op papier én digitaal. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer 24/7 in de app. Eenmaal gedownloade edities kunt u daarna inzien zonder internet. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

cadeau geven

Kent u iemand die Azië Magazine met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement op Azië Magazine cadeau. Er is al een cadeauabonnement voor €25,75. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Azië Magazine abonnement zal weten te waarderen? Geef een Azië Magazine abonnement cadeau.

voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 8% korting op de winkelprijs
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 4x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €25,75)

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Azië Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.