Azië Magazine abonnementen

Kies voor een Azië Magazine abonnement met tot 2% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor alle reizigers met een voorliefde voor Azië en de Pacific. In ieder nummer van dit prachtige glossy magazine vindt u heerlijke sfeerbeelden, prachtige reisverhalen en schitteren fotoreportages uit Azië en Oceanië. U kunt ook een Azië Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,50 27,96
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
2% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Azië Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50 27,96
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
2% korting

Laatste reviews

  • Corrie
Leuk blad voor Azië lovers

Leuk blad voor Azië lovers. Herkenbare plaatsen waar je geweest bent EN plekken waar je nog graag eens heen zou willen. Voor mij persoonlijk hoeft Australië er niet bij.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Azië Magazine

Hét tijdschrift voor iedereen die graag afreist naar Azië en de Pacific, inclusief Australië en Nieuw-Zeeland. Enorm populair onder alle abonnees, brengt het magazine iedere 3 maanden inspirerende artikelen, slimme tips en schitterend fotografie, waardoor u meteen uw koffer wil pakken. Lees de prachtige reportages over de mooiste reisbestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

In het tijdschrift worden 2 bekende bladen gebundeld: Azië Magazine en Down Under. Beide redacties hebben hun kennis en krachten gebundeld in een fantastisch reisblad met focus op Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific Islands.

Voor wie wil kennismaken met Azië Magazine is er al een abonnement vanaf €27,50. Vergelijk alle aanbiedingen voor Azië Magazine. En kies uw abonnement.

Azië Magazine digitaal lezen

Bent u abonnee van Azië Magazine? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Azië Magazine ook digitaal lezen. Azië Magazine biedt u een app. In deze app leest u de digitale editie. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft 24/7 toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. In de app bewaarde nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere situaties waar internet minder betrouwbaar of duur is.

Azië Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om Azië Magazine cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €27,50. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verblijden? Geef een Azië Magazine abonnement cadeau.

  • Een abonnement is tot 2% voordeliger dan het magazine in de winkel kopen
  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • 4x per jaar Azië Magazine automatisch thuis bezorgd
  • Geef al voor €27,50 een abonnement cadeau (stopt automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Azië Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.