Azië Magazine abonnementen

Kies voor een Azië Magazine abonnement met tot 8% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor alle reizigers met een voorliefde voor Azië en de Pacific. In ieder nummer van dit prachtige glossy magazine vindt u heerlijke sfeerbeelden, prachtige reisverhalen en schitteren fotoreportages uit Azië en Oceanië. U kunt ook een Azië Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,75 27,96
4 nummers
8% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Azië Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,75 27,96
4 nummers
8% korting

Laatste reviews

  • Corrie
Leuk blad voor Azië lovers

Leuk blad voor Azië lovers. Herkenbare plaatsen waar je geweest bent EN plekken waar je nog graag eens heen zou willen. Voor mij persoonlijk hoeft Australië er niet bij.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Azië Magazine

Hét tijdschrift voor iedereen die graag afreist naar Azië en de Pacific, inclusief Australië en Nieuw-Zeeland. Enorm populair onder alle abonnees, brengt het magazine iedere 3 maanden inspirerende artikelen, slimme tips en schitterend fotografie, waardoor u meteen uw koffer wil pakken. Lees de prachtige reportages over de mooiste reisbestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

In het tijdschrift worden 2 bekende bladen gebundeld: Azië Magazine en Down Under. Beide redacties hebben hun kennis en krachten gebundeld in een fantastisch reisblad met focus op Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific Islands.

Azië Magazine cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Dus kent u een fervente reiziger? Geef een Azië Magazine abonnement cadeau.

Voordelen Azië Magazine abonnement

  • Azië Magazine als eerste op de mat
  • Exclusieve kortingsacties voor abonnees
  • Inclusief digitale edities

Azie Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Azië Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Azië Magazine klantenservice