Azië Magazine

Azië Magazine is uw venster naar de fascinerende wereld van Azië. Elke editie neemt u mee op een reis door de rijke culturen, indrukwekkende landschappen en dynamische steden van dit veelzijdige continent. Van de eeuwenoude tradities tot de moderne ontwikkelingen, Azië Magazine brengt u het allemaal.

Ontdek inspirerende reisverhalen, boeiende interviews en diepgaande analyses die u een unieke kijk geven op Azië. Laat u betoveren door de kleurrijke fotografie en waardevolle tips voor uw volgende reis. Met Azië Magazine blijft u altijd verbonden met dit prachtige deel van de wereld.

Azië Magazine abonnement

Welkom bij Azië Magazine, het ultieme reismagazine voor iedereen die gefascineerd is door Azië. Dit tijdschrift biedt u een unieke kijk op de meest exotische bestemmingen, culturele schatten en culinaire hoogstandjes van deze wonderlijke regio. Of u nu een doorgewinterde reiziger bent of gewoon nieuwsgierig naar verre oorden, Azië Magazine neemt u mee op een ontdekkingsreis door de diversiteit en schoonheid van Azië.

Reisinformatie en inspiratie

Azië Magazine brengt de magie van Azië tot leven met boeiende artikelen, prachtige fotografie en inspirerende reisverhalen. Van de serene tempels van Japan tot de bruisende markten van Thailand, elke editie zit vol met fascinerende bestemmingen en praktische reistips. U zult genieten van diepgaande reportages over de cultuur, tradities en geschiedenis van verschillende landen.

Daarnaast bevat het magazine insider tips van lokale experts. Van de beste reistijden en budgetvriendelijke tips tot aan veiligheidsadvies en must-see bezienswaardigheden. En dan zijn er nog de persoonlijke verhalen van andere reizigers.

Culinair genieten

Azië Magazine besteedt ook aandacht aan diverse en verrukkelijke Aziatische keuken. Elk nummer bevat recepten, restaurantaanbevelingen en verhalen van culinaire avonturen. Of u nu houdt van de pittige gerechten uit India, de verfijnde smaken van Japanse sushi of de gevarieerde street food van Vietnam, dit magazine vertelt hoe u het thuis kunt maken.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide reisgidsen
  • Culinaire ontdekkingen en recepten
  • Culturele en historische achtergrondverhalen
  • Praktische reistips en budgetadviezen
  • Persoonlijke verhalen van reizigers

Azië Magazine digitaal lezen

Abonnees van Azië Magazine ontvangen alle edities op papier én digitaal. Azië Magazine biedt u een app. In deze app vindt u de digitale editie. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft altijd online toegang tot de digitale editie in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals in te zien heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Azië Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Azië Magazine cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €28,50 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis zomaar verblijden? Geef Azië Magazine cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Azië Magazine cadeauabonnement.

  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 4x per jaar Azië Magazine op de mat

Wat kost een abonnement op Azië Magazine?

Voor wie Azië Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €28,50. Een jaarabonnement op Azië Magazine kost €28,50. Bekijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor Azië Magazine. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Azië Magazine abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen over een bestelling via deze website? En na 14 dagen geen bericht van de uitgever ontvangen? Laat het weten en mail naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever op. Doe dit onder andere bij vragen of opmerkingen over betalingen en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Azië Magazine 4 nummers €28,50 n.v.t.
Titel Periode Prijs Korting
Azië Magazine 4 nummers €28,50 n.v.t.

Een abonnement op Azië Magazine is verkrijgbaar vanaf €28,50. En een cadeauabonnement vanaf €28,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Azië Magazine heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Azië Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor Azië Magazine cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Azië Magazine cadeauabonnement voor €28,50.

Een cadeauabonnement stopt altijd vanzelf.. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

De prijs van een jaarabonnement op Azië Magazine is €28,50. Voor deze prijs ontvangt u Azië Magazine 4 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Met een abonnement op Azië Magazine heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Azië Magazine komt 4 keer per jaar uit.

Azië Magazine komt uit op 12-03, 11-06, 10-09, 10-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad iets eerder of later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Azië Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Azië Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Azië Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Azië Magazine

" Leuk blad voor Azië lovers. Herkenbare plaatsen waar je geweest bent EN plekken waar je nog graag eens heen zou willen. Voor mij persoonlijk hoeft Australië er niet ... "