Azië Magazine abonnementen

Kies voor een Azië Magazine abonnement met tot 2% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor alle reizigers met een voorliefde voor Azië en de Pacific. In ieder nummer van dit prachtige glossy magazine vindt u heerlijke sfeerbeelden, prachtige reisverhalen en schitteren fotoreportages uit Azië en Oceanië. U kunt ook een Azië Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,50 27,96
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
2% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Azië Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50 27,96
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
2% korting

Laatste reviews

  • Corrie
Leuk blad voor Azië lovers

Leuk blad voor Azië lovers. Herkenbare plaatsen waar je geweest bent EN plekken waar je nog graag eens heen zou willen. Voor mij persoonlijk hoeft Australië er niet bij.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Azië Magazine

Hét tijdschrift voor iedereen die graag afreist naar Azië en de Pacific, inclusief Australië en Nieuw-Zeeland. Enorm populair onder alle abonnees, brengt het magazine iedere 3 maanden inspirerende artikelen, slimme tips en schitterend fotografie, waardoor u meteen uw koffer wil pakken. Lees de prachtige reportages over de mooiste reisbestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

In het tijdschrift worden 2 bekende bladen gebundeld: Azië Magazine en Down Under. Beide redacties hebben hun kennis en krachten gebundeld in een fantastisch reisblad met focus op Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific Islands.

Azië Magazine heeft hiervoor een eigen app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Wat zijn de kosten van een abonnement op Azië Magazine? Voor wie Azië Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €27,50. Bekijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Azië Magazine. En kies uw abonnement.

Azië Magazine verschijnt 4x per jaar.

Azië Magazine digitaal lezen

Met een abonnement op Azië Magazine ontvangt u iedere editie op papier én digitaal. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer uw abonnement in de app. En lees alle nummers in de app. Eenmaal gedownloade edities kunt u daarna lezen zonder internet. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Azië Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op Azië Magazine ook cadeau geven. Voor €27,50 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit ergens aan vast. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef een abonnement op Azië Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Ontvang de digitale edities op uw mobiel apparaat
  • 4x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Geef al voor €27,50 een aflopend abonnement cadeau
  • Profiteer van tot 2% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Azië Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.