Nordic Magazine abonnementen

Kies voor een Nordic Magazine abonnement met tot 8% korting op de winkelprijs. U kunt ook een Nordic Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,75 27,96
4 nummers
8% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nordic Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,75 27,96
4 nummers
8% korting

Laatste reviews

Over Nordic Magazine

Nordic Magazine is een kwartaaluitgave over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews, boekbesprekingen, Noord-Europese producten en een agenda op het gebied van toerisme, life-style en cultuur.

Nordic Magazine besteedt ieder kwartaal aandacht aan actuele ontwikkelingen binnen Noord-Europa en de Oostzee-regio. Daarbij staan de komende seizoenen steeds centraal met een uitgebreide agenda van activiteiten op de meest uiteenlopende gebieden in deze regio.

Nordic Magazine cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Dus kent u een reislustig iemand die graag het Noorden bezoekt? Geef een Nordic Magazine abonnement cadeau.

Voordelen Nordic Magazine abonnement

  • Ieder kwartaal Nordic Magazine als eerste op de mat
  • Exclusieve kortingsacties voor abonnees
  • Inclusief digitaal lezen

Nordic Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Nordic Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Nordic Magazine klantenservice