Nordic Magazine

Kies voor een Nordic Magazine abonnement. Het tijdschrift over Noord-Europa en de Oostzee-regio. In ieder nummer vindt u reportages, interviews, boekbesprekingen, Scandinavische producten en een agenda op het gebied van toerisme, lifestyle en cultuur.

Nordic Magazine abonnement

Nordic Magazine is een kwartaaluitgave over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews, boekbesprekingen, Noord-Europese producten en een agenda op het gebied van toerisme, life-style en cultuur.

Nordic Magazine besteedt ieder kwartaal aandacht aan actuele ontwikkelingen binnen Noord-Europa en de Oostzee-regio. Daarbij staan de komende seizoenen steeds centraal met een uitgebreide agenda van activiteiten op de meest uiteenlopende gebieden in deze regio.

Een Nordic Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Nordic Magazine is er al een aanbieding vanaf €27,50. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Nordic Magazine. En pak dit voordeel.

Nordic Magazine digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Nordic Magazine? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Nordic Magazine ook digitaal lezen. Nordic Magazine heeft een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Download de app voor iOS of Android. Registreer uw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer waar en wanneer u maar wil in de app. In de app bekeken nummers zijn daarna offline in te zien. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Nordic Magazine cadeau geven

U kunt een Nordic Magazine abonnement ook cadeau doen. Voor €27,50 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die Nordic Magazine met plezier zal lezen? Geef een Nordic Magazine abonnement cadeau.

  • Geef al voor €27,50 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
  • 4x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Een abonnement is tot 2% voordeliger dan het tijdschrift los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nordic Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Nordic Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €27,50. En een cadeauabonnement vanaf €27,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Nordic Magazine abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Nordic Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Nordic Magazine te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Nordic Magazine cadeauabonnement voor €27,50.

Na het bestelde aantal nummers stopt het geschonken abonnement vanzelf.. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

Een jaarabonnement op Nordic Magazine kost €27,50. Voor deze prijs ontvangt u 4 keer Nordic Magazine gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als Nordic Magazine abonnee heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Nordic Magazine verschijnt 4 keer per jaar.

Als u Nordic Magazine voor bezorging in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Nordic Magazine. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging uitsluitend aan de uitgever van Nordic Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Nordic Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Nordic Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt dit nummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Nordic Magazine

" Als frequent Scandinavië bezoeker is dit blad uiterst informatief. Het nodigt iedere keer weer uit om de volgende vakantie te boeken. "

" In leuke afwisselende verhalen wordt er verteld over de prachtige Scandinavische gebieden. Ruimte, rust, natuur en vriendelijke mensen. Van heel basic tot luxe, voor elk ... "

" Leuke weetjes mooie foto's en verhalen. en zo kom je weer op ideeën voor nu tochten naar Scandinavië. "