Nordic Magazine abonnementen

Kies voor een Nordic Magazine abonnement met tot 8% korting op de winkelprijs. U kunt ook een Nordic Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,75 27,96
4 nummers
8% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nordic Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,75 27,96
4 nummers
8% korting

Laatste reviews

  • Anneke Zeinstra
Even weer dromen van de heerlijke vergezichten en de rust

Leuke weetjes mooie foto's en verhalen. en zo kom je weer op ideeën voor nu tochten naar Scandinavië.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Nordic Magazine

Nordic Magazine is een kwartaaluitgave over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews, boekbesprekingen, Noord-Europese producten en een agenda op het gebied van toerisme, life-style en cultuur.

Nordic Magazine besteedt ieder kwartaal aandacht aan actuele ontwikkelingen binnen Noord-Europa en de Oostzee-regio. Daarbij staan de komende seizoenen steeds centraal met een uitgebreide agenda van activiteiten op de meest uiteenlopende gebieden in deze regio.

Nordic Magazine heeft hiervoor een app. Hierin kunt u de digitale edities lezen. Wat zijn de kosten van een Nordic Magazine abonnement? Voor wie wil kennismaken met Nordic Magazine is er al een abonnement vanaf €25,75. tot 8% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor Nordic Magazine. En kies uw abonnement.

Nordic Magazine verschijnt 4x per jaar.

digitaal lezen

Bent u abonnee van Nordic Magazine? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Nordic Magazine digitaal lezen. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En lees nieuwe en oude nummers overal en altijd in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna offline in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere plekken waar een internetverbinding onbetrouwbaar of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een abonnement op Nordic Magazine? Dat kan. Er is al een cadeauabonnement voor €25,75. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef een abonnement op Nordic Magazine cadeau.

voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 8% goedkoper dan het tijdschrift los kopen
  • 4x per jaar Nordic Magazine vanzelf thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €25,75
  • Lees het magazine op papier én digitaal

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nordic Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.