AmericA Magazine abonnementen

Kies voor een AmericA Magazine abonnement met tot 2% korting op de winkelprijs. Het kwartaalmagazine over reizen in de Verenigde Staten en Canada. Met schitterende reisreportages, uitgebreide achtergrondinformatie, en de persoonlijke verhalen van andere reizigers. U kunt ook een AmericA Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,50 27,96
4 nummers
2% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op AmericA Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50 27,96
4 nummers
2% korting

Laatste reviews

  • Jos
Heerlijk magazine

Mooie en interessante artikelen, over bekende en onbekende stukjes US. Must have voor de echte Amerika liefhebbers….

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Van Kooten

Mooie landen. En goed om in ieder geval 1 keer in je leven te zien. Dan begrijp je ze iets beter.

Over AmericA Magazine

In AmericA Magazine leest u ieder kwartaal over reizen in de Verenigde Staten en Canada. Reisverhalen van medereizigers. Prachtige fotoreportages. Achtergrondinformatie over staten en steden. En vele goede tips om je reis door Noord Amerika een onvergetelijke ervaring te maken.

Veel abonnees van AmericA Magazine zijn zelf al vaker in de VS en Canada geweest. En ook zij delen hun goede (en minder goede) ervaringen. AmericA Magazine mag u dus niet missen, als u van plan bent om naar de VS of Canada te gaan!

AmericA Magazine heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale editie kunt lezen. Wat kost een abonnement op AmericA Magazine? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €27,50. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor AmericA Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

AmericA Magazine verschijnt 4x per jaar.

AmericA Magazine digitaal lezen

Als abonnee van AmericA Magazine leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En lees het nieuwste nummer waar en wanneer u maar wil in de app. Eenmaal gedownloade edities kunt u daarna inzien zonder actieve internetverbinding. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere situaties waar internet onbetrouwbaar of kostbaar is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden op uw rekeningafschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

AmericA Magazine cadeau geven

Het is ook mogelijk om een abonnement op AmericA Magazine cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €27,50. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis zomaar verrassen? Geef een AmericA Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €27,50
  • Een abonnement is tot 2% goedkoper dan het magazine in de winkel kopen
  • 4x per jaar AmericA Magazine vanzelf thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van AmericA Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.