AmericA Magazine abonnementen

Het kwartaalmagazine over reizen in de Verenigde Staten en Canada. Met schitterende reisreportages, uitgebreide achtergrondinformatie, en de persoonlijke verhalen van andere reizigers. U kunt ook een AmericA Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€28,50 28,50
4 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op AmericA Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€28,50 28,50
4 nummers
 

Laatste reviews

  • Jos
Heerlijk magazine

Mooie en interessante artikelen, over bekende en onbekende stukjes US. Must have voor de echte Amerika liefhebbers….

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Van Kooten

Mooie landen. En goed om in ieder geval 1 keer in je leven te zien. Dan begrijp je ze iets beter.

Over AmericA Magazine

In AmericA Magazine leest u ieder kwartaal over reizen in de Verenigde Staten en Canada. Reisverhalen van medereizigers. Prachtige fotoreportages. Achtergrondinformatie over staten en steden. En vele goede tips om je reis door Noord Amerika een onvergetelijke ervaring te maken.

Veel abonnees van AmericA Magazine zijn zelf al vaker in de VS en Canada geweest. En ook zij delen hun goede (en minder goede) ervaringen. AmericA Magazine mag u dus niet missen, als u van plan bent om naar de VS of Canada te gaan!

Een AmericA Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met AmericA Magazine is er al een abonnement vanaf €28,50. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor AmericA Magazine. En pak dit voordeel.

AmericA Magazine digitaal lezen

Als abonnee van AmericA Magazine leest u alle edities op papier én online. AmericA Magazine heeft een app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En lees de nieuwste editie in de app. In de app gelezen edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Ideaal in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

AmericA Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om AmericA Magazine cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €28,50. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, AmericA Magazine met plezier zal lezen? Geef een AmericA Magazine abonnement cadeau.

  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • 4x per jaar AmericA Magazine automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van AmericA Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.