AmericA Magazine abonnementen

Kies voor een AmericA Magazine abonnement met tot 8% korting op de winkelprijs. Het kwartaalmagazine over reizen in de Verenigde Staten en Canada. Met schitterende reisreportages, uitgebreide achtergrondinformatie, en de persoonlijke verhalen van andere reizigers. U kunt ook een AmericA Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,75 27,96
4 nummers
8% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op AmericA Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,75 27,96
4 nummers
8% korting

Laatste reviews

  • Jos
Heerlijk magazine

Mooie en interessante artikelen, over bekende en onbekende stukjes US. Must have voor de echte Amerika liefhebbers….

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Van Kooten

Mooie landen. En goed om in ieder geval 1 keer in je leven te zien. Dan begrijp je ze iets beter.

Over AmericA Magazine

In AmericA Magazine leest u ieder kwartaal over reizen in de Verenigde Staten en Canada. Reisverhalen van medereizigers. Prachtige fotoreportages. Achtergrondinformatie over staten en steden. En vele goede tips om je reis door Noord Amerika een onvergetelijke ervaring te maken.

Veel abonnees van AmericA Magazine zijn zelf al vaker in de VS en Canada geweest. En ook zij delen hun goede (en minder goede) ervaringen. AmericA Magazine mag u dus niet missen, als u van plan bent om naar de VS of Canada te gaan!

AmericA Magazine cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Dus kent u een fan en regelmatige bezoeker van de VS en Canada? Geef een AmericA Magazine abonnement cadeau.

Voordelen AmericA Magazine abonnement

  • Ieder kwartaal AmericA Magazine als eerste op de mat
  • Exclusieve kortingsacties
  • Ook digitaal te lezen

AmericA Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van AmericA Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over AmericA Magazine klantenservice