AmericA Magazine

Kies voor een AmericA Magazine abonnement. Het kwartaalmagazine over reizen in de Verenigde Staten en Canada. Met schitterende reisreportages, uitgebreide achtergrondinformatie, en de persoonlijke verhalen van andere reizigers.

AmericA Magazine abonnement

In AmericA Magazine leest u ieder kwartaal over reizen in de Verenigde Staten en Canada. Reisverhalen van medereizigers. Prachtige fotoreportages. Achtergrondinformatie over staten en steden. En vele goede tips om je reis door Noord Amerika een onvergetelijke ervaring te maken.

Veel abonnees van AmericA Magazine zijn zelf al vaker in de VS en Canada geweest. En ook zij delen hun goede (en minder goede) ervaringen. AmericA Magazine mag u dus niet missen, als u van plan bent om naar de VS of Canada te gaan!

Een AmericA Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met AmericA Magazine is er al een abonnement vanaf €28,50. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor AmericA Magazine. En pak dit voordeel.

AmericA Magazine digitaal lezen

Als abonnee van AmericA Magazine leest u alle edities op papier én online. AmericA Magazine heeft een app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En lees de nieuwste editie in de app. In de app gelezen edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Ideaal in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

AmericA Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om AmericA Magazine cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €28,50. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, AmericA Magazine met plezier zal lezen? Geef een AmericA Magazine abonnement cadeau.

  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • 4x per jaar AmericA Magazine automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van AmericA Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op AmericA Magazine is verkrijgbaar vanaf €28,50. En een cadeauabonnement vanaf €28,50. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op AmericA Magazine heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een AmericA Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op AmericA Magazine te zien. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een AmericA Magazine cadeauabonnement voor €28,50.

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Voor een jaarabonnement op AmericA Magazine betaalt u €28,50. Voor deze prijs ontvangt u 4 keer AmericA Magazine gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met AmericA Magazine. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een AmericA Magazine abonnement heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

AmericA Magazine verschijnt 4 keer per jaar.

AmericA Magazine komt uit op 12-03-2024, 11-06-2024, 10-09-2024, 10-12-2024. Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad iets eerder of later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Als u AmericA Magazine op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van AmericA Magazine. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging enkel en alleen aan de uitgever van AmericA Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op AmericA Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van AmericA Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van AmericA Magazine

" Mooie en interessante artikelen, over bekende en onbekende stukjes US. Must have voor de echte Amerika liefhebbers…. "

" Mooie landen. En goed om in ieder geval 1 keer in je leven te zien. Dan begrijp je ze iets beter. "