Griekenland Magazine abonnementen

Kies voor een Griekenland Magazine abonnement met tot 2% korting op de winkelprijs. Het kwartaalblad met de mooiste reisverhalen, fotoreportages, achtergrondartikelen uit Griekenland en Cyprus. in ieder nummer vindt u altijd talloze reistips en de beste reisaanbiedingen van Griekenland-specialisten. U kunt ook een Griekenland Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€28,50 28,50
4 nummers
2% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Griekenland Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€28,50 28,50
4 nummers
2% korting

Laatste reviews

Over Griekenland Magazine

Griekenland Magazine is een glossy kwartaalblad over Griekenland en Cyprus met een boeiende mix aan artikelen en prachtige fotografie. Lees Griekenland Magazine om u voor te bereiden op uw reizen, terug te kijken op een heerlijke vakantie of om gewoon lekker thuis op uw gemak te genieten van al het moois dat Griekenland en Cyprus te bieden hebben.

Een Griekenland Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €27,50. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Griekenland Magazine. En kies uw abonnement.

Griekenland Magazine digitaal lezen

Abonnees van Griekenland Magazine ontvangen alle edities op papier én digitaal. Griekenland Magazine heeft een app. In deze app leest u de digitale edities. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Koppel uw abonnement in de app. En lees nieuwe en oude nummers waar en wanneer u maar wil in de app. In de app gelezen edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Griekenland Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Griekenland Magazine cadeau te geven. Voor €27,50 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand gewoon verblijden? Geef Griekenland Magazine cadeau.

  • 4x per jaar Griekenland Magazine automatisch thuis bezorgd
  • Ontvang de digitale nummers op uw smartphone en tablet
  • Een abonnement is tot 2% goedkoper dan het tijdschrift los kopen
  • Geef al voor €27,50 een tijdelijk abonnement cadeau

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Griekenland Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.