Griekenland Magazine abonnementen

Kies voor een Griekenland Magazine abonnement met tot 2% korting op de winkelprijs. Het kwartaalblad met de mooiste reisverhalen, fotoreportages, achtergrondartikelen uit Griekenland en Cyprus. in ieder nummer vindt u altijd talloze reistips en de beste reisaanbiedingen van Griekenland-specialisten. U kunt ook een Griekenland Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,50 27,96
4 nummers
2% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Griekenland Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50 27,96
4 nummers
2% korting

Laatste reviews

Over Griekenland Magazine

Griekenland Magazine is een glossy kwartaalblad over Griekenland en Cyprus met een boeiende mix aan artikelen en prachtige fotografie. Lees Griekenland Magazine om u voor te bereiden op uw reizen, terug te kijken op een heerlijke vakantie of om gewoon lekker thuis op uw gemak te genieten van al het moois dat Griekenland en Cyprus te bieden hebben.

Griekenland Magazine heeft hiervoor een app. Hierin leest u de digitale edities. Wat zijn de kosten van een Griekenland Magazine abonnement? Voor wie Griekenland Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €27,50. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Griekenland Magazine. En kies uw abonnement.

Griekenland Magazine verschijnt 4x per jaar.

Griekenland Magazine digitaal lezen

Met een abonnement op Griekenland Magazine ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft onbeperkt online toegang tot alle nummers in de app. In de app bekeken edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer op uw rekeningafschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Griekenland Magazine cadeau geven

Het is ook mogelijk om Griekenland Magazine cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €27,50. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit vast aan het abonnement. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verrassen? Geef een Griekenland Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Geef een abonnement cadeau voor €27,50
  • 4x per jaar Griekenland Magazine op de mat
  • Profiteer van tot 2% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Griekenland Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.