Sante abonnementen

Kies voor een Sante abonnement met tot 22% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor een healthy lifestyle. In ieder nummer van dit tijdschrift vindt u talloze praktische tips en inspiratie voor uw uiterlijk en innerlijk. Met het laatste op het gebied van gezondheid, beauty, psychologie, sport en duurzaamheid. U kunt ook een Sante abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 18,00
4 maanden (4 nrs.)
17% korting

€25,00 31,50
7 maanden (7 nrs.)
21% korting

€35,00 45,00
10 maanden (10 nrs.)
22% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Sante cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 18,00
4 maanden (4 nrs.)
17% korting

€25,00 31,50
7 maanden (7 nrs.)
21% korting

€35,00 45,00
10 maanden (10 nrs.)
22% korting

Laatste reviews

 • Kim Ploeg

Ziet er aantrekkelijk uit en leest fijn weg. Staan leerzame feitjes in. Kortom heerlijk blad.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • tedje

Sante leek mij een leuk blad en het was weer eens wat anders om te geven dan bloemen enz. En ik ben heel tevreden. Het blad werd keurig bezorgd op het juiste adres en de rekening kwam bij mij.

 • Elly van den Boom

k kreeg een Sante van een vriendin en was helemaal verkocht zo inspirerend en ontspannend. Vandaar dat ik een abonnement wil. Ik verheug me op de neiuwe Sante's. Ik wens jullie heel veel succes, Elly

 • Sonja Verlijsdonk

Behalve dat Sante altijd leuke cadeaus weggeeft bij aangaan van een lidmaatschap is het voor mij iedere keer weer een cadeautje voor mezelf. Heerlijk relaxen: mijn moment: de verhalen zijn vaak een levensles, het staat vol tips en brengt me op ideeen op allerlei gebied! Dus voor mijn geestelijke en lichamelijke gezondheid: Sante!

Over Sante

Santé is hét tijdschrift voor vrouwen die bewust gezond, energiek en gelukkig in het leven willen staan. Of het nu gaat om gezonde gewoonten, lekker eten, bewegen, in balans blijven, werk, liefde, seks en relaties, of er verzorgd uitzien; de verhalen en adviezen in Santé helpen vrouwen op weg naar een healthy & happy lifestyle. Santé is altijd deskundig, nuchter en positief. U doet het al heel goed en met Santé misschien nog iets beter.

Santé staat voor gezond leven, uzelf energiek voelen en lekker in uw vel zitten. Door bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding, bewegen, balans en duurzaamheid. Gezond leven betekent ook leuk, gelukkig en lekker leven, met ruimte om te genieten en te ontspannen.

Elke maand inspireert en motiveert Santé lezeressen met achtergrondverhalen, gezondheidsrubrieken, praktische tips, lekkere recepten, en de laatste inzichten van experts zoals (sport) artsen, psychologen, relatiedeskundigen en (voedings)wetenschappers. Vandaar onze belofte: inspiratie voor een healthy lifestyle.

Proefabonnement Santé

Een Santé proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit leuke maandblad. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft dus niet op te zeggen; het abonnement wordt door de uitgever stopgezet zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd.

De uitgever biedt momenteel helaas geen proefabonnementen.

Santé cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Dus wilt u een vriendin verrassen? En haar iets cadeau doen waar zij maandenlang plezier van heeft? Geef een Santé abonnement cadeau.

Voordelen Santé abonnement

 • Iedere maand Santé als eerste op de mat
 • Exclusieve kortingsacties
 • Vrijblijvend kennis maken met een Santé proefabonnement*
 • Korting ten opzichte van de winkelprijs

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Sante Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Sante. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Sante klantenservice