Mijn Geheim abonnementen

Kies voor een Mijn Geheim abonnement met tot 60% korting op de winkelprijs. Al meer dan 25 jaar hét vrouwenweekblad voor mensen die belangrijke gebeurtenissen in hun leven met anderen willen delen. Elke week brengt Mijn Geheim levensverhalen en vijf, waarin vrouwen vertellen hoe ze een probleem in hun leven hebben overwonnen of geaccepteerd. U kunt ook een Mijn Geheim abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 29,88
12 nummers
20% korting

€40,00 49,80
20 nummers
20% korting

€50,00 64,74
26 nummers
60% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Mijn Geheim cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 29,88
12 nummers
20% korting

€40,00 49,80
20 nummers
20% korting

€50,00 64,74
26 nummers
60% korting

Laatste reviews

 • Gerlinde
Dezelfde verhalen in een ander blad

Ik vind dat de verhalen die in Mijn Geheim staan soms ook in het blad Vriendin komen. Is al een paar keer voorgekomen. Precies dezelfde verhalen, dat vind ik jammer.

Sterke punten
 • Informatief
 • Bertha
Goed informatief blad

Prima artikelen. Fijn om iedere twee weken te lezen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Afwisselend
 • Shirley
Fijn tijdschrift

Leuke onderwerpen. Heel divers/gevarieerd. Ik lees het blad met veel plezier. Echter is de uitstraling soms wat ouderwets.

Sterke punten
 • Afwisselend
 • Carin L

De verhalen van mensen verwonderen mij steeds weer. Wat kunnen mensen verschillende dingen overkomen zeg! Dan is het bij mij maar saai ( gelukkig).

 • Kayleigh

Erg leuk tijdschrift! Jammer dat er geen jaarabbonement is. Zou een leuke cadeaubon zijn!

Over Mijn Geheim

Mijn Geheim is als een vriendin die u haar hartsgeheimen vertelt. Over wat haar is overkomen en hoe het nu met haar gaat. Dit persoonlijke tijdschrift draait om erkenning en herkenning. Vrouwen (en mannen) uit alle lagen van de bevolking en door het hele land vinden troost en steun bij elkaar.

Mijn Geheim gelooft in delen, verbinden en versterken. In lotgenoten met elkaar in contact brengen, die troost en steun bij elkaar vinden. En in de inspirerende kracht die uit de verhalen spreekt van alle vrouwen die tegenslag hebben ervaren en overleefd.

Mijn Geheim heeft hiervoor een app waarin u de digitale editie leest. Wat zijn de kosten van een abonnement op Mijn Geheim? Voor wie wil kennismaken met Mijn Geheim is er al een aanbieding vanaf €25,00. En tot 60% korting op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele Mijn Geheim aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Mijn Geheim verschijnt 26x per jaar.

Mijn Geheim digitaal lezen

Met een abonnement op Mijn Geheim ontvangt u iedere editie op papier én digitaal. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft onbeperkt online toegang tot de nieuwste editie in de app. Eenmaal gedownloade nummers kunt u daarna inzien zonder internetverbinding. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan kunt u dit nummer vinden op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Mijn Geheim cadeau geven

U kunt een Mijn Geheim abonnement ook cadeau geven. Voor €25,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit vast aan het abonnement. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een Mijn Geheim abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Ontvang de digitale edities op uw mobiel apparaat
 • Bespaar tot 60% op de winkelprijs
 • 26x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
 • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €25,00

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Mijn Geheim op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.