Promotor abonnementen

Dit motortijdschrift brengt u naar mooiste de routes in binnen- en buitenland. In ieder nummer vindt reisverslagen en fotoreportages van ervaren redacteuren met passie voor motorijden. Daarnaast vindt u beschrijvingen en beoordelingen van nieuwe motoren, onderdelen en accessoires. Kortom, hét blad voor motorliefhebbers. U kunt ook een Promotor abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€75,00 75,00
10 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Promotor cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€37,50 37,50
5 nummers
 

€75,00 75,00
10 nummers
 

Laatste reviews

  • HD

een fijn magazine over mooie motoren en mooie tochten.

  • PCK

Prima blad. Ik heb een vriend een cadeau abonnement promotor voor zijn verjaardag gegeven.

  • Piet

Cadeau abonnement Promotor als verjaardagscadeau aan mijn zoon gegeven.

Over Promotor

De vrijheid van motorrijden hoeven we u niet uit te leggen. Promotor laat u daar in woord en beeld volop van genieten. Promotor rijdt vooraan als het gaat om toeristische en technische informatie waar u iets aan heeft. Zodat u nog meer plezier heeft aan uw motor beleeft. U leest alles over toeristische, maar ook technische informatie waar u echt iets aan heeft! Ook wordt er veel aandacht besteed aan dag- en toertochten voor de echte liefhebbers. Hiervoor vindt u ook overzichtelijke en complete routekaarten in het magazine. Wilt u ook het beste uit uw motor halen?

Hoeveel kost een abonnement op Promotor? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €75,00. Bekijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Promotor. En kies het abonnement dat bij u past.

Promotor verschijnt 10x per jaar.

Promotor cadeau geven

U kunt een abonnement op Promotor ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €37,50. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die Promotor met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Promotor cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 10x per jaar Promotor thuis bezorgd
  • Geef al voor €37,50 een abonnement cadeau (stopt automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Promotor op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.