Promotor abonnementen

Kies voor een Promotor abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Dit motortijdschrift brengt u naar mooiste de routes in binnen- en buitenland. In ieder nummer vindt reisverslagen en fotoreportages van ervaren redacteuren met passie voor motorijden. Daarnaast vindt u beschrijvingen en beoordelingen van nieuwe motoren, onderdelen en accessoires. Kortom, hét blad voor motorliefhebbers. U kunt ook een Promotor abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€75,00 108,50
10 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Promotor cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€37,50 54,25
5 nummers
29% korting

€75,00 108,50
10 nummers
31% korting

Laatste reviews

  • HD

een fijn magazine over mooie motoren en mooie tochten.

  • PCK

Prima blad. Ik heb een vriend een cadeau abonnement promotor voor zijn verjaardag gegeven.

  • Piet

Cadeau abonnement Promotor als verjaardagscadeau aan mijn zoon gegeven.

Over Promotor

De vrijheid van motorrijden hoeven we u niet uit te leggen. Promotor laat u daar in woord en beeld volop van genieten. Promotor rijdt vooraan als het gaat om toeristische en technische informatie waar u iets aan heeft. Zodat u nog meer plezier heeft aan uw motor beleeft. U leest alles over toeristische, maar ook technische informatie waar u echt iets aan heeft! Ook wordt er veel aandacht besteed aan dag- en toertochten voor de echte liefhebbers. Hiervoor vindt u ook overzichtelijke en complete routekaarten in het magazine. Wilt u ook het beste uit uw motor halen?

Voor wie Promotor wil proberen is er al een abonnement vanaf €75,00. U geniet tot 31% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele Promotor aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Promotor cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Promotor? Dat is mogelijk. Voor €37,50 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis zomaar verblijden? Geef een Promotor abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 10x per jaar Promotor op de mat
  • Een abonnement is tot 31% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Promotor op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.