Promotor abonnementen

Dit motortijdschrift brengt u naar mooiste de routes in binnen- en buitenland. In ieder nummer vindt reisverslagen en fotoreportages van ervaren redacteuren met passie voor motorijden. Daarnaast vindt u beschrijvingen en beoordelingen van nieuwe motoren, onderdelen en accessoires. Kortom, hét blad voor motorliefhebbers. U kunt ook een Promotor abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€67,50
10 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Promotor cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€33,75
5 nummers
 

€67,50
10 nummers
 

Laatste reviews

  • HD

een fijn magazine over mooie motoren en mooie tochten.

  • PCK

Prima blad. Ik heb een vriend een cadeau abonnement promotor voor zijn verjaardag gegeven.

  • Piet

Cadeau abonnement Promotor als verjaardagscadeau aan mijn zoon gegeven.

Over Promotor

De vrijheid van motorrijden hoeven we u niet uit te leggen. Promotor laat u daar in woord en beeld volop van genieten. Promotor rijdt vooraan als het gaat om toeristische en technische informatie waar u iets aan heeft. Zodat u nog meer plezier heeft aan uw motor beleeft. U leest alles over toeristische, maar ook technische informatie waar u echt iets aan heeft! Ook wordt er veel aandacht besteed aan dag- en toertochten voor de echte liefhebbers. Hiervoor vindt u ook overzichtelijke en complete routekaarten in het magazine. Wilt u ook het beste uit uw motor halen?

Voordelen van Promotor abonnement

  • Alle online artikelen MOTO73, Promotor en Classic&Retro
  • Gratis entree Mega MotorTreffen 2020 (t.w.v. 12,50)
  • 50% korting op extra tickets
  • Korting op alle MotorNL activiteiten

Promotor Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Promotor. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Promotor klantenservice