Promotor

Kies voor een Promotor abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Ontdek de wereld van motoren met Promotor: diepgaande tests, inspirerende reizen, en essentiële tips voor elke motorrijder.

Promotor abonnement

Promotor is het ultieme motorblad voor rijders die hun passie naar een hoger niveau willen tillen. Of u nu een doorgewinterde motorrijder bent of net begint aan uw avontuur op twee wielen, Promotor biedt u alles wat u nodig hebt om uw ritten leuker, veiliger en spannender te maken.

Alles over motoren

In elk nummer van Promotor vindt u diepgaande artikelen over de nieuwste motoren en accessoires. De experts van Promotor testen en beoordelen een breed scala aan modellen, van sportieve snelheidsduivels tot comfortabele toermotoren. Dankzij deze uitgebreide tests en recensies kunt u weloverwogen beslissingen nemen bij de aanschaf van uw volgende motor of uitrusting. Bovendien biedt Promotor regelmatig exclusieve interviews met ontwerpers en ingenieurs. Hierdoor krijgt u een uniek kijkje achter de schermen krijgt bij de ontwikkeling van de nieuwste motoren.

Inspirerende reisverhalen

Wat is er mooier dan op uw motor de wereld ontdekken? Promotor neemt u mee op de meest adembenemende motorreizen, zowel in binnen- als buitenland. De gedetailleerde reisverslagen en prachtige fotografie, inspireren u om zelf de mooiste routes te rijden. Of u nu droomt van een tocht door de Alpen, een avontuurlijke reis door Scandinavië, of een ontspannen rit langs de Nederlandse kust, Promotor helpt u bij het plannen van uw volgende avontuur.

Technische tips en onderhoud

Een goed onderhouden motor is essentieel voor een veilige en plezierige rit. Promotor biedt praktische tips en gedetailleerde handleidingen voor het onderhoud van uw motor. Van eenvoudige doe-het-zelf-reparaties tot uitgebreide technische gidsen, de artikelen helpen u om uw motor in topconditie te houden. Daarnaast geeft Promotor advies over rijtechnieken en veiligheid, zodat u altijd optimaal voorbereid op pad gaat.

Met in ieder nummer:

  • Recensies van de nieuwste motoren en accessoires
  • Inspirerende reisverhalen en routebeschrijvingen
  • Praktische onderhoudstips en technische handleidingen
  • Interviews met motorfabrikanten en ontwerpers
  • Advies over rijtechnieken en veiligheid

Promotor cadeau geven

U kunt een Promotor abonnement ook cadeau doen. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €38,75. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die Promotor met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Promotor cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Promotor cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 31% voordeliger dan het magazine los kopen
  • 10x per jaar Promotor thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Promotor?

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €77,50. Een jaarabonnement op Promotor kost €77,50. En u profiteert van tot 31% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle Promotor aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Promotor abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Promotor op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Promotor is verkrijgbaar vanaf €77,50. En een cadeauabonnement vanaf €38,75. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Promotor abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Promotor abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de actuele aanbiedingen voor Promotor cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Promotor cadeauabonnement voor €38,75.

Na het bestelde aantal nummers stopt het geschonken abonnement vanzelf.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

De prijs van een jaarabonnement op Promotor is €77,50. Voor dit bedrag ontvangt u Promotor 10 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Promotor. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Promotor komt 10 keer per jaar uit.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Promotor. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Promotor, neemt u contact op met de klantenservice van Promotor. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Promotor

" een fijn magazine over mooie motoren en mooie tochten. "

" Prima blad. Ik heb een vriend een cadeau abonnement promotor voor zijn verjaardag gegeven. "

" Cadeau abonnement Promotor als verjaardagscadeau aan mijn zoon gegeven. "