MotoPlus abonnementen

Kies voor een MotoPlus abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Het toonaangevende motorblad met een internationaal netwerk.


€20,00 29,70
6 nummers
33% korting

Laatste reviews

  • J vd Brug
Mooi blad goede artikelen

Ik vind het een fijn blad om te lezen. helaas krijg ik hem steeds te laat dit is niet een dag soms meer dan een week.

Sterke punten
  • Informatief
  • rene

Informatief maar helaas wat prijzig voor mijn pensioen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • J.H. van Rosmalen

Als man van 53 verdwijnen er nogal wat interesses in je leven. Niet alleen omdat je sommige dingen fysiek niet meer kunt of al zo vaak gezien/gedaan hebt dat je erop uitgekeken raakt. Maar ook omdat de ruimte in tijd je ontbreekt en gezin, werk, sociale verplichtingen, terecht hun rol opeisen. Hoe mooi is het dan om een jarenlange sluimerende liefhebberij te voelen groeien zoals een motorfiets je biedt. En wat betreft motormagazines biedt Motoplus mij de ideale mix tussen techniek, touren en andere informatie.

  • Ruud

We hadden al wat eerdere abonnementen op andere motorbladen,dit kende ik nog niet en het ziet er goed en afwisselend uit.

Over MotoPlus

MotoPlus is een Nederlands motorblad dat deel uitmaakt van een internationaal netwerk van motorbladen. Dit zorgt ervoor dat MotoPlus altijd up-to-date is met het laatste motornieuws. In ieder nummer vindt u uitgebreide en onafhankelijke tests van motorfietsen, kleding, helmen en accessoires. Naast testen biedt MotoPlus ook praktische informatie voor motorrijders, zoals sleuteltips, technische artikelen, leuke tochten in binnen- en buitenland met complete routebeschrijvingen en informatie over populaire occasions. Het blad volgt ook de MotoGP en het WK Superbike op de voet.

Dankzij een nauwe samenwerking met het Duitse tijdschrift Motorrad is MotoPlus in Nederland toonaangevend. Motorrad staat immers bekend om zijn zware en unieke testen met een puntensysteem. Het magazine wordt gezien als een van de weinige serieuze media-aanspreekpunten in de motorwereld. MotoPlus staat zo garant voor superactueel motornieuws en diepgaande vergelijkingstesten kan bieden. En deze tests zijn absoluut onafhankelijk.

Het ervaren redactieteam van MotoPlus zorgt daarnaast voor eigen rij-impressies, introducties, testen, interviews, wegraceverslagen, nieuws, evenementenkalender en toertochten met complete routebeschrijvingen. Tot slot hebben abonnees van MotoPlus gratis toegang tot het gehele digitale archief vanaf 2006, dat nu al meer dan 300 uitgaven bevat.

Voor wie MotoPlus wil proberen is er al een abonnement vanaf €20,00. Met tot 33% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle MotoPlus aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Voordelen van een abonnement

  • 24x per jaar MotoPlus automatisch thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 33% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van MotoPlus op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.