Power Unlimited

Kies voor een Power Unlimited abonnement met tot 35% korting op de winkelprijs. Het magazine voor en door gamers. Blijf op de hoogte van alles wat er zich afspeelt in de gaming wereld. Van de nieuwste en aankomende games voor PC en console, tot uitgebreide verslagen van evenementen en toernooien. Alles beschreven met de kennis en ervaring en het enthousiasme van échte gamers.

Power Unlimited abonnement

Power Unlimited schrijft al ruim 10 jaar over alles wat met games te maken heeft en is in die tijd uitgegroeid tot een autoriteit op dit gebied. De lezer wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste en nog te verwachten games en hardware.

Of het nu PC, Playstation, X-Box of Nintendo betreft, de redactie van Power Unlimited weet wat er gaat komen, heeft iedere bestaande topgame uitgespeeld, en volgt elk groot evenement. Weinig Nederlandstalige tijdschriften worden met zoveel kennis, ervaring én enthousiasme gemaakt.

Een Power Unlimited abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €17,50. U profiteert van tot 35% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Power Unlimited. En kies uw abonnement.

Power Unlimited digitaal lezen

Als abonnee van Power Unlimited leest u alle nummers op papier én digitaal. Power Unlimited biedt u een app waarin u de digitale editie leest. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft onbeperkt online toegang tot de nieuwste editie in de app. In de app bekeken nummers zijn daarna offline in te zien. Ideaal in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Vrijblijvend kennismaken met Power Unlimited

Met een Power Unlimited proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Er is al een Power Unlimited proefabonnement voor €17,50.

Power Unlimited cadeau geven

U kunt een abonnement op Power Unlimited ook cadeau geven. Voor €17,50 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op Power Unlimited cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Bespaar tot 35% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Power Unlimited op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Om Power Unlimited vrijblijvend te proberen, is er het proefabonnement. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €17,50.

Een abonnement op Power Unlimited is verkrijgbaar vanaf €17,50. Een proefabonnement voor €17,50. En een cadeauabonnement vanaf €17,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Power Unlimited heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Power Unlimited abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Power Unlimited cadeauabonnementen te zien. En kies voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Power Unlimited cadeauabonnement voor €17,50.

Na het bestelde aantal nummers stopt het geschonken abonnement vanzelf.. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

De prijs van een jaarabonnement op Power Unlimited is €59,95. Voor dit bedrag ontvangt u 12 keer Power Unlimited automatisch bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Met een Power Unlimited abonnement heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Power Unlimited komt 12 keer per jaar uit.

Als u Power Unlimited voor een adres in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Power Unlimited. De uitgever vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Power Unlimited. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Power Unlimited, neemt u contact op met de klantenservice van Power Unlimited. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Power Unlimited

" Leuk game magazine met goede reviews en humoristische stukken. Is afwisselend en leest lekker weg. Ook over ontwikkelingen in de game-industrie is te lezen wat ook ... "

" Enorm slecht en overzichtelijk blad voor kinderen. "

" Vroeger was de PU het magazine voor gameinformatie. Nu lijkt de inhoud vooral gevuld te zijn met ervaringen van de PU-medewerkers zelf. Veel er omheen gepraat en weinig ... "

" PU gaat met z’n tijd mee en zorgt voor interessante artikelen over de gameswereld. En uiteraard de (soms wellicht wat flauwe) humor maakt het af. ;) "

" Dit blad (Power Unlimited) is erg leuk om te lezen. Je hebt niet altijd door wat er in de game wereld speelt en zij maken reviews en aankondigingen kenbaar die je ... "

" Ondanks het monopolie als gameblad, komt Power Unlimited elke keer weer met nieuwe creatieve ideeen. Lees het blad met veel plezier. "

" In de laatste PU waren 2 pagina’s volgeschreven door iemand op basis van alleen een trailer…. 2 pagina’s…. Terwijl we nog niets weten over gameplay. Sorry maar de ... "

" Het is verrassend hoe PU het blad telkens weet te vullen (met features) ondanks dat er soms/vaak weinig nieuwe spellen aankomen of zijn uitgekomen. Mijn interesse in de ... "

" Ik ken het blad nog uit mijn jeugd, maar in deze vorm vind ik het minder flitsend dan vroeger. Te “manga” achtig. "

" Een erg leuk blad waar ik elke keer blij van word! Een must voor elke gamer... "