PCM abonnementen

Kies voor een PCM abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met de laatste ontwikkelingen op PC-gebied. Natuurlijk leest u alles over de nieuwste hardware en software. Maar de deskundige redactie laat u ook zien hoe u meer uit uw computer en netwerk haalt, hoe u uw beveiliging het best regelt en nog veel meer. Personal Computer Magazine (PCM) is voor iedereen die serieus met computers bezig is. U kunt ook een PCM abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 18,75
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
20% korting

€26,95 37,50
6 maanden (6 nrs.)
28% korting

€49,95 75,00
1 jaar (12 nrs.)
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op PCM cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 18,75
3 maanden (3 nrs.)
20% korting

€26,95 37,50
6 maanden (6 nrs.)
28% korting

€49,95 75,00
1 jaar (12 nrs.)
33% korting

Laatste reviews

  • Ad

PCM zorgt ervoor dat ik op een eenvoudige en prettige manier bij' ben met wat er leeft in de (bijna) frontlinie van de informatiesamenleving. De artikelen zijn vaak bijzonder compleet en geven voldoende richting om eventueel elders verdere informatie te zoeken. Ook de hardware en gadget info is zeer welkom!

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • bold

praktisch en leerzaam

Over PCM

Het Personal Computer Magazine (PCM) is voor enthousiaste en gevorderde computergebruikers. Voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en diepgaande informatie over pc's, randapparatuur en toepassingen ervan. Zowel zakelijk als privé.

PCM publiceert maandelijks tests van hardware, software en internet. Bovendien bevat iedere editie van toegankelijke computertijdschrift altijd heel veel productnieuws en achtergronden. PCM is weloverwogen kritisch en maakt altijd een duidelijke keuze. PCM is volledig: het beantwoordt alle vragen die de consument over het product of onderwerp heeft.

Proefabonnement PCM

Met een PCM proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit toegankelijke en praktische computermagazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

PCM cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen wordt het abonnement automatisch beëindigd zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u iemand, die graag met computers bezig is, verrassen? Geef een PCM abonnement cadeau.

Voordelen PCM abonnement

  • Maandelijks PCM als eerste op de mat
  • Exclusieve abonneeacties
  • Gratis digitaal lezen
  • Veel voordeliger dan los in de winkel
  • Vrijblijvend kennis maken met een PCM proefabonnement *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


PCM Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van PCM. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over PCM klantenservice