Kicxstart abonnementen

Kies voor een Kicxstart abonnement met tot 23% korting op de winkelprijs. Het grootste motormaandblad van Nederland. U kunt ook een Kicxstart abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€65,00 71,40
1 jaar
9% korting

€110,00 142,80
2 jaar
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kicxstart cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€65,00 71,40
1 jaar
9% korting

€110,00 142,80
2 jaar
23% korting

Laatste reviews

Over Kicxstart

Wanneer men aan motorrijden denkt, denkt men aan KicXstart. Het grootste Belgische motormaandblad bestrijkt alle aspecten van het motorrijden. Met een eigen redactie, exclusieve tests en unieke verhalen. Vernieuwend, origineel en authentiek.

Een Kicxstart abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €65,00. U profiteert van tot 23% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Kicxstart. En kies uw abonnement.

Kicxstart cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Kicxstart cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €65,00. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Kicxstart met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Kicxstart cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 23% korting op de winkelprijs
  • 12x per jaar als eerste Kicxstart thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Kicxstart op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.