Access Kiteboard Magazine abonnementen

Kies voor een Access Kiteboard Magazine abonnement met tot 59% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor kiteboarders. Met alles over techniek, veiligheid, materialen, evenementen en veel meer. Altijd begeleid met prachtig beeldmateriaal. Dit magazine is voor iedere kiteboarder: ervaren en beginnend, op binnenmeren en uit op zee. U kunt ook een Access Kiteboard Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

€25,00 39,80
4 nummers
38% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Access Kiteboard Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

Laatste reviews

  • Pieter

Het enige echte nederlandstalige kiteboarding tijdschrift - zover ik weet. Ik heb het vorig jaar cadeau gekregen, maar neem nu abonnement.

Over Access Kiteboard Magazine

Access kiteboard magazine is een onmisbaar tijdschrift voor iedere kiteboarder. Met informatieve artikelen over techniek en materiaal, inspirerende reisverhalen van redacteuren en andere fanatieke boarders, en prachtige foto's.

In iedere editie staat vol met reviews van de nieuwste kites en boards, old & new school moves, en technische kitesurf informatie. Maar er is ook aandacht voor veiligheid bij het kitesurfen en andere praktische adviezen, zoals op het gebied van onderhoud en transport.

Dit maakt ieder nummer van het kiteboard magazine een bewaarexemplaar, dat je met plezier ontdekt en daarna nog regelmatig raadpleegt.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €12,50. U profiteert van tot 59% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle aanbiedingen voor Access Kiteboard Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Access Kiteboard Magazine

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Access Kiteboard Magazine proefabonnement. En beoordeel dit unieke tijdschrift zelf. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Een Access Kiteboard Magazine proefabonnement is er al voor €15,00.

Access Kiteboard Magazine cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een Access Kiteboard Magazine abonnement? Dat kan. Voor €12,50 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Access Kiteboard Magazine abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Access Kiteboard Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 5x per jaar het nieuwste nummer in de bus
  • Een abonnement is tot 59% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Access Kiteboard Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.