Access Kiteboard Magazine abonnementen

Kies voor een Access Kiteboard Magazine abonnement met tot 59% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor kiteboarders. Met alles over techniek, veiligheid, materialen, evenementen en veel meer. Altijd begeleid met prachtig beeldmateriaal. Dit magazine is voor iedere kiteboarder: ervaren en beginnend, op binnenmeren en uit op zee. U kunt ook een Access Kiteboard Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

€25,00 39,80
4 nummers
38% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Access Kiteboard Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

Laatste reviews

  • Pieter

Het enige echte nederlandstalige kiteboarding tijdschrift - zover ik weet. Ik heb het vorig jaar cadeau gekregen, maar neem nu abonnement.

Over Access Kiteboard Magazine

Access kiteboard magazine is een onmisbaar tijdschrift voor iedere kiteboarder. Met informatieve artikelen over techniek en materiaal, inspirerende reisverhalen van redacteuren en andere fanatieke boarders, en prachtige foto's.

In iedere editie staat vol met reviews van de nieuwste kites en boards, old & new school moves, en technische kitesurf informatie. Maar er is ook aandacht voor veiligheid bij het kitesurfen en andere praktische adviezen, zoals op het gebied van onderhoud en transport.

Dit maakt ieder nummer van het kiteboard magazine een bewaarexemplaar, dat je met plezier ontdekt en daarna nog regelmatig raadpleegt.

Een Access Kiteboard Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Access Kiteboard Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €12,50. U profiteert van tot 59% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Access Kiteboard Magazine. En pak dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Access Kiteboard Magazine

Met een proefabonnement op Access Kiteboard Magazine maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Een Access Kiteboard Magazine proefabonnement is er al voor €15,00.

Access Kiteboard Magazine cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk Access Kiteboard Magazine abonnement? Dat kan. Er is al een cadeauabonnement voor €12,50. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Access Kiteboard Magazine met plezier zal lezen? Geef een Access Kiteboard Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 5x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €12,50)
  • Profiteer van tot 59% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Access Kiteboard Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.