Access Kiteboard Magazine abonnementen

Kies voor een Access Kiteboard Magazine abonnement met tot 59% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor kiteboarders. Met alles over techniek, veiligheid, materialen, evenementen en veel meer. Altijd begeleid met prachtig beeldmateriaal. Dit magazine is voor iedere kiteboarder: ervaren en beginnend, op binnenmeren en uit op zee. U kunt ook een Access Kiteboard Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 19,90
5 maanden (2 nrs.) Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
7 maanden (3 nrs.)
59% korting

€25,00 39,80
10 maanden (4 nrs.)
38% korting

€36,00 59,70
14 maanden (6 nrs.)
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Access Kiteboard Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 29,85
7 maanden (3 nrs.)
59% korting

Laatste reviews

  • Pieter

Het enige echte nederlandstalige kiteboarding tijdschrift - zover ik weet. Ik heb het vorig jaar cadeau gekregen, maar neem nu abonnement.

Over Access Kiteboard Magazine

Access kiteboard magazine is een onmisbaar tijdschrift voor iedere kiteboarder. Met informatieve artikelen over techniek en materiaal, inspirerende reisverhalen van redacteuren en andere fanatieke boarders, en prachtige foto's.

In iedere editie staat vol met reviews van de nieuwste kites en boards, old & new school moves, en technische kitesurf informatie. Maar er is ook aandacht voor veiligheid bij het kitesurfen en andere praktische adviezen, zoals op het gebied van onderhoud en transport.

Dit maakt ieder nummer van het kiteboard magazine een bewaarexemplaar, dat je met plezier ontdekt en daarna nog regelmatig raadpleegt.

Access kiteboard magazine cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een kiteboarder verrassen? Geef een Access kiteboard magazine abonnement cadeau.

Proefabonnement Access kiteboard magazine

Met een Access kiteboard magazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift voor kiteboarders. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Voordelen Access magazine abonnement

  • De nieuwe Access kiteboard magazine altijd thuisbezorgd
  • Met exclusieve kortingen voor abonnees
  • Inclusief digitale edities
  • Veel voordeliger dan in de winkel

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Access Kiteboard Magazines Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Access Kiteboard Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Access Kiteboard Magazine klantenservice