Access Kiteboard Magazine

Access Kiteboard Magazine is uw bron voor alles wat met kitesurfen te maken heeft. Van adembenemende foto's tot diepgaande interviews met topkitesurfers, dit tijdschrift biedt alles wat u nodig heeft om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken.

Of u nu een doorgewinterde kitesurfer bent of net begint, Access Kiteboard Magazine heeft voor ieder wat wils. Duik in de wereld van het kitesurfen en laat u inspireren door de avonturen en verhalen van de kitesurf gemeenschap.

Access Kiteboard Magazine abonnement

Access Kiteboard Magazine is hét tijdschrift voor kitesurfers in Nederland en België. Het magazine biedt een perfecte mix van informatieve en spannende artikelen, ondersteund door prachtig beeldmateriaal. Of u nu een beginner bent of een doorgewinterde kiter, Access Kiteboard Magazine houdt u op de hoogte van de nieuwste trends, technieken en materialen in de kitesurfwereld.

Nieuwste materiaal en tests

Access Kiteboard Magazine heeft altijd oog voor het laatste kitesurfmateriaal. Van de nieuwste kites tot de meest geavanceerde boards, alles wordt grondig getest en beoordeeld. Dit helpt u bij het maken van weloverwogen keuzes bij de aanschaf van uw uitrusting. Daarnaast biedt het magazine diepgaande analyses en aanbevelingen van experts, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Inspirerende reisverhalen en evenementen

Naast materiaalreviews biedt Access Kiteboard Magazine ook inspirerende reisverhalen van de mooiste kitesurfbestemmingen wereldwijd. Ontdek de beste plekken om te kiten en lees over de avonturen van andere kitesurfers. Bovendien vindt u in elk nummer uitgebreide verslagen van nationale en internationale kitesurfevenementen. Bekijk de resultaten en foto's. En lees de interviews met de hoofdrolspelers. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste competities en evenementen.

Met in ieder nummer:

  • Tests van het nieuwste kitesurfmateriaal
  • Diepgaande analyses en aanbevelingen
  • Inspirerende kitesurf reisverhalen
  • Verslagen van nationale en internationale evenementen
  • Interviews met topkiters

Access Kiteboard Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op Access Kiteboard Magazine ook cadeau geven. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €12,50 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verblijden? Geef Access Kiteboard Magazine cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Access Kiteboard Magazine cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 5x per jaar het nieuwste nummer in huis
  • Bespaar tot 59% op de prijs in de winkel

Wat kost een abonnement op Access Kiteboard Magazine?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €12,50. En u profiteert van tot 59% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Access Kiteboard Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

Wilt u Access Kiteboard Magazine eerst proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. U herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Een Access Kiteboard Magazine proefabonnement is er al voor €15,00.

Bekijk de aanbiedingen voor een Access Kiteboard Magazine abonnement.

Klantenservice

Vragen of opmerking met betrekking tot een aanvraag? En heeft u na 14 dagen geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement? Neem contact met de uitgever van Access Kiteboard Magazine op. Doe dit o.a. bij vragen over incasso's en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Access Kiteboard Magazine 2 nummers €15,00 25%
Access Kiteboard Magazine 3 nummers €12,50 59%
Access Kiteboard Magazine 4 nummers €25,00 38%
Access Kiteboard Magazine 6 nummers €36,00 40%
Titel Periode Prijs Korting
Access Kiteboard Magazine 3 nummers €12,50 59%

Om Access Kiteboard Magazine tijdelijk te proberen, is er het proefabonnement. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €15,00.

Een Access Kiteboard Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €12,50. Een proefabonnement voor €15,00. En een cadeauabonnement vanaf €12,50. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Access Kiteboard Magazine abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Access Kiteboard Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Access Kiteboard Magazine te bekijken. En kies voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Access Kiteboard Magazine cadeauabonnement voor €12,50.

Een cadeauabonnement stopt automatisch.. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Access Kiteboard Magazine verschijnt 5 keer per jaar.

Access Kiteboard Magazine komt uit op 12-03, 12-06, 12-07, 12-08, 12-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine een dag eerder of later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Access Kiteboard Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Access Kiteboard Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Access Kiteboard Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Access Kiteboard Magazine

" Het enige echte nederlandstalige kiteboarding tijdschrift - zover ik weet. Ik heb het vorig jaar cadeau gekregen, maar neem nu abonnement. "