Loving Paper abonnementen

Kies voor een Loving Paper abonnement met tot 47% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met de nieuwste en leukste papiertechnieken. Met in ieder nummer van dit fijne magazine tips en inspiratie voor kaarten maken, handletteren, stempelen, scrapbooking, en veel meer. U kunt ook een Loving Paper abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€33,00 59,92
4 nummers
45% korting

€63,60 119,84
8 nummers
47% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Loving Paper cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€33,00 59,92
4 nummers
45% korting

€63,60 119,84
8 nummers
47% korting

Laatste reviews

Over Loving Paper

Loving Paper is een trendy magazine met de laatste papiertrends dat zowel in print verschijnt als 100% identiek online met leuke extra’s. De redacties van Creative Letters en Cards & Scrap bundelen kracht voor nog meer tips, trucs en inspiratie!

In ieder nummer vindt u fantastische projecten op het gebied van handletteren, kaarten maken, journaling, Mixed Media, scrappen en stempelen. Inclusief 16 doevellen om direct te beginnen. Dankzij de duidelijke stap-voor-stap uitleg en de foto’s is dit tijdschrift geschikt voor zowel beginnende als gevorderde papierliefhebbers.

Proefabonnement Loving Paper

Een Loving Paper proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit unieke knutseltijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft dus niet op te zeggen; het abonnement wordt door de uitgever stopgezet zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd.

De uitgever biedt momenteel helaas geen proefabonnementen.

Loving Paper cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Dus wilt u een creatieve vriend of vriendin verrassen? En iets cadeau doen waar maandenlang plezier aan wordt beleefd? Geef een Loving Paper abonnement cadeau.

Voordelen Loving Paper abonnement

  • Loving Paper als eerste in de bus
  • Exclusieve kortingsacties
  • Digitaal en online lezen
  • Vrijblijvend kennis maken met een proefabonnement*
  • Korting ten opzichte van de winkelprijs

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Loving Paper Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Loving Paper. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Loving Paper klantenservice