Loving Paper abonnementen

Kies voor een Loving Paper abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met de nieuwste en leukste papiertechnieken. Met in ieder nummer van dit fijne magazine tips en inspiratie voor kaarten maken, handletteren, stempelen, scrapbooking, en veel meer. U kunt ook een Loving Paper abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€34,80 65,96
4 nummers
47% korting

€66,00 131,92
8 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Loving Paper cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€34,80 65,96
4 nummers
47% korting

Laatste reviews

Over Loving Paper

Loving Paper is een trendy magazine met de laatste papiertrends dat zowel in print verschijnt als 100% identiek online met leuke extra’s. De redacties van Creative Letters en Cards & Scrap bundelen kracht voor nog meer tips, trucs en inspiratie!

In ieder nummer vindt u fantastische projecten op het gebied van handletteren, kaarten maken, journaling, Mixed Media, scrappen en stempelen. Inclusief 16 doevellen om direct te beginnen. Dankzij de duidelijke stap-voor-stap uitleg en de foto’s is dit tijdschrift geschikt voor zowel beginnende als gevorderde papierliefhebbers.

Wat zijn de kosten van een Loving Paper abonnement? Voor wie Loving Paper wil proberen is er al een abonnement vanaf €34,80. En u profiteert van tot 50% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Loving Paper. En profiteer van dit voordeel.

Loving Paper verschijnt 4x per jaar.

Loving Paper cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk Loving Paper abonnement? Dat is mogelijk. Voor €34,80 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit ergens aan vast. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een abonnement op Loving Paper cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar Loving Paper op de mat
  • Profiteer van tot 50% korting op de losse verkoopprijs
  • Geef al voor €34,80 een abonnement cadeau (stopt automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Loving Paper op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.