Mijn Hobbykaart XL abonnementen

Kies voor een Mijn Hobbykaart XL abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Een tijdschrift én knipvellenboek in één. U kunt ook een Mijn Hobbykaart XL abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€37,20 66,15
5 nummers
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Mijn Hobbykaart XL cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€37,20 66,15
5 nummers
44% korting

Laatste reviews

  • Anja Hoogendoorn
Leuk blad heel afwisselend

Je kan er super leuke kaarten van maken en zelfs je eigen draai eraan geven!

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Marga Jacobs
Knutselen zonder grenzen

Fijne voorbeelden en leuke kaarten. Vind alleen soms de tekeningen wat kinderachtig. Wij sturen veel kaarten naar oudere mensen en die waarderen dat niet altijd. Blijf toch fan...

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Saaie uitvoering

Over Mijn Hobbykaart XL

Met een Mijn Hobbykaart XL abonnement ontvangt u 6 keer per jaar een tijdschrift én knipvellenboek in één. In ieder nummer vindt u ruim 20 gevarieerde knipvellen, waar u desgewenst uw eigen draai aan kunt geven.

Daarnaast vindt u kaarten met beschrijvingen, zoals u misschien gewend bent bij Creatief met Kaarten. En tot slot zijn er extra knipvellen, patronen en altijd een challenge. Een Mijn Hobbykaart XL abonnement inspireert en daagt uit.

Een Mijn Hobbykaart XL abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Mijn Hobbykaart XL is er al een aanbieding vanaf €37,20. En tot 44% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Mijn Hobbykaart XL. En pak dit voordeel.

Mijn Hobbykaart XL verschijnt 6x per jaar.

Mijn Hobbykaart XL cadeau geven

U kunt een abonnement op Mijn Hobbykaart XL ook cadeau geven. Voor €37,20 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis zomaar verrassen? Geef een Mijn Hobbykaart XL abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar als eerste Mijn Hobbykaart XL thuis bezorgd
  • Geef een cadeauabonnement aan een ander voor €37,20 (stop automatisch)
  • Profiteer van tot 44% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Mijn Hobbykaart XL op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.