Mijn Hobbykaart XL abonnementen

Kies voor een Mijn Hobbykaart XL abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Een tijdschrift én knipvellenboek in één. U kunt ook een Mijn Hobbykaart XL abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€37,20 66,15
5 nummers
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Mijn Hobbykaart XL cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€37,20 66,15
5 nummers
44% korting

Laatste reviews

 • Astrid
Veel pret voor weinig geld

Ontzettend veel knipvellen, makkelijke beschrijving, je hebt een kaartje redelijk snel gemaakt. Heerlijke hobby. Minpuntje, de knipvellen zijn gemaakt in 1 stijl.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Anja Hoogendoorn
Leuk blad heel afwisselend

Je kan er super leuke kaarten van maken en zelfs je eigen draai eraan geven!

Sterke punten
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Marga Jacobs
Knutselen zonder grenzen

Fijne voorbeelden en leuke kaarten. Vind alleen soms de tekeningen wat kinderachtig. Wij sturen veel kaarten naar oudere mensen en die waarderen dat niet altijd. Blijf toch fan...

Sterke punten
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Saaie uitvoering

Over Mijn Hobbykaart XL

Met een Mijn Hobbykaart XL abonnement ontvangt u 6 keer per jaar een tijdschrift én knipvellenboek in één. In ieder nummer vindt u ruim 20 gevarieerde knipvellen, waar u desgewenst uw eigen draai aan kunt geven.

Daarnaast vindt u kaarten met beschrijvingen, zoals u misschien gewend bent bij Creatief met Kaarten. En tot slot zijn er extra knipvellen, patronen en altijd een challenge. Een Mijn Hobbykaart XL abonnement inspireert en daagt uit.

Voor wie wil kennismaken met Mijn Hobbykaart XL is er al een aanbieding vanaf €37,20. U profiteert van tot 44% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk alle actuele Mijn Hobbykaart XL aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Mijn Hobbykaart XL cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk Mijn Hobbykaart XL abonnement? Dat kan. Voor €37,20 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand gewoon verrassen? Geef een abonnement op Mijn Hobbykaart XL cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Bespaar tot 44% op de winkelprijs
 • 6x per jaar Mijn Hobbykaart XL in huis
 • Geef een ander een abonnement cadeau vanaf €37,20 (stop automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Mijn Hobbykaart XL op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.