Mijn Hobbykaart XL

Kies voor een Mijn Hobbykaart XL abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Een tijdschrift én knipvellenboek in één.

Mijn Hobbykaart XL abonnement

Met een Mijn Hobbykaart XL abonnement ontvangt u 6 keer per jaar een tijdschrift én knipvellenboek in één. In ieder nummer vindt u ruim 20 gevarieerde knipvellen, waar u desgewenst uw eigen draai aan kunt geven.

Daarnaast vindt u kaarten met beschrijvingen, zoals u misschien gewend bent bij Creatief met Kaarten. En tot slot zijn er extra knipvellen, patronen en altijd een challenge. Een Mijn Hobbykaart XL abonnement inspireert en daagt uit.

Voor wie wil kennismaken met Mijn Hobbykaart XL is er al een aanbieding vanaf €37,20. U profiteert van tot 44% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk alle actuele Mijn Hobbykaart XL aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Mijn Hobbykaart XL cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk Mijn Hobbykaart XL abonnement? Dat kan. Voor €37,20 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand gewoon verrassen? Geef een abonnement op Mijn Hobbykaart XL cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 44% op de winkelprijs
  • 6x per jaar Mijn Hobbykaart XL in huis
  • Geef een ander een abonnement cadeau vanaf €37,20 (stop automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Mijn Hobbykaart XL op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een Mijn Hobbykaart XL abonnement is verkrijgbaar vanaf €37,20. En een cadeauabonnement vanaf €37,20. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Mijn Hobbykaart XL heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Mijn Hobbykaart XL abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor Mijn Hobbykaart XL cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Mijn Hobbykaart XL cadeauabonnement voor €37,20.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Een jaarabonnement op Mijn Hobbykaart XL is verkrijgbaar voor €37,20. Hiervoor ontvangt u Mijn Hobbykaart XL 6 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Mijn Hobbykaart XL verschijnt 6 keer per jaar.

Als u Mijn Hobbykaart XL voor bezorging op een buitenlands adres wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Mijn Hobbykaart XL. De uitgever vertelt u graag over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Mijn Hobbykaart XL. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Mijn Hobbykaart XL, neemt u contact op met de klantenservice van Mijn Hobbykaart XL. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Mijn Hobbykaart XL

" Ontzettend veel knipvellen, makkelijke beschrijving, je hebt een kaartje redelijk snel gemaakt. Heerlijke hobby. Minpuntje, de knipvellen zijn gemaakt in 1 stijl. "

" Je kan er super leuke kaarten van maken en zelfs je eigen draai eraan geven! "

" Fijne voorbeelden en leuke kaarten. Vind alleen soms de tekeningen wat kinderachtig. Wij sturen veel kaarten naar oudere mensen en die waarderen dat niet altijd. Blijf ... "