Mijn Hobbykaart XL abonnementen

Kies voor een Mijn Hobbykaart XL abonnement met tot 48% korting op de winkelprijs. U kunt ook een Mijn Hobbykaart XL abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Mijn Hobbykaart XL is een tijdschrift én knipvellenboek in één.


€33,60 63,88
1 jaar (6 nrs.)
48% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Mijn Hobbykaart XL cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€33,60 63,88
1 jaar (6 nrs.)
48% korting

Laatste reviews

Over Mijn Hobbykaart XL

Met een Mijn Hobbykaart XL abonnement ontvangt u 6 keer per jaar een tijdschrift én knipvellenboek in één. In ieder nummer vindt u ruim 20 gevarieerde knipvellen, waar u desgewenst uw eigen draai aan kunt geven.

Daarnaast vindt u kaarten met beschrijvingen, zoals u misschien gewend bent bij Creatief met Kaarten. En tot slot zijn er extra knipvellen, patronen en altijd een challenge. Een Mijn Hobbykaart XL abonnement inspireert en daagt uit.

Voordelen abonnement Mijn Hobbykaart XL

  • 6x per jaar het tijdschrift als eerste in huis
  • Toegang tot online archief met eerdere edities
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Korting ten opzichte van de winkelprijs

Mijn Hobbykaart XL Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Mijn Hobbykaart XL. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Mijn Hobbykaart XL klantenservice