Lego Ninjago

Kies voor een Lego Ninjago abonnement met tot 11% korting op de winkelprijs. Dit is hét kindertijdschrift van nu. Met spannende verhalen over kleurrijke ninja's leert uw (klein)kind spelenderwijs beter lezen. En met een minifiguur als verrassing is ieder nummer een feest.

Lego Ninjago abonnement

LEGO® NINJAGO® magazine is het tijdschrift voor de Lego Ninjago fan van 5 jaar en ouder. Ieder nummer staat vol spannende stripverhalen over de kleurrijke Ninja's. Daarnaast vindt uw kind of kleinkind in dit fantastische kindertijdschrift ieder maand nieuwe uitdagende raadsels en spelletjes. En tot slot ontvangt hij of zij bij ieder nummer een Lego Ninjago minifiguur of miniset.

Dit alles maakt een abonnement op Lego Ninjago een maandelijks terugkerend feest waar uw kind of kleinkind heel lang plezier van heeft.

Een Lego Ninjago abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €15,00. U profiteert van tot 11% korting op de winkelprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Lego Ninjago. En profiteer van dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Lego Ninjago

Niet overtuigd? Kies dan voor een Lego Ninjago proefabonnement. En probeer dit heerlijke tijdschrift zelf. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement vanzelf. Let op de vermelding "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Er is al een Lego Ninjago proefabonnement voor €15,00.

Lego Ninjago cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een Lego Ninjago abonnement? Dat kan. Voor €15,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die Lego Ninjago met plezier zal lezen? Geef een Lego Ninjago abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef al voor €15,00 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Profiteer van tot 11% korting op de winkelprijs
  • 12x per jaar Lego Ninjago vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Lego Ninjago op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Om Lego Ninjago voordelig en vrijblijvend te proberen, is er het proefabonnement. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €15,00.

Een Lego Ninjago abonnement is verkrijgbaar vanaf €15,00. Een proefabonnement voor €15,00. En een cadeauabonnement vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Lego Ninjago abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Lego Ninjago abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Lego Ninjago te bekijken. En kies voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Lego Ninjago cadeauabonnement voor €15,00.

Na het bestelde aantal nummers stopt het gegeven abonnement automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

De prijs van een jaarabonnement op Lego Ninjago is €74,99. Voor dit bedrag ontvangt u Lego Ninjago 12 keer.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Lego Ninjago komt 12 keer per jaar uit.

Als u Lego Ninjago voor bezorging op een buitenlands adres wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Lego Ninjago. De uitgever vertelt u graag over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Lego Ninjago. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Lego Ninjago, neemt u contact op met de klantenservice van Lego Ninjago. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt het abonneenummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Lego Ninjago

" Super leuk blad met van alles wat aan lees- en speelplezier. Vooral de legofiguren vindt mijn zoontje top. Iedere keer weer een feestje om te ontvangen. Als het aan hem ... "

" Mijn zoon is elke keer weer dolblij als het blad komt, hij kan niet wachten tot de volgende komt. Leuke manier om lezen te bevorderen! "

" Abonnement gegeven aan mijn zoontje voor zijn afzwemmen. Hij is helemaal gelukkig als er weer een magazine op de mat ligt. De Lego poppetjes zijn van goede kwaliteit, het ... "

" Superleuk blad met goede verhalen, leuke spelletjes, stoere posters en natuurlijk de bekende figuurtjes uit de serie om te bouwen. Mijn zoon kijkt er telkens weer naar ... "

" Het is leuk dat je een Lego poppetje krijgt en dat je een spel, kistje of knutselding op de achterkant kan vinden. Je krijgt er wel reclame in om andere strips/boeken te ... "

" Mijn zoon kijkt er elke keer naar uit om het blad te mogen ontvangen. "

" Ik vind het leuk als hij op de deurmat ploft, dan ga ik eerst het poppetje in elkaar zetten. Daarna ga ik hem van voor tot achter lezen en tegelijkertijd de spelletjes en ... "

" Leuk verrassend blad voor kinderen. Altijd een Lego cadeautje, verhalen spelletjes en meer. Lekker kleurrijk. Enige nadeel is, als je op wilt zeggen krijg je niemand te ... "

" Onze zoon weet exact wanneer het blad moet komen en heeft al twee dagen voorpret. Als het blad er is, is hij even niet meer aanspreekbaar. "

" Leuk voor Ninjago fans. Er zitten verhalen in, spelletjes/puzzels en posters. En er zit (vaak) een Lego Ninjago poppetje bij. "