Koken & Genieten

Kies voor een Koken & Genieten abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Het magazine met alle kookinspiratie die u nodig heeft. In ieder nummer van dit fijne kooktijdschrift vindt u gevarieerde, eenvoudig te volgen recepten. U hoeft uzelf nooit meer af te vragen wat u deze week op tafel zet.

Aanbiedingen

Koken & Genieten abonnement

Zoveel mensen, zoveel smaken. Koken & Genieten weet daar wel raad mee. Elk nummer staat vol met heerlijke recepten die variëren van heel licht en caloriearm tot overheerlijke chocoladetaarten en roomsoezen. Koken & genieten is speciaal bedoeld voor mensen die iets anders op tafel willen, maar niet op zoek zijn naar culinaire hoogstandjes waarbij u een dag vrij moet nemen om de ingrediënten te vinden.

In iedere editie van Koken & Genieten zijn zo 'n vijftig recepten opgenomen! Stap voor stap zijn de gerechten toegelicht en voorzien van praktische informatie, zoals de tijd die je nodig hebt voor het bereiden en het aantal calorieën per portie. De recepten zijn niet moeilijk, maar geven toch nét even die culinaire draai aan de alledaagse keuken. Familie en vrienden zullen ervan smullen.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €10,00. U profiteert van tot 27% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele Koken & Genieten aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Koken & Genieten digitaal lezen

Abonnees van Koken & Genieten ontvangen alle edities op papier én digitaal.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar Koken & Genieten automatisch thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Een abonnement is tot 27% goedkoper dan het magazine in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Koken & Genieten op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een Koken & Genieten abonnement is verkrijgbaar vanaf €10,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Koken & Genieten abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

De prijs van een jaarabonnement op Koken & Genieten is €35,00. Voor dit bedrag ontvangt u 12 keer Koken & Genieten gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Koken & Genieten. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Met een abonnement op Koken & Genieten heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Koken & Genieten komt 12 keer per jaar uit.

Koken & Genieten verschijnt op 23-01, 20-02, 26-03, 23-04, 21-05, 25-06, 23-07, 20-08, 17-09, 15-10, 12-11, 24-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad een dag later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem contact met de uitgever op.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Koken & Genieten. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Koken & Genieten, neemt u contact op met de klantenservice van Koken & Genieten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Koken & Genieten

" Dit is een blad met hele bruikbare en goed beschreven recepten. Heel geschikt als je op zoek bent naar inspiratie omdat je iedere dag kookt en weleens wat anders op tafel ... "