Koken & Genieten

Koken en Genieten is het ultieme tijdschrift voor culinaire liefhebbers die graag nieuwe recepten en kooktechnieken ontdekken. Elke editie biedt een breed scala aan heerlijke recepten, van snelle doordeweekse maaltijden tot uitgebreide feestdiners. Met stap-voor-stap instructies en prachtige fotografie is Koken en Genieten uw perfecte keukengids.

Daarnaast vindt u in Koken en Genieten handige tips voor het plannen van menu's en het combineren van smaken. Of u nu een beginnende kok bent of een doorgewinterde chef, dit tijdschrift inspireert u om de meest smakelijke gerechten op tafel te zetten.

Aanbiedingen

Koken & Genieten abonnement

Koken en Genieten is hét tijdschrift voor culinaire liefhebbers die graag nieuwe recepten ontdekken en hun kookkunsten willen verbeteren. Of u nu een doorgewinterde chef bent of net begint met koken, Koken en Genieten biedt voor ieder wat wils. Dit kooktijdschrift staat boordevol heerlijke recepten, handige kooktips en inspirerende verhalen over eten en drinken.

Recepten voor elke gelegenheid

Koken en Genieten biedt een enorme diversiteit aan recepten. Van snelle doordeweekse maaltijden tot uitgebreide diners voor speciale gelegenheden. Elk recept is zorgvuldig getest en duidelijk stap-voor-stap beschreven. Bovendien zijn er regelmatig themanummers, zoals bijvoorbeeld de zomerse barbecue-edities of feestelijke kerstrecepten. Zo blijft koken altijd een avontuur.

Handige kooktips en technieken

Koken en Genieten gaat verder dan alleen recepten. Het tijdschrift bevat ook tal van algemene kooktips en technieken die u helpen om uw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om de perfecte kooktijd voor groenten, het geheim van een luchtige cake of de beste manier om vis te fileren, u leert het in Koken en Genieten.

Inspirerende verhalen en reportages

Naast recepten en kooktips biedt Koken en Genieten ook inspirerende verhalen en reportages over de culinaire wereld. Interviews met topchefs, reportages over bijzondere restaurants en artikelen over de laatste foodtrends. Deze en andere verhalen geven u een kijkje achter de schermen en inspireren u om zelf aan de slag te gaan in de keuken.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide en gevarieerde recepten
  • Handige kooktips en technieken
  • Inspirerende interviews en reportages
  • Seizoensgebonden kookideeën
  • Actuele foodtrends

Koken & Genieten digitaal lezen

Bent u abonnee van Koken & Genieten? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Koken & Genieten ook digitaal lezen.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis
  • Bespaar tot 27% op de winkelprijs
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat

Wat kost een abonnement op Koken & Genieten?

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €10,00. Een jaarabonnement op Koken & Genieten kost €35,00. En u profiteert van tot 27% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle aanbiedingen voor Koken & Genieten. En pak dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een Koken & Genieten abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen over een bestelling? En heeft u na 2 weken geen bericht van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement op Koken & Genieten? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit onder andere bij vragen over betaling, adreswijziging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Koken & Genieten 3 nummers €10,00 16%
Koken & Genieten 12 nummers €35,00 27%

Een abonnement op Koken & Genieten is verkrijgbaar vanaf €10,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Koken & Genieten heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Koken & Genieten is verkrijgbaar voor €35,00. Hiervoor ontvangt u 12 keer Koken & Genieten.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als abonnee van Koken & Genieten heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Koken & Genieten verschijnt 12 keer per jaar.

Koken & Genieten komt uit op 23-01, 20-02, 26-03, 23-04, 21-05, 25-06, 23-07, 20-08, 17-09, 15-10, 12-11, 24-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Koken & Genieten. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Koken & Genieten, neemt u contact op met de klantenservice van Koken & Genieten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Koken & Genieten

" Dit is een blad met hele bruikbare en goed beschreven recepten. Heel geschikt als je op zoek bent naar inspiratie omdat je iedere dag kookt en weleens wat anders op tafel ... "