Koken & Genieten abonnementen

Kies voor een Koken & Genieten abonnement met tot 16% korting op de winkelprijs. Het magazine met alle kookinspiratie die u nodig heeft. In ieder nummer van dit fijne kooktijdschrift vindt u gevarieerde, eenvoudig te volgen recepten. U hoeft uzelf nooit meer af te vragen wat u deze week op tafel zet. U kunt ook een Koken & Genieten abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€35,00 41,88
1 jaar (12 nrs.)
16% korting

€70,00 83,96
2 jaar (24 nrs.)
16% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Koken & Genieten cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€35,00 41,88
1 jaar (12 nrs.)
16% korting

Laatste reviews

  • Joost
Echt een leuk blad

Dit is een blad met hele bruikbare en goed beschreven recepten. Heel geschikt als je op zoek bent naar inspiratie omdat je iedere dag kookt en weleens wat anders op tafel wilt zetten.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over Koken & Genieten

Zoveel mensen, zoveel smaken. Koken & Genieten weet daar wel raad mee. Elk nummer staat vol met heerlijke recepten die variëren van heel licht en caloriearm tot overheerlijke chocoladetaarten en roomsoezen. Koken & genieten is speciaal bedoeld voor mensen die iets anders op tafel willen, maar niet op zoek zijn naar culinaire hoogstandjes waarbij u een dag vrij moet nemen om de ingrediënten te vinden.

In iedere editie van Koken & Genieten zijn zo 'n vijftig recepten opgenomen! Stap voor stap zijn de gerechten toegelicht en voorzien van praktische informatie, zoals de tijd die je nodig hebt voor het bereiden en het aantal calorieën per portie. De recepten zijn niet moeilijk, maar geven toch nét even die culinaire draai aan de alledaagse keuken. Familie en vrienden zullen ervan smullen.

Proefabonnement Koken & Genieten

Met een Koken & Genieten proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit fijne culinaire tijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Koken & Genieten cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het kooktijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u iemand verrassen, die kan genieten van koken en lekker eten? Geef een Koken & Genieten abonnement cadeau.

Voordelen Koken & Genieten abonnement

  • Maandelijks Koken & Genieten als eerste op de mat
  • Inclusief digitale edities
  • Exclusieve kortingen voor abonnees
  • Vrijblijvend kennis maken met een Koken & Genieten proefabonnement *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Koken & Genieten Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Koken & Genieten. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Koken & Genieten klantenservice