Koken & Genieten abonnementen

Kies voor een Koken & Genieten abonnement met tot 16% korting op de winkelprijs. Het magazine met alle kookinspiratie die u nodig heeft. In ieder nummer van dit fijne kooktijdschrift vindt u gevarieerde, eenvoudig te volgen recepten. U hoeft uzelf nooit meer af te vragen wat u deze week op tafel zet.


€35,00 41,88
12 nummers
16% korting

€70,00 83,96
24 nummers
16% korting

Laatste reviews

  • Joost
Echt een leuk blad

Dit is een blad met hele bruikbare en goed beschreven recepten. Heel geschikt als je op zoek bent naar inspiratie omdat je iedere dag kookt en weleens wat anders op tafel wilt zetten.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over Koken & Genieten

Zoveel mensen, zoveel smaken. Koken & Genieten weet daar wel raad mee. Elk nummer staat vol met heerlijke recepten die variëren van heel licht en caloriearm tot overheerlijke chocoladetaarten en roomsoezen. Koken & genieten is speciaal bedoeld voor mensen die iets anders op tafel willen, maar niet op zoek zijn naar culinaire hoogstandjes waarbij u een dag vrij moet nemen om de ingrediënten te vinden.

In iedere editie van Koken & Genieten zijn zo 'n vijftig recepten opgenomen! Stap voor stap zijn de gerechten toegelicht en voorzien van praktische informatie, zoals de tijd die je nodig hebt voor het bereiden en het aantal calorieën per portie. De recepten zijn niet moeilijk, maar geven toch nét even die culinaire draai aan de alledaagse keuken. Familie en vrienden zullen ervan smullen.

Wat kost een Koken & Genieten abonnement? Voor wie wil kennismaken met Koken & Genieten is er al een abonnement vanaf €35,00. En tot 16% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Koken & Genieten. En pak dit voordeel.

Koken & Genieten verschijnt 12x per jaar.

Koken & Genieten digitaal lezen

Abonnees van Koken & Genieten ontvangen alle edities op papier en digitaal.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Kijk dan bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 16% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis
  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Koken & Genieten op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.