delicious. abonnementen

Kies voor een delicious. abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Dit magazine draait om koken en eten. In ieder nummer vindt u heerlijke, maakbare recepten en prachtige verhalen over eten om van te watertanden. Daarnaast leest u over niet te missen restaurants, waardevolle keukenspullen en geweldige wijnadviezen. U kunt ook een delicious. abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€24,99 26,97
3 nummers Stopt automatisch
7% korting

€43,99 62,93
7 nummers
30% korting

€84,99 134,85
15 nummers incl. 3 Specials
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op delicious. cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,99 26,97
3 nummers
7% korting

€54,99 62,93
7 nummers
13% korting

€109,99 134,85
15 nummers incl. 3 Specials
18% korting

Laatste reviews

 • Iris

Lekker genieten van een tijdschrift met aantrekkelijke foto's van niet al te ingewikkelde recepten. Welk recept zal ik deze week eens uit de delicious testen?

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Htt

Voor kerst cadeau gedaan aan iemand die van koken houdt.

 • henk roes
Prima blad!

Zojuist het blad Delicious voor het eerst gelezen. Ben al geruime tijd hobbykok en leid inmiddels een kookclub voor mannen in een seniorencomplex. Delicious ia als een warme douche met goed beschreven recepten. Prima!

 • Anja Korenaar

Delicious is lekkerrrrrr! Alle nummers die ik ooit los gekocht heb bewaar ik nog steeds. Er staan echt lekkere recepten in, voor vrienden heb ik nu al een aantal keer de stoofpot met aardappels en pruimen gemaakt! Delicious!

Over delicious.

Het delicious.magazine is het lekkerste culinaire magazine van Nederland. Alles over heerlijk koken, spannende maar simpele gerechten en interviews met spraakmakende chef-koks.

Met veel passie voor eten, de meest exclusieve en spannende eetadresjes en fotografie om bij te watertanden! Scherpe recensies maar ook de beste aanbevelingen van restaurants waar u geweest moet zijn. Een overzicht van de nieuwste en mooiste producten voor in de keuken en de meest geweldige wijnadviezen.

Bent u ook gek van lekker eten en gastronomie? Neem dan nu een abonnement op delicious. en beleef de sensatie van lekker eten iedere maand! Proef delicious: te lekker om te laten liggen!

Voor wie wil kennismaken met delicious. is er al een aanbieding vanaf €9,95. U profiteert van tot 45% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle actuele delicious. aanbiedingen. En kies uw abonnement.

delicious. digitaal lezen

Heeft u een abonnement op delicious.? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u delicious. ook digitaal lezen. delicious. heeft een app. In deze app kunt u de digitale edities lezen. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te openen heeft u geen internet meer nodig. Fijn in situaties waar internet slecht of duur is.

Vrijblijvend kennismaken met delicious.

Met een proefabonnement op delicious. maakt u vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit dus nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een delicious. proefabonnement is er al voor €9,95.

delicious. cadeau geven

Het is mogelijk om delicious. cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €24,99. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een delicious. abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Bespaar tot 45% op de losse verkoopprijs
 • 12x per jaar als eerste delicious. op de mat
 • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat
 • Geef een cadeauabonnement aan een ander vanaf €24,99 (stop automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van delicious. op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.