delicious. abonnementen

Kies voor een delicious. abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen met een passie voor lekker eten. Duikt u graag zelf de keuken in? Maar blijft u ook graag op de hoogte van de beste restauranttips? Dan wordt dit tijdschrift voor u gemaakt. U kunt ook een delicious. abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€20,99 24,90
3 nummers Stopt automatisch
16% korting

€45,99 58,10
7 nummers incl. 2 special editions
21% korting

€85,99 124,50
15 nummers incl. 3 special editions
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op delicious. cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,99 24,90
3 nummers
8% korting

€51,99 58,10
7 nummers incl. 2 special editions
11% korting

€104,99 124,50
15 nummers incl. 3 special editions
16% korting

Laatste reviews

 • Iris

Lekker genieten van een tijdschrift met aantrekkelijke foto's van niet al te ingewikkelde recepten. Welk recept zal ik deze week eens uit de delicious testen?

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Htt

Voor kerst cadeau gedaan aan iemand die van koken houdt.

 • henk roes
Prima blad!

Zojuist het blad Delicious voor het eerst gelezen. Ben al geruime tijd hobbykok en leid inmiddels een kookclub voor mannen in een seniorencomplex. Delicious ia als een warme douche met goed beschreven recepten. Prima!

 • Anja Korenaar

Delicious is lekkerrrrrr! Alle nummers die ik ooit los gekocht heb bewaar ik nog steeds. Er staan echt lekkere recepten in, voor vrienden heb ik nu al een aantal keer de stoofpot met aardappels en pruimen gemaakt! Delicious!

Over delicious.

Het delicious.magazine is het lekkerste culinaire magazine van Nederland. Alles over heerlijk koken, spannende maar simpele gerechten en interviews met spraakmakende chef-koks.

Met veel passie voor eten, de meest exclusieve en spannende eetadresjes en fotografie om bij te watertanden! Scherpe recensies maar ook de beste aanbevelingen van restaurants waar u geweest moet zijn. Een overzicht van de nieuwste en mooiste producten voor in de keuken en de meest geweldige wijnadviezen.

Bent u ook gek van lekker eten en gastronomie? Neem dan nu een abonnement op delicious. en beleef de sensatie van lekker eten iedere maand! Proef delicious: te lekker om te laten liggen!

delicious. proefabonnement

Niet overtuigd? Kies dan voor een proefabonnement op delicious. Proefabonnementen kunt u herkennen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft dus niet op te zeggen.

delicious. cadeauabonnement

Kent u iemand die graag kookt en van lekker eten houdt? Geef een delicious. abonnement cadeau. Het is altijd leuk om een tijdschrift te krijgen; iedere maand weer. En na de actieperiode stopt het abonnement automatisch.

Voordelen abonnement delicious.

 • Maandelijks delicious. automatisch thuisbezorgd
 • Exclusief abonneevoordeel
 • Mooie korting t.o.v. de winkelprijs
 • Vrijblijvend kennis maken *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

delicious Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van delicious.. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over delicious. klantenservice