delicious. abonnementen

Kies voor een delicious. abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen met een passie voor lekker eten. Duikt u graag zelf de keuken in? Maar blijft u ook graag op de hoogte van de beste restauranttips? Dan wordt dit tijdschrift voor u gemaakt. U kunt ook een delicious. abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€20,99 24,90
3 nummers Stopt automatisch
16% korting

€45,99 58,10
7 nummers incl. 2 special editions
21% korting

€85,99 124,50
15 nummers incl. 3 special editions
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op delicious. cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,99 24,90
3 nummers
8% korting

€51,99 58,10
7 nummers incl. 2 special editions
11% korting

€104,99 124,50
15 nummers incl. 3 special editions
16% korting

Laatste reviews

 • Iris

Lekker genieten van een tijdschrift met aantrekkelijke foto's van niet al te ingewikkelde recepten. Welk recept zal ik deze week eens uit de delicious testen?

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Htt

Voor kerst cadeau gedaan aan iemand die van koken houdt.

 • henk roes
Prima blad!

Zojuist het blad Delicious voor het eerst gelezen. Ben al geruime tijd hobbykok en leid inmiddels een kookclub voor mannen in een seniorencomplex. Delicious ia als een warme douche met goed beschreven recepten. Prima!

 • Anja Korenaar

Delicious is lekkerrrrrr! Alle nummers die ik ooit los gekocht heb bewaar ik nog steeds. Er staan echt lekkere recepten in, voor vrienden heb ik nu al een aantal keer de stoofpot met aardappels en pruimen gemaakt! Delicious!

Over delicious.

Het delicious.magazine is het lekkerste culinaire magazine van Nederland. Alles over heerlijk koken, spannende maar simpele gerechten en interviews met spraakmakende chef-koks.

Met veel passie voor eten, de meest exclusieve en spannende eetadresjes en fotografie om bij te watertanden! Scherpe recensies maar ook de beste aanbevelingen van restaurants waar u geweest moet zijn. Een overzicht van de nieuwste en mooiste producten voor in de keuken en de meest geweldige wijnadviezen.

Bent u ook gek van lekker eten en gastronomie? Neem dan nu een abonnement op delicious. en beleef de sensatie van lekker eten iedere maand! Proef delicious: te lekker om te laten liggen!

delicious. heeft hiervoor een app waarin u de digitale editie leest. Hoeveel kost een delicious. abonnement? Voor wie wil kennismaken met delicious. is er al een abonnement vanaf €20,99. En tot 31% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele delicious. aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

delicious. verschijnt 12x per jaar.

delicious. digitaal lezen

Bent u abonnee van delicious.? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u delicious. digitaal lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie 24/7 in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met delicious.

Wilt u delicious. eerst proberen alvorens u een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een delicious. proefabonnement is er al voor €20,99.

delicious. cadeau geven

U kunt een delicious. abonnement ook cadeau doen. Voor €22,99 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit vast aan het abonnement. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis zomaar verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op delicious. cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Een abonnement is tot 31% goedkoper dan het tijdschrift los kopen
 • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
 • 12x per jaar het nieuwste nummer op de mat
 • Geef al voor €22,99 een aflopend abonnement cadeau

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van delicious. op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.