delicious.

Kies voor een delicious. abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Dit magazine draait om koken en eten. In ieder nummer vindt u heerlijke, maakbare recepten en prachtige verhalen over eten om van te watertanden. Daarnaast leest u over niet te missen restaurants, waardevolle keukenspullen en geweldige wijnadviezen.

delicious. abonnement

Het delicious.magazine is het lekkerste culinaire magazine van Nederland. Alles over heerlijk koken, spannende maar simpele gerechten en interviews met spraakmakende chef-koks.

Met veel passie voor eten, de meest exclusieve en spannende eetadresjes en fotografie om bij te watertanden! Scherpe recensies maar ook de beste aanbevelingen van restaurants waar u geweest moet zijn. Een overzicht van de nieuwste en mooiste producten voor in de keuken en de meest geweldige wijnadviezen.

Bent u ook gek van lekker eten en gastronomie? Neem dan nu een abonnement op delicious. en beleef de sensatie van lekker eten iedere maand! Proef delicious: te lekker om te laten liggen!

Een delicious. abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met delicious. is er al een abonnement vanaf €29,99. U profiteert van tot 37% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle actuele delicious. aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

delicious. digitaal lezen

Als abonnee van delicious. leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet. delicious. heeft een app. In deze app leest u de digitale editie. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft altijd toegang tot het nieuwste nummer in de app. In de app bekeken nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Vrijblijvend kennismaken met delicious.

Met een proefabonnement op delicious. maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een delicious. proefabonnement is er al voor €29,99.

delicious. cadeau geven

Het is mogelijk om delicious. cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €29,99. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die delicious. met plezier zal lezen? Geef een delicious. abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 37% goedkoper dan het magazine los kopen
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van delicious. op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een proefabonnement op delicious. kunt u vrijblijvend kennismaken met delicious.. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €29,99.

Een abonnement op delicious. is verkrijgbaar vanaf €29,99. Een proefabonnement voor €29,99. En een cadeauabonnement vanaf €29,99. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op delicious. heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een delicious. abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de actuele aanbiedingen voor delicious. cadeauabonnementen te zien. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een delicious. cadeauabonnement voor €29,99.

Een cadeauabonnement stopt automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Een jaarabonnement op delicious. is verkrijgbaar voor €84,99. Hiervoor ontvangt u delicious. 12 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met delicious.. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als abonnee van delicious. heeft u ook toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

delicious. verschijnt 12 keer per jaar.

delicious. komt uit op 19-01, 16-02, 22-03, 19-04, 24-05, 21-06, 19-07, 16-08, 20-09, 18-10, 15-11, 20-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine een dag eerder of later dan normaal op de mat valt. Is er echt iets mis gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt middels een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van delicious.. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op delicious., neemt u contact op met de klantenservice van delicious.. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van delicious.

" Lekker genieten van een tijdschrift met aantrekkelijke foto's van niet al te ingewikkelde recepten. Welk recept zal ik deze week eens uit de delicious testen? "

" Voor kerst cadeau gedaan aan iemand die van koken houdt. "

" Zojuist het blad Delicious voor het eerst gelezen. Ben al geruime tijd hobbykok en leid inmiddels een kookclub voor mannen in een seniorencomplex. Delicious ia als een ... "

" Delicious is lekkerrrrrr! Alle nummers die ik ooit los gekocht heb bewaar ik nog steeds. Er staan echt lekkere recepten in, voor vrienden heb ik nu al een aantal keer de ... "