WineLife abonnementen

Kies voor een WineLife abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Het wijnmagazine voor de echte liefhebber. In ieder nummer leest u alles over wijngaarden, druiven, reizen, recepten en (natuurlijk) wijnen. Het tijdschrift is niet te zwaar of serieus, maar afwisselend en ontspannend. Wilt u meer over wijn weten, nieuwe wijnen ontdekken, en bij ieder gerecht de juiste wijn kiezen? Dan wordt dit tijdschrift voor u gemaakt. U kunt ook een WineLife abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 20,85
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
28% korting

€25,00 41,70
1 jaar (6 nrs.)
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op WineLife cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 20,85
6 maanden (3 nrs.)
28% korting

€25,00 41,70
1 jaar (6 nrs.)
40% korting

Laatste reviews

  • cathie

Over de stukken over de wijnen ben ik tevreden. Recepten mag wel iets meer.

Over WineLife

WineLife is hét magazine over wijnen. Wijn is genieten. Wijn is voor echte levensgenieters. Daarom is WineLife speciaal voor levensgenieters. WineLife is er voor elke levensgenieter: jong en oud, leek en keneer, man en vrouw, groot of kleiner budget! WineLife is er voor iedere wijnliefhebber.

De voordelen van een abonnement op WineLife

  • Altijd ieder prachtig nummer als eerste in de bus
  • Exclusieve voordeelacties voor abonnees
  • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs

WineLife Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van WineLife. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over WineLife klantenservice