WineLife abonnementen

Kies voor een WineLife abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. U kunt ook een WineLife abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

WineLife is WINELIFE: wijn drinken zonder kater.


€15,00 20,85
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
28% korting

€25,00 41,70
1 jaar (6 nrs.)
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op WineLife cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 20,85
6 maanden (3 nrs.)
28% korting

€25,00 41,70
1 jaar (6 nrs.)
40% korting

Laatste reviews

  • cathie

Over de stukken over de wijnen ben ik tevreden. Recepten mag wel iets meer.

Over WineLife

WineLife is hét magazine over wijnen. Wijn is genieten. Wijn is voor echte levensgenieters. Daarom is WineLife speciaal voor levensgenieters. WineLife is er voor elke levensgenieter: jong en oud, leek en keneer, man en vrouw, groot of kleiner budget! WineLife is er voor iedere wijnliefhebber.

De voordelen van een abonnement op WineLife

  • Altijd ieder prachtig nummer als eerste in de bus
  • Exclusieve voordeelacties voor abonnees
  • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs

WineLife Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van WineLife. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor WineLife:

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Geef bezorgklachten door aan Aboland, dat de klantenservice voor WineLife verzorgt. Mail hiervoor naar klantenservice@aboland.nl of bel tijdens kantooruren met 0251 257 924. U kunt ook een online klachtenformulier invullen op www.winelife.nl/service/klachtformulier/

Voor adreswijzigingen van een lopend abonnement neemt u contact op met Aboland, dat de klantenservice voor WineLife verzorgt. Mail naar klantenservice@aboland.nl of bel tijdens kantooruren met 0251 257 924. Vermeld bij voorkeur uw abonneenummer. Deze vindt u op de meeste correspondentie van de uitgever. Of u kunt deze opvragen via www.winelife.nl/service/abonneenummer-opvragen/.

WineLife opzeggen doet u het snelst en eenvoudigst door even te bellen met Aboland. U belt hiervoor tijdens kantooruren met 0251 257 924. Opzeggen kan ook online op www.winelife.nl/service/opzeggen/.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.