Karperwereld abonnementen

Kies voor een Karperwereld abonnement met tot 32% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor karpervissers. U kunt ook een Karperwereld abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€49,95 69,75
9 nummers
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Karperwereld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,95 69,75
9 nummers
32% korting

Laatste reviews

  • thomas

Goede praktische tips voor technieken en plekken.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Karperwereld

Karpervissen is één van de meest populaire manieren van vissen in Nederland. Benieuwd naar de verschillende vistechnieken, soorten karpers, stekken, de grootste karper van Nederland, nachtvissen en vissen in het buitenland? Lees Karperwereld magazine.

Van materiaal, zoals hengels en tenten, tot technieken als loodmontage en nachtvissen, tot de beste stekken in binnen- en buitenland, en de grootste vangsten. U vindt het allemaal in het tijdschrift Karperwereld.

Voor wie Karperwereld wil proberen is er al een abonnement vanaf €49,95. Met tot 32% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Karperwereld. En kies het abonnement dat bij u past.

Karperwereld digitaal lezen

Met een abonnement op Karperwereld ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal. Karperwereld biedt u een app. Hierin kunt u de digitale edities lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En lees het nieuwste nummer waar en wanneer u maar wil in de app. In de app bewaarde nummers blijven daarna offline in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere plekken waar internet minder goed of duur is.

Karperwereld cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op Karperwereld? Dat kan. Voor €49,95 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis zomaar verblijden? Geef een Karperwereld abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 32% korting op de losse verkoopprijs
  • 6x per jaar Karperwereld vanzelf thuis bezorgd
  • Ontvang de digitale edities op uw mobiel apparaat
  • Geef al voor €49,95 een abonnement cadeau (stopt automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Karperwereld op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.