Karperwereld abonnementen

Kies voor een Karperwereld abonnement met tot 32% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor karpervissers. U kunt ook een Karperwereld abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€49,95 69,75
9 nummers
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Karperwereld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,95 69,75
9 nummers
32% korting

Laatste reviews

  • thomas

Goede praktische tips voor technieken en plekken.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Karperwereld

Karpervissen is één van de meest populaire manieren van vissen in Nederland. Benieuwd naar de verschillende vistechnieken, soorten karpers, stekken, de grootste karper van Nederland, nachtvissen en vissen in het buitenland? Lees Karperwereld magazine.

Van materiaal, zoals hengels en tenten, tot technieken als loodmontage en nachtvissen, tot de beste stekken in binnen- en buitenland, en de grootste vangsten. U vindt het allemaal in het tijdschrift Karperwereld.

Karperwereld heeft hiervoor een eigen app. In deze app leest u de digitale edities. Een Karperwereld abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Karperwereld wil proberen is er al een abonnement vanaf €49,95. En u geniet tot 32% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Karperwereld. En kies uw abonnement.

Karperwereld verschijnt 6x per jaar.

Karperwereld digitaal lezen

Met een abonnement op Karperwereld ontvangt u elke editie op papier én digitaal. Installeer de app voor iOS of Android. Meld u eenmalig aan in de app. En lees de nieuwste editie waar en wanneer u maar wil in de app. Eenmaal gedownloade edities kunt u daarna inzien zonder actieve internetverbinding. Handig op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Karperwereld cadeau geven

U kunt een abonnement op Karperwereld ook cadeau doen. Voor €49,95 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit vast aan het abonnement. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verrassen? Geef een abonnement op Karperwereld cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • Bespaar tot 32% op de prijs in de winkel
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €49,95)
  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Karperwereld op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.