Karperwereld abonnementen

Kies voor een Karperwereld abonnement met tot 32% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor karpervissers. U kunt ook een Karperwereld abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€49,95 69,75
9 nummers
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Karperwereld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,95 69,75
9 nummers
32% korting

Laatste reviews

  • thomas

Goede praktische tips voor technieken en plekken.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Karperwereld

Karpervissen is één van de meest populaire manieren van vissen in Nederland. Benieuwd naar de verschillende vistechnieken, soorten karpers, stekken, de grootste karper van Nederland, nachtvissen en vissen in het buitenland? Lees Karperwereld magazine.

Van materiaal, zoals hengels en tenten, tot technieken als loodmontage en nachtvissen, tot de beste stekken in binnen- en buitenland, en de grootste vangsten. U vindt het allemaal in het tijdschrift Karperwereld.

Karperwereld cadeauabonnement

Cadeauabonnementen stoppen automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een visser verrassen? Geef een Karperwereld abonnement cadeau.

Voordelen Karperwereld abonnement

  • De nieuwe Karperwereld als eerste in huis
  • Inclusief digitaal magazine
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan in de winkel

Karperwereld Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Karperwereld. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Karperwereld klantenservice