IEX Magazine abonnementen

Kies voor een IEX Magazine abonnement met tot 56% korting op de winkelprijs. Het magazine voor beleggers door beleggers.


€19,95 44,85
3 maanden digitaal
56% korting

€29,95 57,45
3 maanden print + digitaal
49% korting

Laatste reviews

Over IEX Magazine

IEX maakt professionele aandeleninformatie beschikbaar tegen een zeer laag tarief. Het IEX magazine biedt u tweewekelijks uitgebreide analyses van de IEX Beleggersdesk. Volg alle koersen en kerncijfers in een overzichtelijke schema's en grafieken. En lees alle columns van experts en interviews met succesvolle beleggers.

Als abonnee profiteert u bovendien van alles wat IEX online te bieden heeft, zoals dagelijkse updates en persoonlijke overzichten en adviezen. Kortom, met IEX verhoogt u het rendement op uw beleggingen.

Een IEX Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €19,95. En u profiteert van tot 56% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor IEX Magazine. En profiteer van dit voordeel.

IEX Magazine verschijnt 26x per jaar.

IEX Magazine digitaal lezen

Heeft u een abonnement op IEX Magazine? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u IEX Magazine digitaal lezen.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Voordelen van een abonnement

  • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • Profiteer van tot 56% korting op de losse verkoopprijs
  • 26x per jaar het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van IEX Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.