Happy Handmade Living abonnementen

Kies voor een Happy Handmade Living abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor creatieve mensen die graag zelf aan de slag te gaan met eigentijdse zelfmaakprojecten. Van gehaakt vest tot juten tas. En van raffia wandhanger tot macramé plantenhanger. U leert hoe u het zelf kunt maken. Mooi, voordelig en vooral heel leuk om te doen. U kunt ook een Happy Handmade Living abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€23,50 31,75
1 jaar (4 nrs.)
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Happy Handmade Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€23,50 31,75
1 jaar (4 nrs.)
26% korting

Laatste reviews

  • angeline
Een mooi blad om gelijk door te bladeren en ideeen op te doen, zo gauw het op de mat valt

Een mooi blad wat vernieuwend is , als het om handwerken gaat. Duidelijke beschrijving bij de patronen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Happy Handmade Living

Een Happy Handmade Living abonnement brengt u 4x per jaar dit sfeervolle en eigentijdse magazine bij u thuis nog voor deze in de winkel ligt. Dit magazine voor en door creatieve mensen staat ieder kwartaal vol met DIY ideeën voor mode en interieur.

Samengesteld door de redactie van Landidee en de blogger Lisanne Multem is elke editie tot nok gevuld met inspiratie en tips voor leuke projecten; klein en groot. Van sieraden en accessoires tot een complete restyling van je huis. Alles duidelijk beschreven en begeleid door mooie foto's.

Dus bent u graag creatief bezig? Voor uw garderobe en interieur? Kies dan voor een Happy Handmade Living abonnement of proefabonnement.

Proefabonnement Happy Handmade Living

Wilt u eerst nader kennis maken met dit nieuwe tijdschrift? Kies dan voor Happy Handmade Living proefabonnement. U herkent de proefabonnementen door de vermelding 'stopt automatisch' bij de aanbieding.

Happy Handmade Living is ook heel leuk om te geven. Bijvoorbeeld aan een creatieve vriendin. Net als bij een proefabonnement stopt de bezorging bij een Happy Handmade Living cadeauabonnement vanzelf.

Voordelen abonnement Happy Handmade Living

  • 4x per jaar Happy Handmade Living als eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Veel voordeliger dan los kopen in de winkel

(inkijkexemplaar)

Happy Handmade Living Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Happy Handmade Living. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Happy Handmade Living klantenservice