Aan de Haak

Aan de Haak is hét magazine voor liefhebbers van haken. U vindt in dit tijdschrift talloze haakpatronen, inspiratie voor nieuwe projecten en handige tips om uw techniek te verbeteren. Van kleurrijke dekens tot schattige amigurumi, Aan de Haak biedt voor ieder wat wils.

Daarnaast deelt Aan de Haak verhalen van andere haakliefhebbers, waardoor u zich verbonden voelt met een creatieve community. Ontdek nieuwe garens, accessoires en trends in elke uitgave en geniet van uren haakplezier.

Aan de Haak abonnement

Haakt u graag en bent u altijd op zoek naar nieuwe patronen, tips en inspiratie? Dan is het haaktijdschrift Aan de Haak precies wat u zoekt. Dit prachtige tijdschrift is een must-have voor iedere haakliefhebber. Of u nu een beginner bent of al jarenlang haakt, Aan de Haak biedt voor elk niveau iets unieks en boeiends.

Inspiratie en patronen

In elk nummer van Aan de Haak vindt u een schat aan haakpatronen. Van eenvoudige sjaals en mutsen tot uitdagendere projecten zoals dekens en kledingstukken. De patronen zijn duidelijk beschreven en voorzien van stap-voor-stap foto's, zodat u altijd precies weet wat u moet doen. Daarnaast bevat het haaktijdschrift inspirerende artikelen over haaktrends, interviews met bekende ontwerpers en tips om uw haaktechnieken te verbeteren. U zult versteld staan van de veelzijdigheid en creativiteit die Aan de Haak te bieden heeft.

Met een Aan de Haak abonnement krijgt u abonnee toegang tot exclusieve extra’s, zoals online workshops, kortingsacties op haakbenodigdheden en deelname aan haakwedstrijden.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide haakpatronen
  • Stapsgewijze instructies met foto's
  • Artikelen over de nieuwste haaktrends
  • Tips en technieken voor alle niveaus
  • Exclusieve online workshops en kortingen

Aan de Haak digitaal lezen

Met een abonnement op Aan de Haak ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

Aan de Haak cadeau geven

U kunt een abonnement op Aan de Haak ook cadeau geven. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €54,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid zomaar verblijden? Geef een abonnement op Aan de Haak cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Aan de Haak cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • 12x per jaar als eerste Aan de Haak op de mat
  • Bespaar tot 50% op de prijs in de winkel

Wat kost een abonnement op Aan de Haak?

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €54,00. Een jaarabonnement op Aan de Haak kost €54,00. Met tot 50% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle actuele Aan de Haak aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een Aan de Haak abonnement.

Klantenservice

Vragen of opmerking over een bestelling? En na 14 dagen geen bericht van de uitgever ontvangen? Laat het ons weten en stuur een bericht naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Aan de Haak op. Doe dit ook bij vragen over betaling, bezorging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Aan de Haak incl. specials 8 nummers €54,00 48%
Aan de Haak incl. specials 12 nummers €75,55 46%
Aan de Haak incl. specials 16 nummers €103,20 50%
Titel Periode Prijs Korting
Aan de Haak incl. specials 8 nummers €54,00 48%
Aan de Haak incl. specials 12 nummers €75,55 46%

U kunt een Aan de Haak abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Aan de Haak te zien. Kies vervolgens voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Aan de Haak cadeauabonnement voor €54,00.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

De prijs van een jaarabonnement op Aan de Haak is €54,00. Voor dit bedrag ontvangt u 12 keer Aan de Haak gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als Aan de Haak abonnee heeft u ook toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Aan de Haak komt 12 keer per jaar uit.

Aan de Haak verschijnt op 06-02, 14-05, 16-07, 15-10, 17-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het blad iets later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Aan de Haak. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Aan de Haak, neemt u contact op met de klantenservice van Aan de Haak. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Aan de Haak

" Soms kom ik er dingen in die een tijdje terug er ook al in stonden. "

" Jammer van de investering die ik ervoor heb gedaan. Veel van hetzelfde. Uitgeleg klopt niet echt vaak helaas. Ik kan er niet zoveel uithalen. Voorbeelden spreken mij niet ... "

" Een blad om heerlijk door te bladeren, en uit te kiezen wat bij je past of iemand mee te verrassen. Moderne en frisse uitstraling. Ook vriendinnen raken aangestoken om in ... "

" Afwisselend en gezellig blad. "

" Elke keer om naar uit te kijken! "

" Is voor mijn te eenvoudig/simpel. Kijk blad 1x in en leg het weg. Al een paar jaar id maar zegt op, verandert eigelijk niet veel. "

" Leuk blad met zeer duidelijke beschrijvingen. Wel veel knuffels e.d. Te weinig patronen voor kleding wat mij betreft. "

" Elke keer weer een feestje. "

" Ik vind dit een goed blad met fijne patronen, goed leesbaar en niet alleen moeilijke dus voor iedereen wat. Ik ben heel erg tevreden over het blad dus neem hem nog een ... "

" Vorig jaar kreeg ik voor mijn verjaardag een abonnement op uw blad. Ik was daar heel blij mee. Nu ben ik a.s. maandag 14 februari weer jarig (tijd gaat snel????) en heb ... "