Aan de Haak abonnementen

Kies voor een Aan de Haak abonnement met tot 54% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor zowel de beginnende als de gevorderde haakster. Elke uitgave staat vol haakpatronen voor projecten voor in huis, om te dragen of cadeau te doen. Met stap-voor-stap uitleg en ondersteunende foto’s. U kunt ook een Aan de Haak abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€35,90 66,72
1 jaar (6 nrs.)
46% korting

€57,65 125,14
1 jaar (10 nrs.) incl. 4 specials
54% korting

€68,40 133,44
2 jaar (12 nrs.)
49% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Aan de Haak cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€35,90 66,72
1 jaar (6 nrs.)
46% korting

€57,65 125,14
1 jaar (10 nrs.) incl. 4 specials
54% korting

€68,40 133,44
2 jaar (12 nrs.)
49% korting

Laatste reviews

Over Aan de Haak

Het tijdschrift Aan de Haak gaat over haken, haken en nog eens haken. In iedere uitgave vindt u ruim 80 pagina’s leuke haakpatronen. Van eenvoudig, snel te maken, hebbedingetjes. Tot uitdagende grote projecten.

Naast haakpatronen vindt u in Aan de Haak ook leesverhalen, nieuws en inspiratie. Kortom, Aan de Haak is onmisbaar voor iedere haakliefhebster!

Aan de Haak digitaal lezen

Met een Aan de Haak abonnement heeft u ook toegang tot het online archief met eerder verschenen nummers. U logt eenvoudig in met uw abonneenummer als gebruikersnaam en postcode als wachtwoord. En u leest hierna het desbetreffende direct online.

Proefabonnement Aan de Haak

Een Aan de Haak proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit leuke haaktijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft dus niet op te zeggen; het abonnement wordt door de uitgever stopgezet zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd.

De uitgever biedt momenteel helaas geen proefabonnementen.

Aan de Haak cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Dus wilt u een vriendin en haakliefhebster verrassen? Geef een Aan de Haak abonnement cadeau.

Voordelen Aan de Haak abonnement

  • Aan de Haak altijd als eerste op de mat
  • Exclusieve kortingsacties
  • Toegang tot het online archief
  • Vrijblijvend kennis maken met een Aan de Haak proefabonnement*
  • Korting ten opzichte van de winkelprijs

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Aan de Haak Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Aan de Haak. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Aan de Haak klantenservice