FA Rendement abonnementen

Kies voor een FA Rendement abonnement met tot % korting op de winkelprijs. Het snelstgroeiende tijdschrift voor administrateurs. U kunt ook een FA Rendement abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

Over FA Rendement

Met FA Rendement Professional bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op financieel-administratief. U ontvangt het vakblad FA Rendement en krijgt daarnaast onbeperkt toegang tot Rendement Online.

FA Rendement brengt u 13 keer per jaar volledig op de hoogte van het laatste nieuws, maar geeft u ook achtergronden, checklists en praktisch advies. Denk aan zaken als belastingcontroles, kostprijscalculaties en Standard Business Reporting, lastige onderwerpen die de nodige aandacht verdienen. Met Rendement Online heeft u altijd toegang tot vaknieuws en exclusieve online diensten zoals aanpasbare modelbrieven, stappenplannen en checklisten. Ook heeft u onder andere toegang tot de adviesdesk waarmee u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen.

FA Rendement Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van FA Rendement. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over FA Rendement klantenservice