FA Rendement Prof+ abonnementen

Kies voor een FA Rendement Prof+ abonnement met tot 87% korting op de winkelprijs. Het snelstgroeiende tijdschrift voor administrateurs.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

Over FA Rendement Prof+

Met FA Rendement Professional bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op financieel-administratief. U ontvangt het vakblad FA Rendement en krijgt daarnaast onbeperkt toegang tot Rendement Online.

FA Rendement brengt u 13 keer per jaar volledig op de hoogte van het laatste nieuws, maar geeft u ook achtergronden, checklists en praktisch advies. Denk aan zaken als belastingcontroles, kostprijscalculaties en Standard Business Reporting, lastige onderwerpen die de nodige aandacht verdienen. Met Rendement Online heeft u altijd toegang tot vaknieuws en exclusieve online diensten zoals aanpasbare modelbrieven, stappenplannen en checklisten. Ook heeft u onder andere toegang tot de adviesdesk waarmee u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €15,00. Met tot 87% korting op de winkelprijs. Bekijk alle FA Rendement Prof+ aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

FA Rendement Prof+ digitaal lezen

Met een abonnement op FA Rendement Prof+ ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 12x per jaar het nieuwste nummer in huis
  • Bespaar tot 87% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van FA Rendement Prof+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.