BV Rendement Prof+ abonnementen

Kies voor een BV Rendement Prof+ abonnement met tot 87% korting op de winkelprijs.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

Over BV Rendement Prof+

Bent u op zoek naar een betrouwbare bron van praktische kennis en informatie voor uw BV-onderneming? Dan is BV Rendement Professional+ het perfecte abonnement voor u.

Met BV Rendement Professional+ krijgt u toegang tot een schat aan nuttige informatie en tools, waarmee u uw onderneming op de meest efficiënte en effectieve manier kunt runnen. Of het nu gaat om belastingzaken, personeelsbeleid, financiën, of wet- en regelgeving, u vindt altijd de meest actuele en relevante informatie in artikelen, checklists en modellen.

Als abonnee van BV Rendement Professional+ ontvangt u niet alleen toegang tot de online kennisbank, maar ook het magazine BV Rendement, dat 6 keer per jaar bij u op de deurmat valt. Dit magazine is gevuld met praktijkgerichte artikelen, interviews en tips, die u helpen bij het nemen van de juiste beslissingen voor uw onderneming.

En dat is nog niet alles! Als abonnee krijgt u ook nog eens korting op seminars en trainingen, waarmee u uw kennis nog verder kunt verdiepen en verbreden.

Kortom, met BV Rendement Professional+ haalt u alles in huis wat u nodig heeft om uw BV-onderneming naar een hoger niveau te tillen. Sluit vandaag nog een abonnement af en profiteer van alle voordelen die BV Rendement te bieden heeft.

Wat zijn de kosten van een abonnement op BV Rendement Prof+? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €15,00. En tot 87% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor BV Rendement Prof+. En kies uw abonnement.

BV Rendement Prof+ verschijnt 12x per jaar.

BV Rendement Prof+ digitaal lezen

Als abonnee van BV Rendement Prof+ leest u alle edities op papier én digitaal.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 87% korting op de winkelprijs
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van BV Rendement Prof+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.