EMERCE abonnementen

Kies voor een EMERCE abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Het magazine van het bekende multichannelplatform over online business en marketing. Voor iedereen werkzaam in e-business brengt dit tijdschrift onmisbare inspiratie en kennis. U kunt ook een EMERCE abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 36,00
4 maanden (3 nrs.)
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op EMERCE cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 36,00
4 maanden (3 nrs.)
31% korting

Laatste reviews

  • JJ

Emerce is gewoon het tijdschrift voor de mediawereld. Het is geen innovator of voorloper als Wired oid maar gewoon een gedegen vakblad dat prettig leest en 'aanvoelt'.

Over EMERCE

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de online en mobile business en digital marketing en media. Experts, succesvolle managers en ondernemers in e-business delen hun kennis en laten zien wat digital kan betekenen voor marketing en business.

Emerce beslaat het brede scala van internet business met innovatieve marketingcases, nieuwe internet-projecten, emerce concepten, de belangrijkste ontwikkelingen, cijfers, onderzoek en benchmarks.

Wilt u bij zijn op het gebied van online marketing, digitale media, e-publishing en emerce? Word dan nu lid van Emerce. Het magazine verschijnt 9 keer per jaar en bevat twee specials en kortingen op alle Emerce-events.

Emerce cadeauabonnement

Een cadeauabonnementen op Emerce stopt altijd automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriend of zakenrelatie verrassen? Geef een Emerce abonnement cadeau.

Voordelen Emerce abonnement

  • 9x per jaar Emerce altijd als eerste in huis
  • Specials met cases, benchmarks etc.
  • Exclusieve kortingen voor abonnees
  • Voordeliger dan los kopen

EMERCE Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van EMERCE. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over EMERCE klantenservice