EMERCE abonnementen

Kies voor een EMERCE abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Het magazine van het bekende multichannelplatform over online business en marketing. Voor iedereen werkzaam in e-business brengt dit tijdschrift onmisbare inspiratie en kennis. U kunt ook een EMERCE abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 36,00
3 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op EMERCE cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 36,00
3 nummers
31% korting

Laatste reviews

  • JJ

Emerce is gewoon het tijdschrift voor de mediawereld. Het is geen innovator of voorloper als Wired oid maar gewoon een gedegen vakblad dat prettig leest en 'aanvoelt'.

Over EMERCE

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de online en mobile business en digital marketing en media. Experts, succesvolle managers en ondernemers in e-business delen hun kennis en laten zien wat digital kan betekenen voor marketing en business.

Emerce beslaat het brede scala van internet business met innovatieve marketingcases, nieuwe internet-projecten, emerce concepten, de belangrijkste ontwikkelingen, cijfers, onderzoek en benchmarks.

Wilt u bij zijn op het gebied van online marketing, digitale media, e-publishing en emerce? Word dan nu lid van Emerce.

Wat zijn de kosten van een abonnement op EMERCE? Voor wie wil kennismaken met EMERCE is er al een abonnement vanaf €25,00. En u profiteert van tot 31% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor EMERCE. En kies uw abonnement.

EMERCE verschijnt 6x per jaar.

EMERCE digitaal lezen

Heeft u een abonnement op EMERCE? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u EMERCE digitaal lezen.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

EMERCE cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een abonnement op EMERCE? Dat kan. Voor €25,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit ergens aan vast. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis zomaar verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op EMERCE cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar EMERCE in huis
  • Bespaar tot 31% op de losse verkoopprijs
  • Geef al voor €25,00 een aflopend abonnement cadeau
  • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van EMERCE op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.