EMERCE abonnementen

Kies voor een EMERCE abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Het magazine van het bekende multichannelplatform over online business en marketing. Voor iedereen werkzaam in e-business brengt dit tijdschrift onmisbare inspiratie en kennis. U kunt ook een EMERCE abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 36,00
3 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op EMERCE cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 36,00
3 nummers
31% korting

Laatste reviews

  • JJ

Emerce is gewoon het tijdschrift voor de mediawereld. Het is geen innovator of voorloper als Wired oid maar gewoon een gedegen vakblad dat prettig leest en 'aanvoelt'.

Over EMERCE

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de online en mobile business en digital marketing en media. Experts, succesvolle managers en ondernemers in e-business delen hun kennis en laten zien wat digital kan betekenen voor marketing en business.

Emerce beslaat het brede scala van internet business met innovatieve marketingcases, nieuwe internet-projecten, emerce concepten, de belangrijkste ontwikkelingen, cijfers, onderzoek en benchmarks.

Wilt u bij zijn op het gebied van online marketing, digitale media, e-publishing en emerce? Word dan nu lid van Emerce.

Een EMERCE abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met EMERCE is er al een abonnement vanaf €25,00. Met tot 31% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele EMERCE aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

EMERCE digitaal lezen

Bent u abonnee van EMERCE? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u EMERCE ook digitaal lezen.

EMERCE cadeau geven

Het is mogelijk om een EMERCE abonnement cadeau te doen. Voor €25,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die EMERCE met plezier zal lezen? Geef een abonnement op EMERCE cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar als eerste EMERCE in huis
  • Bespaar tot 31% op de prijs in de winkel
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Geef al voor €25,00 een tijdelijk abonnement cadeau

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van EMERCE op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.