Denksport Win abonnementen

Kies voor een Denksport Win abonnement met tot 5% korting op de winkelprijs. Hét puzzel- en winmagazine van Nederland. Met kans op fantastische prijzen, verschillende soorten puzzels en een exclusieve fotopuzzel.


€25,15
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€45,30
9 nummers
 

€81,10 84,15
17 nummers
4% korting

Laatste reviews

  • Caroline
Lekker puzzelen met bingo

Ik heb al jarenlang bingo maar hen nog nooit iets gewonnen dat vind ik heel erg jammer bingo zou nog leuker zijn als ik wel eens iets zou mogen winnen!

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Denksport Win

Win! is het puzzel- en winmagazine van Nederland. Geniet van vele uren puzzelplezier met geliefde puzzelsoorten als Zweedse puzzels en kruiswoordraadsels, maar ook met unieke, nieuwe puzzels en quizzen. En de naam Win! zegt het al… met elke Win! maakt de puzzelaar kans op vele fantastische prijzen.

Elk nummer zijn er meer dan 80 prachtige prijzen te winnen, variërend van een weekendje weg met de hele familie of een beauty-behandeling tot huishoudelijke apparaten, trendy mode en andere superprijzen! Met Win! heeft u dus dubbel plezier. Want met het oplossen van de leuke puzzels kunt u zomaar in de prijzen vallen!

Proefabonnement Win

Een Win proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit leuke puzzeltijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Voordelen Win proefabonnement

  • 17x per jaar het puzzelblad als eerste in huis
  • In iedere editie kans op mooie prijzen
  • Veel voordeliger dan los kopen in de winkel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Win! Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Denksport Win. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Denksport Win klantenservice