Denksport Win

Kies voor een Denksport Win abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Hét puzzel- en winmagazine van Nederland. Met in ieder nummer een verzameling van bekende puzzelsoorten en unieke, nieuwe puzzels. En altijd kans op fantastische prijzen.

Aanbiedingen

Denksport Win abonnement

Denksport Win is hét tijdschrift voor iedereen die van puzzelen houdt. Of u nu een doorgewinterde puzzelaar bent of net begint met het ontdekken van deze ontspannende hobby, Denksport Win biedt voor ieder wat wils. Dit veelzijdige puzzelblad staat bekend om zijn gevarieerde en uitdagende puzzels, waarmee u uw brein fit houdt en urenlang plezier beleeft. Denksport Win is een echte aanrader voor iedereen die graag zijn denkvermogen test en tegelijkertijd plezier wil hebben.

Gevarieerde puzzels voor elk niveau

Een van de grootste pluspunten van Denksport Win is de diversiteit aan puzzels. U vindt er onder andere kruiswoordraadsels, sudokus, cryptogrammen en logische puzzels. Deze mix zorgt ervoor dat er voor elk type puzzelaar iets interessants te ontdekken valt. Of u nu houdt van woordpuzzels of cijferraadsels, Denksport Win heeft het allemaal. De puzzels variëren in moeilijkheidsgraad, waardoor zowel beginners als gevorderden uitgedaagd worden. Zo kunt u zichzelf blijven verbeteren en nieuwe technieken ontdekken.

Altijd iets nieuws en verrassends

Denksport Win verrast zijn lezers iedere maand met nieuwe, unieke puzzels. Hierdoor blijft het blad altijd fris en uitdagend. Bovendien wordt er vaak ingespeeld op actuele thema's en seizoenen, wat zorgt voor extra variatie en plezier. De opmaak van het tijdschrift is helder en overzichtelijk, waardoor u gemakkelijk uw favoriete puzzels kunt vinden. Daarnaast biedt Denksport Win regelmatig leuke prijsvragen en winacties, wat een extra stimulans is om uw puzzelvaardigheden aan te scherpen.

Met in ieder nummer:

  • Kruiswoordraadsels
  • Sudokus
  • Cryptogrammen
  • Logische puzzels
  • Actuele thema's
  • Leuke prijsvragen
  • Winacties

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 34% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • 17x per jaar als eerste Denksport Win op de mat

Wat kost een abonnement op Denksport Win?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €27,30. Een jaarabonnement op Denksport Win kost €62,10. Met tot 34% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Denksport Win. En kies het abonnement dat bij u past.

Bent u nog niet overtuigd? Kies dan voor een Denksport Win proefabonnement. En beoordeel dit unieke tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Let op de toevoeging "stopt automatisch" voor proefabonnementen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Een Denksport Win proefabonnement is er al voor €27,30.

Bekijk de aanbiedingen voor een Denksport Win abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen over een aanvraag? En heeft u na 14 dagen geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten en mail naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement? Neem dan contact met de uitgever van Denksport Win op. Doe dit onder andere bij vragen met betrekking tot betalingen en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een proefabonnement op Denksport Win kunt u vrijblijvend kennismaken met Denksport Win. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €27,30.

Een Denksport Win abonnement is verkrijgbaar vanaf €27,30. Een proefabonnement voor €27,30. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Denksport Win abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Denksport Win is verkrijgbaar voor €62,10. Voor deze prijs ontvangt u Denksport Win 17 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Denksport Win. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Denksport Win verschijnt 17 keer per jaar.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Denksport Win. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Denksport Win, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Win. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Denksport Win

" Vind het een fijn blad met veel afwisseling. Leer er nog elke dag van. "

" Als gepensioneerde veel vrije tijd. Maak met het grootste plezier alle puzzels. "

" Leuke prijzen die je kunt winnen. "

" Leuke blad met mooie prijzen. "

" Win! Is een mooi vormgegeven blad met veel verschillende soorten puzzels, sudoku, woordzoekers, cryprogrammen, kruiswoord, en ga maar door. Ik vind puzzelen voor een ... "

" Ik heb al jarenlang bingo maar hen nog nooit iets gewonnen dat vind ik heel erg jammer bingo zou nog leuker zijn als ik wel eens iets zou mogen winnen! "