Denksport Japanse Puzzels

Aanbiedingen

Denksport Japanse Puzzels abonnement

3 Sterren puzzels

Denksport brengt u de nieuwste rage in logische raadsels: de Japanse puzzel! Door logisch nadenken reconstrueert u een tekening. De cijfers naast en boven het diagram geven aan hoeveel vakjes er moeten worden ingekleurd. Maar welke precies? Los het elke maand zelf op en neem nu een abonnement!

Voor wie Denksport Japanse Puzzels wil proberen is er al een abonnement vanaf €27,55. U profiteert van tot 10% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Denksport Japanse Puzzels. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Japanse Puzzels

Wilt u Denksport Japanse Puzzels eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een proefabonnement. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Let op de toevoeging "stopt automatisch" voor proefabonnementen. Opzeggen is niet nodig. Er is al een Denksport Japanse Puzzels proefabonnement voor €27,55.

Voordelen van een abonnement

  • 13x per jaar Denksport Japanse Puzzels automatisch thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 10% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Japanse Puzzels op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Denksport Japanse Puzzels 5 nummers €27,55 5%
Denksport Japanse Puzzels 13 nummers €67,85 10%

Ja. Met een proefabonnement kunt u Denksport Japanse Puzzels voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €27,55.

Een Denksport Japanse Puzzels abonnement is verkrijgbaar vanaf €27,55. Een proefabonnement voor €27,55. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Denksport Japanse Puzzels heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op Denksport Japanse Puzzels betaalt u €67,85. Hiervoor ontvangt u Denksport Japanse Puzzels 13 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Denksport Japanse Puzzels verschijnt 13 keer per jaar.

Als u Denksport Japanse Puzzels in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Japanse Puzzels. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Denksport Japanse Puzzels. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Denksport Japanse Puzzels, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Japanse Puzzels. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt dit nummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.