Denksport Japanse Puzzels abonnementen

Kies voor een Denksport Japanse Puzzels abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs.


€27,55 29,00
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€67,85 75,40
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Japanse Puzzels

3 Sterren puzzels

Denksport brengt u de nieuwste rage in logische raadsels: de Japanse puzzel! Door logisch nadenken reconstrueert u een tekening. De cijfers naast en boven het diagram geven aan hoeveel vakjes er moeten worden ingekleurd. Maar welke precies? Los het elke maand zelf op en neem nu een abonnement!

Voor wie Denksport Japanse Puzzels wil proberen is er al een abonnement vanaf €27,55. U profiteert van tot 10% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Denksport Japanse Puzzels. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Japanse Puzzels

Wilt u Denksport Japanse Puzzels eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een proefabonnement. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Let op de toevoeging "stopt automatisch" voor proefabonnementen. Opzeggen is niet nodig. Er is al een Denksport Japanse Puzzels proefabonnement voor €27,55.

Voordelen van een abonnement

  • 13x per jaar Denksport Japanse Puzzels automatisch thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 10% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Japanse Puzzels op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.