Classy Lifestyle Magazine abonnementen

Kies voor een Classy Lifestyle Magazine abonnement met tot % korting op de winkelprijs. Dit vervolg op het magazine Gooisch … als Lifestyle heeft nog steeds veel aandacht voor de wereld van mensen die (veel) meer dan gemiddeld te besteden hebben. Maar nu ook voor het innerlijke. Voor balans en bewustzijn. U kunt ook een Classy Lifestyle Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

  • As

Gooisch was voor mij nieuw. Wel verrassend en heeft een eigen stijl! Ook erg leuk om cadeau te geven. Ik merk ik mijn omgeving dat maar weinig personen van het blad op de hoogte. Echt een aanrader!

  • Fleur

Gooisch als Lifestyle is een fijn extraatje. Het verschijnt niet vaak (tegen de tijd dat er weer een verschijnt ben ik vaak al weer even kwijt dat ik een abonnement heb) maar het is altijd leuk. Het tijdschrift ligt een paar weken bij mij en gaat daarna naar vriendinnen.

  • Paulien

Gooisch is weer eens iets anders. Makkelijk leesbaar. Vermakelijk. Lekker dik blad. Informatieve artikelen. Veel nieuws is daadwerkelijk nieuw voor mij. Een vrolijk en blij blad.

Over Classy Lifestyle Magazine

Classy Lifestyle magazine is dé glossy over de Gooische manier van leven, die je niet alleen in het Gooi, maar in heel Nederland aantreft. Een leven in fabelachtige huizen, met eigen personeel, glanzende auto's, grootse feesten en luxe vakanties. Classy Lifestyle is een unieke glossy, omdat het het enige tijdschrift is dat helemaal geïnspireerd is op dit onderwerp.

Zo leven zij die (veel) meer dan gemiddeld te besteden hebben. Zo wonen leven ze. Zo gaan ze op vakantie. Zo gaan ze met elkaar om. Interviews en reportages over het echte luxe leven. Maar ook verhalen over de schaduwkanten, want die zijn er natuurlijk ook.

Geld alleen maakt niet gelukkig. Juist die het hebben kunnen hierover meepraten. En daarom besteed Classy Lifestyle ook aandacht aan die kant van de medaille. Aan de (innerlijke) dingen die er echt toedoen.

Wat zijn de kosten van een abonnement op Classy Lifestyle Magazine? Voor wie wil kennismaken met Classy Lifestyle Magazine is er al een aanbieding vanaf €15,00. En u geniet tot 30% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele Classy Lifestyle Magazine aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Classy Lifestyle Magazine verschijnt 4x per jaar.

Classy Lifestyle Magazine digitaal lezen

Met een abonnement op Classy Lifestyle Magazine ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Classy Lifestyle Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op Classy Lifestyle Magazine ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit ergens aan vast. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Classy Lifestyle Magazine met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Classy Lifestyle Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 30% op de losse verkoopprijs
  • Geef al voor €15,00 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
  • 4x per jaar Classy Lifestyle Magazine vanzelf thuis bezorgd
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Classy Lifestyle Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.