Classy Lifestyle Magazine abonnementen

Kies voor een Classy Lifestyle Magazine abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. Dit vervolg op het magazine Gooisch … als Lifestyle heeft nog steeds veel aandacht voor de wereld van mensen die (veel) meer dan gemiddeld te besteden hebben. Maar nu ook voor het innerlijke. Voor balans en bewustzijn. U kunt ook een Classy Lifestyle Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 19,80
1 jaar (4 nrs.)
24% korting

€27,75 39,60
2 jaar (8 nrs.)
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Classy Lifestyle Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 19,80
1 jaar (4 nrs.)
24% korting

€27,75 39,60
2 jaar (8 nrs.)
30% korting

Laatste reviews

  • As

Gooisch was voor mij nieuw. Wel verrassend en heeft een eigen stijl! Ook erg leuk om cadeau te geven. Ik merk ik mijn omgeving dat maar weinig personen van het blad op de hoogte. Echt een aanrader!

  • Fleur

Gooisch als Lifestyle is een fijn extraatje. Het verschijnt niet vaak (tegen de tijd dat er weer een verschijnt ben ik vaak al weer even kwijt dat ik een abonnement heb) maar het is altijd leuk. Het tijdschrift ligt een paar weken bij mij en gaat daarna naar vriendinnen.

  • Paulien

Gooisch is weer eens iets anders. Makkelijk leesbaar. Vermakelijk. Lekker dik blad. Informatieve artikelen. Veel nieuws is daadwerkelijk nieuw voor mij. Een vrolijk en blij blad.

Over Classy Lifestyle Magazine

Classy Lifestyle magazine is dé glossy over de Gooische manier van leven, die je niet alleen in het Gooi, maar in heel Nederland aantreft. Een leven in fabelachtige huizen, met eigen personeel, glanzende auto's, grootse feesten en luxe vakanties. Classy Lifestyle is een unieke glossy, omdat het het enige tijdschrift is dat helemaal geïnspireerd is op dit onderwerp.

Zo leven zij die (veel) meer dan gemiddeld te besteden hebben. Zo wonen leven ze. Zo gaan ze op vakantie. Zo gaan ze met elkaar om. Interviews en reportages over het echte luxe leven. Maar ook verhalen over de schaduwkanten, want die zijn er natuurlijk ook.

Geld alleen maakt niet gelukkig. Juist die het hebben kunnen hierover meepraten. En daarom besteed Classy Lifestyle ook aandacht aan die kant van de medaille. Aan de (innerlijke) dingen die er echt toedoen.

Classy Lifestyle cadeauabonnement

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriendin iets geven waar ze maandenlang plezier aan beleeft? Geef een Classy Lifestyle abonnement cadeau.

Voordelen Classy Lifestyle abonnement

  • Het magazine in de bus nog voor het in de winkel ligt
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Korting ten opzichte van de winkelprijs

Classy Lifestyle Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Classy Lifestyle Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Classy Lifestyle Magazine klantenservice