Jaap Groenendijk
12-10-2020

Gooisch... als lifestyle gaat verder als Classy Lifestyle

Het platform Gooisch...als lifestyle wordt Classy Lifestyle.

Gooisch... als lifestyle gaat verder als Classy Lifestyle

Het platform Gooisch... als lifestyle wordt voortgezet onder de naam Classy Lifestyle. En geheel in lijn met de moderne marketingideeën wordt het een "crossmediaal platform". Wat zoveel betekent dat dezelfde mensen onder dezelfde naam ook radio, tv en online gaan doen - en hopen dat andere mensen van het een naar het ander medium gaan.

Hoewel 'online' altijd een goed idee is, blijft het aantal succesvolle daadwerkelijk crossmediale platforms overigens redelijk vaag en naar alle waarschijnlijkheid zeer beperkt. Evengoed gaat Classy Lifestyle het proberen met het magazine, online, op radio en (iets later) op tv. De inhoudelijke pijlers worden "wonen, beauty, mode, reizen, culinair en psyche/persoonlijk".

Dat laatste is nieuw in vergelijking tot Gooisch... als lifestyle. Classy Lifestyle moet niet alleen gaan over mooie huizen, dure vakanties en dure auto's. Maar ook over de dingen die er écht toe doen: zoals geluk, balans en koesteren wat je hebt.

In woorden van de uitgever Peter Contant: "Het goede van GOOISCH hebben we [in Classy Lifestyle] bewaard en er een aansprekende mix van nieuwe verhalen aan toegevoegd, waarin naast woorden als stijlvol en smaakvol ook de kracht van het innerlijk volop aan bod komt. Dat maakt Classy een ongeëvenaard magazine met een eigen gezicht en unieke inhoud waarin je jezelf herkent. "

Gerelateerde artikelen