Bigtwin

Bigtwin Magazine is hét tijdschrift voor liefhebbers van custom motorfietsen en choppers. Elke editie staat vol met inspirerende verhalen, uitgebreide bouwverslagen en het laatste nieuws uit de motorwereld. Of u nu een gepassioneerde bouwer bent of gewoon geniet van het motorrijden, Bigtwin Magazine biedt alles wat u zoekt.

Laat u inspireren door schitterende foto's van unieke motorfietsen, handige tips voor uw eigen projecten en diepgaande interviews met experts. Met Bigtwin Magazine blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de custom motorwereld. Ontdek de passie voor motoren met Bigtwin Magazine.

Bigtwin abonnement

Bigtwin is het toonaangevende motormagazine voor liefhebbers van custom motoren, choppers en classics. Dit maandelijkse tijdschrift biedt een unieke kijk op de motorwereld, met een focus op gepassioneerde verhalen, technische artikelen en indrukwekkende fotoreportages. Of u nu een ervaren motorrijder bent of net begint, Bigtwin inspireert en informeert met elke uitgave.

Bigtwin onderscheidt zich door de nadruk te leggen op de passie en creativiteit van motorliefhebbers. Het magazine bevat uitgebreide artikelen over custom motoren en hun bouwers, waarbij zowel de technische kant als de persoonlijke verhalen aan bod komen. Daarnaast worden lezers meegenomen naar de spannendste motorbeurzen en evenementen wereldwijd, waardoor u altijd op de hoogte blijft van de laatste trends en innovaties.

Inspirerende verhalen en uitgebreide reportages

Elke editie van Bigtwin zit vol met inspirerende verhalen van motorbouwers en hun unieke creaties. De reportages variëren van gedetailleerde technische artikelen tot sfeervolle fotoverslagen van de mooiste motoren. Interviews met iconische figuren uit de motorwereld bieden een diepgaand inzicht in hun passie en vakmanschap, terwijl uitgebreide verslagen van motorbeurzen en shows een levendig beeld schetsen van de motorcultuur.

Praktische tips en waardevolle adviezen

Bigtwin biedt ook tal van praktische tips en adviezen voor zowel beginners als ervaren rijders. Van onderhoudsrichtlijnen en technische tips tot suggesties voor de beste routes en accessoires, het magazine is een onmisbare bron voor iedereen die zijn rijervaring wil optimaliseren. Met deskundig advies en handige trucs zorgt Bigtwin ervoor dat u veilig en met plezier de weg op kunt.

Met in ieder nummer:

  • Diepgaande technische artikelen
  • Inspirerende interviews en verhalen
  • Indrukwekkende fotoreportages
  • Praktische tips en adviezen
  • Updates over motorbeurzen en evenementen

Bigtwin cadeau geven

U kunt een abonnement op Bigtwin ook cadeau doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €33,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid zomaar verrassen? Geef Bigtwin cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Bigtwin cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 31% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • 6x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Bigtwin?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €66,00. Een jaarabonnement op Bigtwin kost €66,00. Met tot 31% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor Bigtwin. En kies het abonnement dat bij u past.

Bekijk de aanbiedingen voor een Bigtwin abonnement.

Klantenservice

Vragen over een aanvraag via deze website? En na 14 dagen geen bericht ontvangen van de uitgever? Laat het weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement? Neem contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen over betaling, bezorging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Bigtwin 1 jaar €66,00 31%
Titel Periode Prijs Korting
Bigtwin 6 maanden €33,00 31%
Bigtwin 1 jaar €66,00 31%

Een Bigtwin abonnement is verkrijgbaar vanaf €66,00. En een cadeauabonnement vanaf €33,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Bigtwin heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Bigtwin abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor Bigtwin cadeauabonnementen te zien. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Bigtwin cadeauabonnement voor €33,00.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Voor een jaarabonnement op Bigtwin betaalt u €66,00. Voor deze prijs ontvangt u 6 keer Bigtwin.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Bigtwin verschijnt 6 keer per jaar.

Bigtwin verschijnt op 26-01, 23-02, 29-03, 26-04, 24-05, 28-06, 27-07, 30-08, 27-09, 25-10, 29-11, 27-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Bigtwin. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Bigtwin, neemt u contact op met de klantenservice van Bigtwin. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Bigtwin

" Het is goed dat er verschillende onderwerpen aan bod komen ik zou wat meer over de heritage softail lezen "