AG Connect

Kies voor een AG Connect abonnement met tot 75% korting op de winkelprijs. AG Connect biedt alles wat de IT-professional en IT-manager nodig heeft om succesvol te zijn.

Aanbiedingen

AG Connect abonnement

In AG Connect zijn de krachten van de vakbladen AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie gebundeld. Door het bundelen van de krachten wordt AG Connect hét platform voor alle IT-ers met een van de grootste, onafhankelijk IT-redacties van Nederland met jarenlange ervaring.

“De stroom aan informatie die dagelijks op ons afkomt neemt alleen maar toe. AG Connect biedt overzicht, zodat IT-ers precies de informatie kunnen selecteren die het verschil maakt. En op de manier die past bij hun dagelijkse werk; mobiel, online, in print en via een intelligence omgeving met extra onderzoeken en cases.”, aldus hoofdredacteur Rian van Heur.

Naast een website, die 24/7 op elk device te volgen is, verschijnt 10 keer per jaar het magazine.

Een AG Connect abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie AG Connect wil proberen is er al een aanbieding vanaf €15,00. U geniet tot 75% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle aanbiedingen voor AG Connect. En profiteer van dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met AG Connect

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een AG Connect proefabonnement. En beoordeel dit fijne magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Proefabonnementen kunt u herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Een AG Connect proefabonnement is er al voor €15,00.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 75% op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van AG Connect op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een proefabonnement op AG Connect kunt u voordelig en vrijblijvend kennismaken met AG Connect. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €15,00.

Een AG Connect abonnement is verkrijgbaar vanaf €15,00. Een proefabonnement voor €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op AG Connect heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Als u AG Connect voor bezorging in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van AG Connect. De uitgever vertelt u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van AG Connect. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op AG Connect, neemt u contact op met de klantenservice van AG Connect. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt dit nummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van AG Connect

" Top blad met relevante inzichten.Toegankelijk design. Wisselende perspectieven - dus objectief. "