AG Connect abonnementen

Kies voor een AG Connect abonnement met tot 75% korting op de winkelprijs. AG Connect biedt alles wat de IT-professional en IT-manager nodig heeft om succesvol te zijn.


€15,00 60,00
4 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
75% korting

Laatste reviews

Over AG Connect

In AG Connect zijn de krachten van de vakbladen AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie gebundeld. Door het bundelen van de krachten wordt AG Connect hét platform voor alle IT-ers met een van de grootste, onafhankelijk IT-redacties van Nederland met jarenlange ervaring.

“De stroom aan informatie die dagelijks op ons afkomt neemt alleen maar toe. AG Connect biedt overzicht, zodat IT-ers precies de informatie kunnen selecteren die het verschil maakt. En op de manier die past bij hun dagelijkse werk; mobiel, online, in print en via een intelligence omgeving met extra onderzoeken en cases.”, aldus hoofdredacteur Rian van Heur.

Naast een website, die 24/7 op elk device te volgen is, verschijnt 10 keer per jaar het magazine.

AG Connect Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van AG Connect. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over AG Connect klantenservice