AG Connect abonnementen

Kies voor een AG Connect abonnement met tot 75% korting op de winkelprijs. AG Connect biedt alles wat de IT-professional en IT-manager nodig heeft om succesvol te zijn.


€15,00 60,00
3 nummers Stopt automatisch
75% korting

Laatste reviews

  • HvR
On top of the news!

Top blad met relevante inzichten.Toegankelijk design. Wisselende perspectieven - dus objectief.

Sterke punten
  • Diepgaand
  • Afwisselend

Over AG Connect

In AG Connect zijn de krachten van de vakbladen AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie gebundeld. Door het bundelen van de krachten wordt AG Connect hét platform voor alle IT-ers met een van de grootste, onafhankelijk IT-redacties van Nederland met jarenlange ervaring.

“De stroom aan informatie die dagelijks op ons afkomt neemt alleen maar toe. AG Connect biedt overzicht, zodat IT-ers precies de informatie kunnen selecteren die het verschil maakt. En op de manier die past bij hun dagelijkse werk; mobiel, online, in print en via een intelligence omgeving met extra onderzoeken en cases.”, aldus hoofdredacteur Rian van Heur.

Naast een website, die 24/7 op elk device te volgen is, verschijnt 10 keer per jaar het magazine.

Hoeveel kost een AG Connect abonnement? Voor wie AG Connect wil proberen is er al een aanbieding vanaf €15,00. En u geniet tot 75% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor AG Connect. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met AG Connect

Wilt u AG Connect eerst vrijblijvend proberen alvorens u een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. U zit dus nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een AG Connect proefabonnement is er al voor €15,00.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 75% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van AG Connect op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.