Fotografie magazines

Mooie foto's zijn nog altijd op hun mooist als ze zijn gedrukt op mooi papier. Dit is misschien al reden genoeg voor een abonnement op een van onderstaande prachtige fotografie magazines. U krijgt echter meer. Uitgebreide reviews van de nieuwste camera's, lenzen en software. Gedetailleerde instructies door experts voor betere foto's en nabewerking. En inspirerende interviews met topfotografen uit binnen- en buitenland.
Bekijk ondermeer Pf Fotografie Magazine: al 40 jaar het grootste blad voor iedere vakfotograaf en serieuze amateur. Dit prachtige magazine toont de beste fotografie van dit moment en brengt u een fijne mix van inhoudelijke, praktische en technische informatie.

Fotografie magazines aanbiedingen

Mooie foto's zijn nog altijd op hun mooist als ze zijn gedrukt op mooi papier. Dit is misschien al reden genoeg voor een abonnement op een van onderstaande prachtige fotografie magazines. U krijgt echter meer. Uitgebreide reviews van de nieuwste camera's, lenzen en software. Gedetailleerde instructies door experts voor betere foto's en nabewerking. En inspirerende interviews met topfotografen uit binnen- en buitenland.

Geef een fotografie magazine cadeau

Kent u iemand die graag fotografeert? Zelf zijn of haar foto's bewerkt op de computer? Of zelfs nog filmrolletjes ontwikkelt en foto's afdrukt in een donkere kamer? Geef een abonnement op een fotografie magazine cadeau. Ieder nieuw nummer voelt als een nieuw cadeau.
Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Veelgestelde vragen

Zoom.nl, Digifoto en Pf Professionele Fotografie zijn veelgelezen Nederlandse fotobladen. Hiervan is Zoom.nl het meest toegankelijke fotografie magazine voor zowel beginnende alf gevorderde fotografen. In ieder nummer vindt u inspirerende artikelen, duidelijke tutorials en uitdagende fotowedstrijden.

DIGIFOTO en Pf richten zich meer op professionele als gevorderde fotografen. Beide bieden diepgaande artikelen, interviews met bekende fotografen, productrecensies en praktische tips. Verschillende genres, zoals mode, portret, reportage en landschap, passeren de revue. En voor ondernemende fotografen zijn er zakelijke tips.

DIGIFOTO is een fotografie magazine dat veel aandacht besteedt aan digitale fotografie en fotobewerking. Het magazine richt zich op zowel professionele als gevorderde fotografen en biedt diepgaande artikelen, interviews met bekende fotografen, productrecensies en praktische tips. Het blad behandelt onderwerpen zoals digitale fotografietechnieken, fotobewerkingssoftware, workflowoptimalisatie en het gebruik van verschillende digitale camera's en accessoires.

In Pf Fotografie Magazine wordt, naast aan digitale fotografie, ook aandacht besteedd aan analoge fotografie. In vrijwel ieder nummer vindt u ook artikelen over het gebruik van filmcamera's, het ontwikkelen van film en/of het afdrukken in de donkere kamer. Pf is hiermeer een geschikte keuze voor fotografen die geïnteresseerd zijn in zowel digitale als analoge fotografie.

Informatie en inspiratie voor betere foto's

Fotografie is de afgelopen decennia enorm populair geworden. Met de opkomst van digitale camera's en smartphones heeft bijna iedereen toegang tot hoogwaardige fototechnologie. Dit heeft geleid tot een explosie van creativiteit en interesse in de kunst van het fotograferen.

Fotografie magazines spelen hierin een cruciale rol door zowel beginnende als ervaren fotografen te voorzien van inspiratie, tips en technische knowhow. Of u nu een hobbyfotograaf bent die de fijne kneepjes van het vak wil leren of een professional die zijn vaardigheden wil aanscherpen, er is altijd wel een fotografie magazine dat bij u past.

Van amateur- tot vakfotograaf

De wereld van fotografie magazines is divers en biedt voor ieder wat wils. Enthousiaste amateurs kunnen artikelen lezen over basisfotografie, compositietechnieken en eenvoudige bewerkingsmethoden. Denk aan tips voor betere portretfotografie, landschapsfotografie of macrofotografie.

Voor de meer gevorderde en professionele fotografen zijn er diepgaande artikelen over geavanceerde fotografietechnieken, zoals lichtmeting, gebruik van verschillende lenzen en uitgebreide nabewerking in software zoals Adobe Lightroom en Photoshop. Ook interviews met bekende fotografen en uitgebreide reviews van de nieuwste apparatuur zijn populair.

Pf voor de serieuze amateur en vakfotograaf

Pf Fotografie Magazine richt zich op de serieuze amateur en de professionele fotograaf. Het blad staat bekend om zijn diepgaande artikelen en technische analyses. U vindt er interviews met topfotografen die hun geheimen delen over hoe zij hun iconische beelden creëren. Ook worden er regelmatig portfolio's van opkomende fotografen gepresenteerd. Technische artikelen gaan in op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de fotografiewereld, van de nieuwste camera's en lenzen tot geavanceerde software voor beeldbewerking.

Zoom.nl voor iedere fotograaf

Zoom.nl is een toegankelijk fotografie magazine dat zich richt op een breed publiek, van beginners tot gevorderden. Het blad biedt een schat aan informatie voor iedere fotograaf. Artikelen variëren van basislessen over belichting en compositie tot geavanceerde tutorials over portret- en natuurfotografie. U kunt ook genieten van uitgebreide camera- en lensreviews, zodat u goed geïnformeerd bent voordat u een nieuwe aankoop doet. Zoom.nl staat ook bekend om zijn actieve community, waar fotografen hun werk kunnen delen en feedback kunnen krijgen van medefotografen.