Zoom.nl

Kies voor een Zoom.nl abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. Ontdek uw fotografietalent met Zoom.nl: boordevol inspiratie, tips, technieken en de nieuwste trends voor zowel beginners als gevorderden. Sluit u aan bij de levendige fotocommunity.

Zoom.nl abonnement

Ontdek de wereld van fotografie met Zoom.nl, het toonaangevende fotoblad voor zowel beginnende als gevorderde fotografen. Zoom.nl biedt u een schat aan informatie, inspiratie en tips om uw fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of u nu met een spiegelreflexcamera, systeemcamera of smartphone fotografeert, Zoom.nl is de perfecte gids voor iedereen die van fotografie houdt.

Boordevol inspiratie

Elke editie van Zoom.nl staat vol met inspirerende foto's en verhalen van zowel amateurfotografen als professionals. De prachtige fotoreportages en creatieve projecten helpen u om nieuwe ideeën op te doen en uw eigen stijl te ontwikkelen. Laat u meevoeren door de prachtige landschappen, indrukwekkende portretten en bijzondere stadsgezichten die door de getalenteerde fotografen worden vastgelegd.

Praktische tips en technieken

Zoom.nl biedt praktische tips en technieken om uw fotografie te verbeteren. Van basisprincipes zoals belichting en compositie tot geavanceerde technieken zoals lange sluitertijden en HDR-fotografie, Zoom.nl heeft het allemaal. De stap-voor-stap handleidingen en uitgebreide tutorials maken het eenvoudig om nieuwe vaardigheden te leren en direct toe te passen in uw eigen fotografie. Bovendien vindt u in elk nummer handige reviews van de nieuwste camera's en accessoires, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Community en wedstrijden

Zoom.nl is niet alleen een tijdschrift, maar ook een levendige community van fotografieliefhebbers. Door deel te nemen aan de Zoom.nl community kunt u uw foto's delen, feedback krijgen en meedoen aan spannende fotowedstrijden. De community biedt een platform om in contact te komen met andere fotografen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Daarnaast maakt u kans om prachtige prijzen te winnen met uw beste foto's in de diverse fotowedstrijden die regelmatig georganiseerd worden.

Met in ieder nummer:

  • Inspirerende fotoreportages
  • Praktische tips en technieken
  • Reviews van camera's en accessoires
  • Fotowedstrijden en community-evenementen
  • Exclusieve interviews met professionele fotografen

Zoom.nl digitaal lezen

Abonnees van Zoom.nl ontvangen alle edities op papier én digitaal. Zoom.nl biedt u een app waarin u de digitale nummers kunt lezen. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft onbeperkt online toegang tot alle nummers in de app. In de app gelezen edities blijven daarna offline in te zien. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Zoom.nl cadeau geven

U kunt een Zoom.nl abonnement ook cadeau doen. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €24,95. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand gewoon verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op Zoom.nl cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Zoom.nl cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 10x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus
  • Bespaar tot 30% op de winkelprijs
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Wat kost een abonnement op Zoom.nl?

Voor wie wil kennismaken met Zoom.nl is er al een abonnement vanaf €24,95. Een jaarabonnement op Zoom.nl kost €69,95. Met tot 30% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor Zoom.nl. En kies het abonnement dat bij u past.

Met een proefabonnement op Zoom.nl maakt u voordelig kennis met dit heerlijke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Er is al een Zoom.nl proefabonnement voor €24,95.

Bekijk de aanbiedingen voor een Zoom.nl abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En heeft u na 2 weken geen bericht van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement op Zoom.nl? Neem contact met de uitgever op. Doe dit bijvoorbeeld bij vragen of opmerkingen over incasso's en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een proefabonnement op Zoom.nl kunt u vrijblijvend kennismaken met Zoom.nl. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €24,95.

Een abonnement op Zoom.nl is verkrijgbaar vanaf €24,95. Een proefabonnement voor €24,95. En een cadeauabonnement vanaf €24,95. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Zoom.nl heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Zoom.nl abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor Zoom.nl cadeauabonnementen te bekijken. En kies voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Zoom.nl cadeauabonnement voor €24,95.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het geschonken abonnement automatisch.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Een jaarabonnement op Zoom.nl kost €69,95. Voor dit bedrag ontvangt u Zoom.nl 10 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op Zoom.nl heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Zoom.nl komt 10 keer per jaar uit.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Zoom.nl. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Zoom.nl, neemt u contact op met de klantenservice van Zoom.nl. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Zoom.nl

" Altijd een feestje als er weer een nieuw exemplaar binnenkomt. "

" Ben elke keer weer blij dat Zoom op de deurmat ligt. Het is informatief en je leert nog eens wat. "

" Geeft veel afwisselende informatie voor zowel beginnend als gevorderde fotograaf. Een mooie vormgeving op stevig papier om als naslaggids te gebruiken. "

" Er zijn iedere keer wel een aantal artikelen met mooie diepgang. Zo ook de foto beoordelingen. Wel denk ik dat Zoom erg gebonden zit aan Adobe met photoshop en lightroom, ... "

" Ik word er erg door geïnspireerd, ook de test van de producten is mooi meegenomen. "

" Schitterend fotoblad. "

" Ik vind het te amateuristisch, mensen die fotograferen weten over het algemeen wel de artikelen die in het fotoblad staan. Ik zou meer informatie willen zien over ... "

" Leuk blad met veel inspirerende foto's en goede tips. Erg diverse onderwerpen. Ik ben iets minder fan van de hoeveelheid advertorials. Vooral omdat het hierbij vaak ... "

" Leuk blad voor een amateur. "

" Een heel fijn blad om te lezen. Je blijft op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op gebied van fotografie en alles wat daar bij komt kijken. Er staan interessante ... "