Pf Fotografie Magazine

Kies voor een Pf Fotografie Magazine abonnement met tot 63% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift over digitale fotografie. In ieder nummer vindt u een unieke mix van inhoudelijke, praktische en technische informatie. En natuurlijk heel veel hele mooie foto's.

Pf Fotografie Magazine abonnement

Pf Fotografie Magazine is al meer dan 25 jaar hét blad voor iedereen die beroepshalve met fotografie bezig is of brede interesse in fotografie heeft. Iedere uitgave van Pf Fotografie Magazine is een bron van informatie, inspiratie, techniek, portfolio, interview, achtergrond, specials en creatie.

Ruime aandacht voor beeld wordt gekoppeld aan onafhankelijke redactie, waardoor Pf Fotografie Magazine met recht het vakblad in de branche is. Pf Fotografie Magazine verschijnt 10 keer per jaar, op extra groot formaat en een uniek portfolio op speciaal papier.

Voor wie wil kennismaken met Pf Fotografie Magazine is er al een aanbieding vanaf €16,00. Met tot 63% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Pf Fotografie Magazine. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Pf Fotografie Magazine

Met een Pf Fotografie Magazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Pf Fotografie Magazine proefabonnement is er al voor €16,00.

Pf Fotografie Magazine cadeau geven

U kunt een Pf Fotografie Magazine abonnement ook cadeau geven. Voor €16,00 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Pf Fotografie Magazine zal genieten? Geef een Pf Fotografie Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 63% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel
  • 8x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Pf Fotografie Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Met een proefabonnement op Pf Fotografie Magazine kunt u voordelig en vrijblijvend kennismaken met Pf Fotografie Magazine. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €16,00.

Een Pf Fotografie Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €16,00. Een proefabonnement voor €16,00. En een cadeauabonnement vanaf €16,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Pf Fotografie Magazine heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Pf Fotografie Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Pf Fotografie Magazine te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Pf Fotografie Magazine cadeauabonnement voor €16,00.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Een jaarabonnement op Pf Fotografie Magazine is verkrijgbaar voor €29,95. Hiervoor ontvangt u 8 keer Pf Fotografie Magazine.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Pf Fotografie Magazine verschijnt 8 keer per jaar.

Pf Fotografie Magazine komt uit op 24-01, 07-02, 21-02, 06-03, 20-03, 03-04, 17-04, 01-05, 15-05, 29-05, 12-06, 26-06, 10-07, 24-07, 07-08, 21-08, 04-09, 18-09, 02-10, 16-10, 30-10,13-11,27-11, 11-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift iets eerder of later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets mis gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Pf Fotografie Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Pf Fotografie Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Pf Fotografie Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.