Pf Fotografie Magazine

Pf Fotografie Magazine is het tijdschrift voor fotografieliefhebbers die hun vaardigheden willen verfijnen en hun creativiteit willen uitbreiden. Elke editie biedt diepgaande artikelen, inspirerende interviews en prachtige fotoreportages die u helpen om uw techniek en visie te verbeteren. Of u nu een amateurfotograaf bent of een doorgewinterde professional, Pf Fotografie Magazine geeft u de tools en inzichten die u nodig heeft om uw fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Met Pf Fotografie Magazine blijft u op de hoogte van de nieuwste trends, apparatuur en technieken in de wereld van fotografie. Een must-read voor iedereen die gepassioneerd is over het vastleggen van beeldschone momenten.

Pf Fotografie Magazine abonnement

Pf Fotografie Magazine is hét fotoblad voor liefhebbers en professionals in de wereld van fotografie. In ieder nummer vindt u diepgaande artikelen, prachtige fotoreportages en waardevolle tips voor zowel beginnende als gevorderde fotografen. Of u nu geïnteresseerd bent in portretfotografie, landschappen, architectuur of straatfotografie, Pf Fotografie Magazine biedt voor ieder wat wils.

Inspirerende fotoreportages

Iedere editie neemt u mee op een visuele reis door het werk van gerenommeerde fotografen uit binnen- en buitenland. Deze reportages bieden niet alleen een kijkje in de creatieve processen van de fotografen, maar geven ook inzicht in de technische aspecten van hun werk. Zo leert u bijvoorbeeld over de gebruikte apparatuur, belichtingstechnieken en nabewerkingstips. Dit alles is geïllustreerd met adembenemende foto’s.

Handige tips en technieken

Of u nu op zoek bent naar advies over het kiezen van de juiste camera, tips voor betere composities of inzichten in de nieuwste software voor fotobewerking, u vindt het allemaal in Pf Fotografie Magazine. Regelmatig worden er tutorials gepubliceerd die stap-voor-stap uitleggen hoe u uw fotografie naar een hoger niveau tilt.

Recensies en apparatuur

Naast inspirerende inhoud en praktische tips, biedt Pf Fotografie Magazine ook uitgebreide recensies van de nieuwste fotografische apparatuur. Of het nu gaat om camera’s, lenzen, statieven of accessoires, u kunt rekenen op objectieve en gedetailleerde beoordelingen. Deze recensies helpen u bij het maken van een weloverwogen keuze bij uw volgende aankoop.

Met in ieder nummer:

  • Inspirerende fotoreportages
  • Tips en technieken voor betere fotografie
  • Interviews met gerenommeerde fotografen
  • Recensies van de nieuwste apparatuur
  • Nieuwtjes en trends in de fotografie

Voor wie wil kennismaken met Pf Fotografie Magazine is er al een aanbieding vanaf €16,00. Met tot 63% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Pf Fotografie Magazine. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Pf Fotografie Magazine

Met een Pf Fotografie Magazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Pf Fotografie Magazine proefabonnement is er al voor €16,00.

Pf Fotografie Magazine cadeau geven

U kunt een Pf Fotografie Magazine abonnement ook cadeau geven. Voor €16,00 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Pf Fotografie Magazine zal genieten? Geef een Pf Fotografie Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 63% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel
  • 8x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Pf Fotografie Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Pf Fotografie Magazine 4 nummers €16,00 60%
Pf Fotografie Magazine 8 nummers €29,95 63%
Titel Periode Prijs Korting
Pf Fotografie Magazine 4 nummers €16,00 60%
Pf Fotografie Magazine 8 nummers €29,95 63%

Met een proefabonnement op Pf Fotografie Magazine kunt u voordelig en vrijblijvend kennismaken met Pf Fotografie Magazine. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €16,00.

Een Pf Fotografie Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €16,00. Een proefabonnement voor €16,00. En een cadeauabonnement vanaf €16,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Pf Fotografie Magazine heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Pf Fotografie Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Pf Fotografie Magazine te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Pf Fotografie Magazine cadeauabonnement voor €16,00.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Een jaarabonnement op Pf Fotografie Magazine is verkrijgbaar voor €29,95. Hiervoor ontvangt u 8 keer Pf Fotografie Magazine.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Pf Fotografie Magazine verschijnt 8 keer per jaar.

Pf Fotografie Magazine komt uit op 24-01, 07-02, 21-02, 06-03, 20-03, 03-04, 17-04, 01-05, 15-05, 29-05, 12-06, 26-06, 10-07, 24-07, 07-08, 21-08, 04-09, 18-09, 02-10, 16-10, 30-10,13-11,27-11, 11-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift iets eerder of later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets mis gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Pf Fotografie Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Pf Fotografie Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Pf Fotografie Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.