Yoga International abonnementen

Kies voor een Yoga International abonnement met tot 55% korting op de winkelprijs. Het yogatijdschrift dat zich niet alleen richt op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi die op zoek zijn naar verdieping. U kunt ook een Yoga International abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,99 22,35
3 nummers Stopt automatisch
55% korting

€19,95 44,70
6 nummers
55% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Yoga International cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 22,35
3 nummers
55% korting

€19,95 44,70
6 nummers
55% korting

Laatste reviews

 • Gerda
Een inspirerend blad

Leuke verhalen die inspiratie geven.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • jules
Fijn magazine

Yoga International is een mooi blad. Komt maar 1 keer in de 2 maanden uit. En dat vind ik ook prettig.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend

Over Yoga International

Yoga International is een yogatijdschrift dat zich niet alleen richt op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi die op zoek zijn naar verdieping. Yoga International verrast je 6 x per jaar met nieuwe oefeningen, inzichten en ontwikkelingen, en besteedt daarnaast volop aandacht aan mindstyle, gezondheid, wellness en levenswijsheid. Kortom, Yoga International is jouw inspiratiebron voor een beter leven!

Voor wie Yoga International wil proberen is er al een aanbieding vanaf €9,99. U profiteert van tot 55% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle aanbiedingen voor Yoga International. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Yoga International

Wilt u Yoga International eerst zelf ervaren alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kunt u herkennen aan het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Yoga International proefabonnement voor €9,99.

Yoga International cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een abonnement op Yoga International? Dat is mogelijk. Voor €9,99 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die een Yoga International abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Yoga International cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 6x per jaar Yoga International automatisch thuis bezorgd
 • Een abonnement is tot 55% voordeliger dan het magazine in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Yoga International op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.