Yoga International

Yoga International magazine biedt u een diepgaande verkenning van de wereld van yoga. Met uitgebreide artikelen, deskundige tips en inspirerende verhalen helpt dit tijdschrift u om uw yogabeoefening te verdiepen en uw welzijn te verbeteren.

Of u nu een beginner bent of een ervaren yogi, Yoga International biedt waardevolle inzichten en praktische adviezen om uw yogareis te ondersteunen. Ontdek nieuwe technieken en filosofieën die uw leven kunnen verrijken.

Yoga International abonnement

Yoga International is het yoga magazine voor iedereen die gepassioneerd is over yoga en een gezonde levensstijl. Dit tijdschrift biedt een schat aan informatie voor zowel beginners als gevorderden. Elk nummer is zorgvuldig samengesteld door experts en biedt een perfecte mix van praktische tips, inspirerende verhalen en diepgaande artikelen over yoga en welzijn.

Ontdek de voordelen van yoga

Yoga International helpt u om de vele voordelen van yoga te ontdekken. Of u nu uw flexibiliteit wilt verbeteren, uw stress wilt verminderen of simpelweg een gezondere levensstijl wilt omarmen, dit magazine biedt u de handvatten die u nodig heeft. Met gedetailleerde instructies en prachtige foto's begeleidt het tijdschrift u door verschillende yogahoudingen en -technieken, zodat u deze veilig en effectief kunt beoefenen.

Inspirerende verhalen en interviews

Een van de hoogtepunten van Yoga International zijn de inspirerende verhalen en interviews met yoga-experts en beoefenaars. Deze verhalen bieden een kijkje in de persoonlijke reis van anderen, wat u kan motiveren en inspireren om uw eigen pad in yoga te volgen. U zult leren van hun ervaringen, uitdagingen en de wijsheid die ze hebben opgedaan door jarenlange praktijk.

Gezondheid en welzijn

Yoga International beperkt zich niet alleen tot yoga. Het magazine biedt ook waardevolle inzichten in een breed scala aan gezondheids- en welzijnsonderwerpen. Van voedingstips en meditatie-oefeningen tot advies over mentale gezondheid en lifestyle-aanpassingen, elk nummer is een bron van kennis die uw algehele welzijn kan bevorderen. Dit maakt Yoga International een onmisbare gids voor iedereen die een holistische benadering van gezondheid nastreeft.

Met in ieder nummer:

  • Gedetailleerde yogahoudingen en -technieken
  • Interviews met yoga-experts
  • Inspirerende verhalen van beoefenaars
  • Voedingstips en recepten
  • Meditatie- en mindfulness-oefeningen
  • Advies over mentale gezondheid

Yoga International cadeau geven

Het is mogelijk om Yoga International cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €9,99 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid zomaar verrassen? Geef Yoga International cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Yoga International cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar Yoga International automatisch thuis bezorgd
  • Bespaar tot 55% op de losse verkoopprijs

Wat kost een abonnement op Yoga International?

Voor wie wil kennismaken met Yoga International is er al een aanbieding vanaf €9,99. Een jaarabonnement op Yoga International kost €19,95. Met tot 55% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor Yoga International. En kies uw abonnement.

Met een Yoga International proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een Yoga International proefabonnement is er al voor €9,99.

Bekijk de aanbiedingen voor een Yoga International abonnement.

Klantenservice

Vragen of opmerking over een bestelling via deze website? En heeft u na 14 dagen geen bericht van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen met betrekking tot betaling, adreswijziging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Yoga International 3 nummers €9,99 55%
Yoga International 6 nummers €19,95 55%
Titel Periode Prijs Korting
Yoga International 3 nummers €9,99 55%
Yoga International 6 nummers €19,95 55%

Met een Yoga International proefabonnement kunt u vrijblijvend kennismaken met Yoga International. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €9,99.

Een abonnement op Yoga International is verkrijgbaar vanaf €9,99. Een proefabonnement voor €9,99. En een cadeauabonnement vanaf €9,99. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Yoga International abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Yoga International abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de actuele aanbiedingen voor Yoga International cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Yoga International cadeauabonnement voor €9,99.

Na het bestelde aantal nummers stopt het geschonken abonnement vanzelf.. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

De prijs van een jaarabonnement op Yoga International is €19,95. Voor deze prijs ontvangt u 6 keer Yoga International.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Yoga International komt 6 keer per jaar uit.

Yoga International verschijnt op 01-03, 03-05, 05-07, 27-09, 29-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het blad een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Yoga International. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Yoga International, neemt u contact op met de klantenservice van Yoga International. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Yoga International

" Leuke verhalen die inspiratie geven. "

" Yoga International is een mooi blad. Komt maar 1 keer in de 2 maanden uit. En dat vind ik ook prettig. "