Yoga International abonnementen

Kies voor een Yoga International abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Het yogatijdschrift dat zich niet alleen richt op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi die op zoek zijn naar verdieping. U kunt ook een Yoga International abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,99 14,85
3 nummers Stopt automatisch
33% korting

€19,95 29,70
6 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Yoga International cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 14,85
3 nummers
33% korting

€19,95 29,70
6 nummers
33% korting

Laatste reviews

 • Gerda
Een inspirerend blad

Leuke verhalen die inspiratie geven.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • jules
Fijn magazine

Yoga International is een mooi blad. Komt maar 1 keer in de 2 maanden uit. En dat vind ik ook prettig.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend

Over Yoga International

Yoga International is een yogatijdschrift dat zich niet alleen richt op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi die op zoek zijn naar verdieping. Yoga International verrast je 6 x per jaar met nieuwe oefeningen, inzichten en ontwikkelingen, en besteedt daarnaast volop aandacht aan mindstyle, gezondheid, wellness en levenswijsheid. Kortom, Yoga International is jouw inspiratiebron voor een beter leven!

Een Yoga International abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Yoga International is er al een aanbieding vanaf €19,95. En u profiteert van tot 33% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Yoga International. En kies het abonnement dat bij u past.

Yoga International verschijnt 6x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Yoga International

Wilt u Yoga International eerst proberen alvorens u een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Een Yoga International proefabonnement is er al voor €9,99.

Yoga International cadeau geven

U kunt een abonnement op Yoga International ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €19,95. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een Yoga International abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Bespaar tot 33% op de losse verkoopprijs
 • 6x per jaar Yoga International thuis bezorgd
 • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €19,95)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Yoga International op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.