Wonen Landelijke Stijl abonnementen

Kies voor een Wonen Landelijke Stijl abonnement met tot 62% korting op de winkelprijs. Dit is het grootste woonblad in haar soort. Het tijdschrift inspireert met prachtige reportages over wonen in landelijke stijl en tips voor de leukste winkels en logeeradressen.


€9,00 23,73
3 nummers Stopt automatisch
62% korting

€5,95 7,91per maand
1 jaar
25% korting

€5,50 7,91per maand
2 jaar
30% korting

€4,95 7,91per maand
3 jaar
37% korting

Laatste reviews

  • Loes

Geweldig woonblad. Vooral het binnenkijken vind ik leuk en interessant.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over Wonen Landelijke Stijl

Wonen Landelijke Stijl is hét magazine voor alle liefhebbers van (zoals de naam al zegt) een landelijke woonstijl. Een abonnement neemt u 8x per jaar meer naar de mooiste landelijke huizen in binnen- en buitenland.

In ieder nummer doet u opnieuw inspiratie op. De tips van professionele stylisten kunt u direct thuis toepassen. En de redactie zoekt voor u uit waar u voordelig de mooiste landelijke meubelstukken en accessoires kunt kopen. Kortom, met Wonen Landelijke Stijl abonnement geniet u van het mooiste landelijke woontijdschrift van NL.

Voor wie wil kennismaken met Wonen Landelijke Stijl is er al een abonnement vanaf €4,95 per maand. Met tot 62% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Wonen Landelijke Stijl. En profiteer van dit voordeel.

Wonen Landelijke Stijl digitaal lezen

Abonnees van Wonen Landelijke Stijl ontvangen alle edities op papier én digitaal.

U kunt Wonen Landelijke Stijl ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met uw abonnementsnummer koppelt vervolgens u eenmaal uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de alle nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal gedownloade edities kunt u hierna raadplegen zonder internetverbinding.

Vrijblijvend kennismaken met Wonen Landelijke Stijl

Met een Wonen Landelijke Stijl proefabonnement maakt u voordelig kennis met dit unieke tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kunt u herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Wonen Landelijke Stijl proefabonnement is er al voor €9,00.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 62% op de winkelprijs
  • 12x per jaar Wonen Landelijke Stijl thuis bezorgd
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wonen Landelijke Stijl op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.