TTM

TTM is het vakblad voor professionals in de transportsector die altijd op de hoogte willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Elke editie biedt u diepgaande analyses, praktische tips en uitgebreide reportages over onderwerpen zoals logistiek, veiligheid, en fleetmanagement. U leest ook over de nieuwste technologieën en trends die van invloed zijn op de transportindustrie. Met TTM haalt u waardevolle informatie en inspiratie in huis om uw bedrijf efficiënt en toekomstgericht te runnen.

TTM abonnement

Hét vakblad voor transportprofessionals

Bent u werkzaam in de transportsector en altijd op zoek naar de nieuwste inzichten, trends en ontwikkelingen? Dan is het vakblad TTM precies wat u nodig heeft. TTM, oftewel Transport & Trucking Magazine, is al jaren een toonaangevende bron van informatie voor iedereen die actief is in het wegtransport. Of u nu een transportondernemer, chauffeur, fleetmanager of logistiek specialist bent, TTM biedt waardevolle content die uw werkdag makkelijker en efficiënter maakt.

Altijd up-to-date met TTM

TTM staat bekend om zijn diepgaande artikelen en analyses over alles wat met wegtransport te maken heeft. Van innovatieve technologieën en duurzame transportoplossingen tot veranderingen in wet- en regelgeving, TTM houdt u altijd op de hoogte. Het vakblad biedt ook praktische tips en best practices die direct toepasbaar zijn in uw dagelijkse werkzaamheden. Dankzij de bijdragen van deskundige auteurs en ervaringsdeskundigen krijgt u een helder beeld van de huidige stand van zaken en de toekomst van de transportsector.

Een bron van inspiratie en kennis

Naast actuele nieuwsberichten en achtergrondartikelen, bevat TTM interviews met invloedrijke personen uit de branche. Deze interviews geven niet alleen inzicht in de visies en ervaringen van kopstukken, maar bieden ook inspiratie voor uw eigen professionele ontwikkeling. Bovendien vindt u in elk nummer van TTM uitgebreide voertuigtesten, zodat u goed geïnformeerd bent over de nieuwste trucks en transportmiddelen op de markt. Dit maakt TTM niet alleen een informatief, maar ook een inspirerend vakblad.

Met in ieder nummer:

  • Actuele nieuwsberichten
  • Diepgaande analyses
  • Interviews met branche-experts
  • Innovatieve technologieën
  • Voertuigtesten en reviews
  • Praktische tips en best practices

TTM cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk TTM abonnement? Dat kan. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €26,50 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een TTM abonnement zal weten te waarderen? Geef TTM cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een TTM cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 54% op de winkelprijs
  • 12x per jaar TTM thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op TTM?

Voor wie wil kennismaken met TTM is er al een abonnement vanaf €26,50. En u profiteert van tot 54% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor TTM. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een TTM abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag? En na 14 dagen geen bevestiging van de uitgever ontvangen? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van TTM op. Doe dit ook bij vragen of opmerkingen met betrekking tot incasso's en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
TTM 3 nummers €26,50 54%
Titel Periode Prijs Korting
TTM 3 nummers €26,50 54%

Een TTM abonnement is verkrijgbaar vanaf €26,50. En een cadeauabonnement vanaf €26,50. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen TTM abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een TTM abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op TTM te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een TTM cadeauabonnement voor €26,50.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

TTM komt 12 keer per jaar uit.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van TTM. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op TTM, neemt u contact op met de klantenservice van TTM. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.