Fiscaal Rendement Prof+

Fiscaal Rendement magazine biedt u actuele en diepgaande informatie over fiscale zaken. Of u nu werkzaam bent als fiscalist, accountant of ondernemer, Fiscaal Rendement voorziet u van waardevolle inzichten en praktische adviezen om uw fiscale kennis up-to-date te houden.

Met elke editie van Fiscaal Rendement magazine blijft u op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, belastingtips en fiscale trends. Ontdek hoe u uw fiscale strategieën kunt optimaliseren en effectief kunt omgaan met belastingvraagstukken.

Aanbiedingen

Fiscaal Rendement Prof+ abonnement

Fiscaal Rendement Prof+ is het toonaangevende vakblad voor fiscale professionals die op de hoogte willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen en wetgeving op het gebied van belastingen. Dit tijdschrift biedt diepgaande kennis, praktische tips en betrouwbare informatie om uw fiscale praktijk nauwkeuriger en efficiënter te maken. Met een abonnement op Fiscaal Rendement Prof+ krijgt u toegang tot waardevolle hulpmiddelen en diensten die uw werk als fiscalist ondersteunen en optimaliseren.

Toegang tot Rendement Online

Met een abonnement op Fiscaal Rendement Prof+ krijgt u toegang tot een veelzijdig digitaal platform. Dit platform bevat een uitgebreide bibliotheek met voorbeelddocumenten, handige rekentools en een kennisbank die u ondersteunt bij uw dagelijkse fiscale werkzaamheden. Het platform is 24/7 beschikbaar, zodat u altijd de benodigde informatie binnen handbereik heeft.

Handige voorbeelddocumenten en rekentools

Fiscaal Rendement Prof+ biedt een schat aan voorbeelddocumenten en rekentools die speciaal zijn ontworpen voor fiscale professionals. Of u nu sjablonen nodig heeft voor aangiftes, berekeningen of fiscale adviezen, u vindt ze allemaal in dit vakblad. Deze tools helpen u efficiënter te werken en zorgen ervoor dat u altijd up-to-date bent met de nieuwste fiscale praktijken.

Uitgebreide themadossiers

Fiscaal Rendement Prof+ staat bekend om zijn uitgebreide themadossiers. Deze dossiers behandelen uiteenlopende onderwerpen zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, btw en loonheffingen. Elk dossier is samengesteld door experts en biedt waardevolle inzichten en praktische adviezen die u direct kunt toepassen in uw werk. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen en regelgeving.

Deskundige adviesdesk

Een uniek voordeel van een abonnement op Fiscaal Rendement Prof+ is de toegang tot een deskundige adviesdesk. Hier kunt u terecht met al uw vragen over fiscale zaken en belastingwetgeving. De adviesdesk wordt bemand door ervaren professionals die u snel en accuraat van advies kunnen voorzien, zodat u altijd de juiste beslissingen kunt nemen en uw fiscale praktijk op het hoogste niveau kunt uitvoeren.

Met in ieder nummer:

 • Inkomstenbelasting en aangifte
 • Vennootschapsbelasting
 • Btw-regelgeving en aangifte
 • Loonheffingen en sociale premies
 • Internationale fiscale zaken
 • Fiscale strategieën en planning
 • Belastingcontrole en -geschillen
 • Wetswijzigingen en jurisprudentie
 • Fiscale subsidies en aftrekposten
 • Advisering van cliënten

Fiscaal Rendement Prof+ digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Fiscaal Rendement Prof+? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Fiscaal Rendement Prof+ ook digitaal lezen.

Voordelen van een abonnement

 • Lees het magazine op papier én digitaal
 • 12x per jaar Fiscaal Rendement Prof+ thuis bezorgd
 • Een abonnement is tot 87% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen

Wat kost een abonnement op Fiscaal Rendement Prof+?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €15,00. En u geniet tot 87% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle aanbiedingen voor Fiscaal Rendement Prof+. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Fiscaal Rendement Prof+ abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Fiscaal Rendement Prof+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Fiscaal Rendement Prof+ 3 maanden €15,00 87%

Een Fiscaal Rendement Prof+ abonnement is verkrijgbaar vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Fiscaal Rendement Prof+ abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Als abonnee van Fiscaal Rendement Prof+ heeft u altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Fiscaal Rendement Prof+ verschijnt 12 keer per jaar.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Fiscaal Rendement Prof+. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Fiscaal Rendement Prof+, neemt u contact op met de klantenservice van Fiscaal Rendement Prof+. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.