RS Porsche Magazine

RS Porsche Magazine is het ultieme tijdschrift voor liefhebbers van Porsche, met diepgaande artikelen over de nieuwste modellen, klassieke auto's en indrukwekkende testritten. Elke editie biedt u exclusieve interviews met ontwerpers en ingenieurs, boeiende verhalen over iconische Porsches en prachtige fotografie die de essentie van het merk vastlegt. Of u nu een trotse eigenaar bent of gewoon bewonderaar, RS Porsche Magazine brengt de wereld van Porsche dichterbij.

Met RS Porsche Magazine blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen de Porsche-gemeenschap. Een onmisbaar tijdschrift voor iedereen die gepassioneerd is over deze iconische sportwagens.

RS Porsche Magazine abonnement

RS Porsche Magazine aanbieding voor de echte liefhebber

Voor de echte autoliefhebber is het RS Porsche Magazine een must-have. Dit Nederlandse autoblad richt zich volledig op alles wat met Porsche te maken heeft. Van klassieke modellen tot de nieuwste innovaties, RS Porsche Magazine biedt een diepgaande kijk op de wereld van deze iconische automaker. Of u nu een trotse eigenaar bent of gewoon een bewonderaar, dit magazine brengt u dichter bij de passie en prestaties van Porsche.

Klassieke Porsche's

De liefde voor klassieke Porsche's leeft sterk onder autoliefhebbers en dat is te merken in RS Porsche Magazine. Iedere uitgave biedt uitgebreide reportages over de meest legendarische modellen. Van de tijdloze Porsche 911 tot zeldzame exemplaren uit de vroege jaren, de gedetailleerde artikelen en prachtige fotografie brengen de geschiedenis en charme van deze auto's tot leven. Daarnaast vindt u restauratieprojecten, interviews met eigenaren en experts die hun kennis en ervaringen delen.

Nieuwe modellen

Naast een ode aan de klassiekers, biedt RS Porsche Magazine ook een uitgebreide blik op de nieuwste modellen. Porsche blijft innoveren en dit magazine houdt u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Van technische specificaties en testritten tot exclusieve previews van toekomstige releases, u mist niets. U krijgt niet alleen een overzicht van de nieuwste technologieën en design, maar ook een inkijkje in de visie van Porsche voor de toekomst van sportauto's.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide reportages over klassieke Porsche modellen
  • Diepgaande artikelen over nieuwe Porsche innovaties
  • Interviews met experts en eigenaren
  • Restauratieprojecten en tips
  • Exclusieve previews van toekomstige releases

Met een RS Porsche Magazine aanbieding haalt u niet alleen een bron van inspiratie en kennis in huis, maar ook een waardevol naslagwerk voor iedere autoliefhebber. Wacht niet langer en duik in de wereld van Porsche met dit unieke magazine.

RS Porsche Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om RS Porsche Magazine cadeau te geven. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €19,80. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die van RS Porsche Magazine zal genieten? Geef een abonnement op RS Porsche Magazine cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een RS Porsche Magazine cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 27% op de winkelprijs
  • 6x per jaar RS Porsche Magazine automatisch thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op RS Porsche Magazine?

Voor wie RS Porsche Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €19,80. En u profiteert van tot 27% korting op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle RS Porsche Magazine aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een RS Porsche Magazine abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van RS Porsche Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
RS Porsche Magazine 3 nummers €19,80 27%
Titel Periode Prijs Korting
RS Porsche Magazine 3 nummers €19,80 27%

Een RS Porsche Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €19,80. En een cadeauabonnement vanaf €19,80. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen RS Porsche Magazine abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een RS Porsche Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor RS Porsche Magazine cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een RS Porsche Magazine cadeauabonnement voor €19,80.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

RS Porsche Magazine komt 6 keer per jaar uit.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van RS Porsche Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op RS Porsche Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van RS Porsche Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.