Quilt & Zo abonnementen

Kies voor een Quilt & Zo abonnement met tot 52% korting op de winkelprijs. Met dit tijdschrift bent u altijd op hoogte van de nieuwste technieken, materialen en projecten. U kunt ook een Quilt & Zo abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€38,00 78,39
6 nummers
52% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quilt & Zo cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€38,00 78,39
6 nummers
52% korting

Laatste reviews

Over Quilt & Zo

Houdt u van quilten? Dan wordt Quilt & Zo voor u gemaakt. Alle traditionele, eigentijdse, gevorderde en beginnende quiltsters vinden informatie en inspiratie in de fijne tijdschrift voor de echte liefhebber.

Alles over en rondom quilten komt aan bod in Quilt & Zo. U vindt in het tweemaandelijks magazine informatie over quiltevenementen in binnen en buitenland. De redactie neemt u mee naar textielkunstenaressen. En kijkt over hun schouder mee voor lering en inspiratie.

Ieder nummer bevat tot slot natuurlijk leuke quiltpatronen met aandacht voor nieuwe technieken, materialen en hulpmiddelen. Kortom, als u van quilten houdt, houdt u van Quilt & Zo.

Voor wie Quilt & Zo wil proberen is er al een aanbieding vanaf €38,00. Met tot 52% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Quilt & Zo. En kies het abonnement dat bij u past.

Quilt & Zo cadeau geven

Het is mogelijk om Quilt & Zo cadeau te geven. Voor €38,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand gewoon verblijden? Geef een Quilt & Zo abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef een ander een abonnement cadeau voor €38,00 (stop automatisch)
  • Profiteer van tot 52% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quilt & Zo op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.