Quilt & Zo

Kies voor een Quilt & Zo abonnement met tot 52% korting op de winkelprijs. Met dit tijdschrift bent u altijd op hoogte van de nieuwste technieken, materialen en projecten.

Quilt & Zo abonnement

Houdt u van quilten? Dan wordt Quilt & Zo voor u gemaakt. Alle traditionele, eigentijdse, gevorderde en beginnende quiltsters vinden informatie en inspiratie in de fijne tijdschrift voor de echte liefhebber.

Alles over en rondom quilten komt aan bod in Quilt & Zo. U vindt in het tweemaandelijks magazine informatie over quiltevenementen in binnen en buitenland. De redactie neemt u mee naar textielkunstenaressen. En kijkt over hun schouder mee voor lering en inspiratie.

Ieder nummer bevat tot slot natuurlijk leuke quiltpatronen met aandacht voor nieuwe technieken, materialen en hulpmiddelen. Kortom, als u van quilten houdt, houdt u van Quilt & Zo.

Voor wie Quilt & Zo wil proberen is er al een aanbieding vanaf €38,00. Met tot 52% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Quilt & Zo. En kies het abonnement dat bij u past.

Quilt & Zo cadeau geven

Het is mogelijk om Quilt & Zo cadeau te geven. Voor €38,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand gewoon verblijden? Geef een Quilt & Zo abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef een ander een abonnement cadeau voor €38,00 (stop automatisch)
  • Profiteer van tot 52% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quilt & Zo op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Quilt & Zo abonnement is verkrijgbaar vanaf €38,00. En een cadeauabonnement vanaf €38,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Quilt & Zo heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Quilt & Zo abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Quilt & Zo te bekijken. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Quilt & Zo cadeauabonnement voor €38,00.

Na het bestelde aantal nummers stopt het gegeven abonnement vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Een jaarabonnement op Quilt & Zo is verkrijgbaar voor €38,00. Voor deze prijs ontvangt u 0 keer Quilt & Zo gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Quilt & Zo. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als u Quilt & Zo op een buitenlands adres wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Quilt & Zo. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Quilt & Zo. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Quilt & Zo, neemt u contact op met de klantenservice van Quilt & Zo. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt het abonneenummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.