Quilt & Zo abonnementen

Kies voor een Quilt & Zo abonnement met tot 52% korting op de winkelprijs. Met dit tijdschrift bent u altijd op hoogte van de nieuwste technieken, materialen en projecten. U kunt ook een Quilt & Zo abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€38,00 78,39
6 nummers
52% korting

€84,00 156,78
12 nummers
46% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quilt & Zo cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€38,00 78,39
6 nummers
52% korting

€84,00 156,78
12 nummers
46% korting

Laatste reviews

Over Quilt & Zo

Houdt u van quilten? Dan wordt Quilt & Zo voor u gemaakt. Alle traditionele, eigentijdse, gevorderde en beginnende quiltsters vinden informatie en inspiratie in de fijne tijdschrift voor de echte liefhebber.

Alles over en rondom quilten komt aan bod in Quilt & Zo. U vindt in het tweemaandelijks magazine informatie over quiltevenementen in binnen en buitenland. De redactie neemt u mee naar textielkunstenaressen. En kijkt over hun schouder mee voor lering en inspiratie.

Ieder nummer bevat tot slot natuurlijk leuke quiltpatronen met aandacht voor nieuwe technieken, materialen en hulpmiddelen. Kortom, als u van quilten houdt, houdt u van Quilt & Zo.

Voordelen abonnement Quilt & Zo

  • 6x per jaar het quilt-blad thuis bezorgd
  • Online toegang tot alle eerdere edities
  • Korting- en winacties
  • Veel voordeliger dan los kopen

QUILT & ZO Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Quilt & Zo. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Quilt & Zo klantenservice