Quilt & Zo abonnementen

Kies voor een Quilt & Zo abonnement met tot 52% korting op de winkelprijs. Met dit tijdschrift bent u altijd op hoogte van de nieuwste technieken, materialen en projecten. U kunt ook een Quilt & Zo abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€38,00 78,39
6 nummers
52% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quilt & Zo cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€38,00 78,39
6 nummers
52% korting

Laatste reviews

Over Quilt & Zo

Houdt u van quilten? Dan wordt Quilt & Zo voor u gemaakt. Alle traditionele, eigentijdse, gevorderde en beginnende quiltsters vinden informatie en inspiratie in de fijne tijdschrift voor de echte liefhebber.

Alles over en rondom quilten komt aan bod in Quilt & Zo. U vindt in het tweemaandelijks magazine informatie over quiltevenementen in binnen en buitenland. De redactie neemt u mee naar textielkunstenaressen. En kijkt over hun schouder mee voor lering en inspiratie.

Ieder nummer bevat tot slot natuurlijk leuke quiltpatronen met aandacht voor nieuwe technieken, materialen en hulpmiddelen. Kortom, als u van quilten houdt, houdt u van Quilt & Zo.

Een Quilt & Zo abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €38,00. En u profiteert van tot 52% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Quilt & Zo. En profiteer van dit voordeel.

Quilt & Zo cadeau geven

Het is ook mogelijk om Quilt & Zo cadeau te doen. Voor €38,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een Quilt & Zo abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef al voor €38,00 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Een abonnement is tot 52% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quilt & Zo op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.