Kek Mama abonnementen

Kies voor een Kek Mama abonnement met tot 47% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift wordt gemaakt voor leuke moeders met kinderen tot 12 jaar. Ieder nummer is gevuld met exclusieve interviews, betaalbare mode voor moeder en kind, praktische adviezen van experts en leuke tips voor vakanties en meer.


€10,00 18,75
3 maanden (3 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
47% korting

Laatste reviews

  • Sandra
Fijn

Ik vind het een leuk tijdschrift met name de verhalen van andere moeders. De foto's zijn ook altijd mooi.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Kek Mama

Kek Mama inspireert jonge moeders met haar indrukwekkende reportages over de relaties en het leven van andere vrouwen. De glossy gaat over talloze onderwerpen zoals: relatie, carrière, uiterlijk, vriendinnen en vrije tijd. Kek Mama gaat niet alleen maar over u, vanzelfsprekend komen ook de kinderen aan bod. Kek Mama laat u zien hoe leuk het leven is en hoe u het nog leuker kan maken!

Wilt u het beste uit uzelf halen als moeder? Neem dan een abonnement op Kek Mama.

Kek Mama digitaal lezen

Met een Kek Mama abonnement ontvang je het blad voor moeders op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Kek Mama abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u het magazine onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een nummer is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Kek Mama

Met een Kek Mama proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit tijdschrift voor de jonge moeder. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Kek Mama cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus kent u een jonge moeder? Geef een Kek Mama abonnement cadeau.

Voordelen Kek Mama proefabonnement

  • De nieuwe Kek Mama altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Kek Mama Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Kek Mama. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Kek Mama klantenservice