Fabulous Mama abonnementen

Kies voor een Fabulous Mama abonnement met tot % korting op de winkelprijs. Fabulous Mama & Family wordt gemaakt voor moeders die even een momentje voor zichzelf hebben. In ieder nummer van deze gezellige glossy geniet u van 'real life' verhalen, inspirerende reisverslagen, handige opvoedtips en heerlijke recepten. U kunt ook een Fabulous Mama abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

 • Frederique

Ik weet niet waarom de naam nu perse in het Engels moet. Maar het is een mooi blad. Een JAN voor moeders.

 • Fre

Mama is een super lekker leesblad, wat helemaal bij mijn belevingswereld en leven past

 • sjaan

Ik had al eerder de tijdschriften geleend van iemand anders en de onderwerpen spraken mij aan. Leest makkelijk.

 • xxx

Ik was erg nieuwsgierig naar mama. Of er echt nieuwe rubrieken en verhalen in zouden staan of dat dit gewoon het zoveelste blad is in de rij. Ik geef het tijdschrift een 8.

 • angelique

Zojuist een cadeauabbonnement voor mijn schoonzusje besteld. Van een MAMA aan een MAMA.

 • Anoniem

Wilde eigenlijk de KEK Mama, kleine vergissing, maar gelukkig ook een leuk blad.

 • frederika

Heerlijk als het nieuwe blad weer in de winkel ligt. Ik snel me naar huis, laat de boel de boel en installeer me met een kop thee in het najaarszonnetje om even helemaal te relaxen! Mama bedankt!

 • Marria Bosman

Een opleiding voor mama bestaat niet. MAMA helpt je met leuke tips een eind op weg!

 • Deedee

Leuk blad. Een beetje de cosmopolitan, maar dan voor als je moeder bent geworden. Leuke tips over opvoeden en ook hippe spullen en kleding voor moeder en kind. Ik word er blij van! Het leukste blad voor de doelgroep waar ik nu onder val als je het mij vraagt!

 • T. Geerders

MAMA is een leuk blad gaat vaak over kleding en BN-ers die moeders zijn.

 • Sharon

Ik koop MAMA regelmatig in de winkel. Nu EINDELIJK een abonnement afgesloten! Kan niet wachten om magazine elke maand automatisch op de mat te krijgen. Lekker hip en jong blad, wel wat anders dan al die stoffige ouder/kind tijdschriften!

Over Fabulous Mama

Fabulous Mama is een mooi, sprankelend maandblad met herkenbare verhalen van (bekende en onbekende) mama's en inspirerende lifestyle-reportages. Iedere maand staat er een bekende moeder op de cover die exclusief over haar moederschap vertelt. Daarnaast brengt Fabulous Mama een uitgebreide mix aan onderwerpen: mode, psychologie, persoonlijke verhalen, reizen, gossip, beauty, werk, interieur, financiën en culinair. Kortom: moederschap met een beetje glamour.

Fabulous Mama Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Fabulous Mama. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Fabulous Mama klantenservice