JAN Living abonnementen

Kies voor een JAN Living abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Het woonmagazine boordevol fijne adresjes, perfecte kooptips en de laatste trends op het gebied van wonen, reizen, culinair en lifestyle. U kunt ook een JAN Living abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€24,99 31,00
4 nummers
19% korting

€29,99 46,50
6 nummers
36% korting

€37,50 62,00
8 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JAN Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,25
3 nummers
14% korting

€35,00 46,50
6 nummers
25% korting

€50,00 69,75
9 nummers
28% korting

Laatste reviews

Over JAN Living

In ieder nummer van deze special van JAN vindt u alles over de beste woonwinkels, meest bijzondere restaurants, laatste designtrends en natuurlijk schitterende fotoreportages van nog mooiere huizen. Voor woon- en lifestyle-inspiratie hoeft u niet verder te kijken dan JAN Living: de gids voor alles wat het leven (en uw huis!) leuker maakt.

Hoeveel kost een JAN Living abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €24,99. En tot 40% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle JAN Living aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

JAN Living verschijnt 4x per jaar.

JAN Living digitaal lezen

Heeft u een abonnement op JAN Living? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u JAN Living digitaal lezen.

U kunt JAN Living ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met uw abonnementsnummer koppelt vervolgens u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle edities van JAN Living eenvoudig via Tijdschrift.nl. Nummers, die u in de app heeft bekeken, zijn daarna zonder internetverbinding te lezen. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

JAN Living cadeau geven

Het is ook mogelijk om een abonnement op JAN Living cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €20,00. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verblijden? Geef een abonnement op JAN Living cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar JAN Living automatisch thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 40% goedkoper dan het magazine los kopen
  • Lees de digitale edities op uw mobiel apparaat
  • Geef al voor €20,00 een tijdelijk abonnement cadeau

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van JAN Living op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.