JAN Living

Kies voor een JAN Living abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. Het woonmagazine boordevol fijne adresjes, perfecte kooptips en de laatste trends op het gebied van wonen, reizen, culinair en lifestyle.

Aanbiedingen

JAN Living abonnement

In ieder nummer van deze special van JAN vindt u alles over de beste woonwinkels, meest bijzondere restaurants, laatste designtrends en natuurlijk schitterende fotoreportages van nog mooiere huizen. Voor woon- en lifestyle-inspiratie hoeft u niet verder te kijken dan JAN Living: de gids voor alles wat het leven (en uw huis!) leuker maakt.

Hoeveel kost een JAN Living abonnement?Voor wie wil kennismaken met JAN Living is er al een aanbieding vanaf €24,99. U profiteert van tot 38% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle aanbiedingen voor JAN Living. En kies het abonnement dat bij u past.

JAN Living digitaal lezen

Als abonnee van JAN Living leest u alle edities op papier én digitaal.

U kunt JAN Living ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van JAN Living ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle nummers van JAN Living ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Om eerder bewaarde edities te lezen heeft u geen internet meer nodig. Deze nummers worden bewaard in de app tot u ze verwijderd.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 4x per jaar JAN Living vanzelf thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 38% voordeliger dan het tijdschrift los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van JAN Living op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op JAN Living is verkrijgbaar vanaf €24,99. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen JAN Living abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Een jaarabonnement op JAN Living kost €24,99. Voor deze prijs ontvangt u JAN Living 4 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als abonnee van JAN Living heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

JAN Living verschijnt 4 keer per jaar.

JAN Living verschijnt op 28-03, 06-06, 05-09, 28-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift een dag later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van JAN Living. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op JAN Living, neemt u contact op met de klantenservice van JAN Living. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.