JAN Living abonnementen

Kies voor een JAN Living abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Het woonmagazine boordevol fijne adresjes, perfecte kooptips en de laatste trends op het gebied van wonen, reizen, culinair en lifestyle. U kunt ook een JAN Living abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€24,99 31,00
4 nummers
19% korting

€29,99 46,50
6 nummers
36% korting

€37,50 62,00
8 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JAN Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,25
3 nummers
14% korting

€35,00 46,50
6 nummers
25% korting

€50,00 69,75
9 nummers
28% korting

Laatste reviews

Over JAN Living

In ieder nummer van deze special van JAN vindt u alles over de beste woonwinkels, meest bijzondere restaurants, laatste designtrends en natuurlijk schitterende fotoreportages van nog mooiere huizen. Voor woon- en lifestyle-inspiratie hoeft u niet verder te kijken dan JAN Living: de gids voor alles wat het leven (en uw huis!) leuker maakt.

Voor wie JAN Living wil proberen is er al een aanbieding vanaf €24,99. Met tot 40% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle aanbiedingen voor JAN Living. En kies uw abonnement.

JAN Living digitaal lezen

Heeft u een abonnement op JAN Living? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u JAN Living ook digitaal lezen.

U kunt JAN Living tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van JAN Living ontvangt, activeert u uw account bij Tijdschrift.nl. Ga hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal bewaarde nummers kunt u vervolgens opnieuw lezen zonder internet.

JAN Living cadeau geven

U kunt een abonnement op JAN Living ook cadeau geven. Voor €20,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, JAN Living met plezier zal lezen? Geef JAN Living cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef een cadeauabonnement aan een ander vanaf €20,00
  • 4x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Bespaar tot 40% op de losse verkoopprijs
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van JAN Living op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.