Foodies abonnementen

Kies voor een Foodies abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Hét culinaire magazine voor lekker eten. In dit kooktijdschrift vindt u alles wat u nodig heeft voor elke dag culinair genieten. Van eenvoudige recepten voor doordeweek tot een complete meergangen-diners met vrienden voor in het weekend. Dit is een tijdschrift met smaak.


€15,00 22,50
3 nummers
34% korting

€50,00 90,00
12 nummers
45% korting

€99,95 180,00
24 nummers
45% korting

Laatste reviews

 • Monique
Mooie recepten en prachtige foto’s waar je je vingers bij af likt

De ene keer leuker dan de andere keer, maar dat komt vooral door mijn interesses, maar telkens weer verassend. Ik heb al vele recepten uitgeprobeerd, ze kloppen altijd en zijn meestal prima te doen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • anoniem

Ik had een jaren geleden ook al een abonnement op Foodies. Maar toen weer opgezegd omdat ik niet zo vaak iets nieuws kook. Nadat ik alle oude nummers nog een keer heb doorgenomen, is het nu tijd voor nieuwe inspiratie.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend

Over Foodies

Foodies is het tijdschrift voor de echte kookliefhebber. Lees alles over culinair eten of snelle en makkelijke tussendoortjes. Met dit magazine heeft u altijd de lekkerste recepten in huis. Ook vindt u verschillende interviews en kom u alles te weten over leuke kooksnufjes, kookboeken en nog veel meer. Laat u inspireren door de smaak van Foodies!

Foodies heeft hiervoor een app waarin u de digitale edities leest. Wat zijn de kosten van een Foodies abonnement? Voor wie wil kennismaken met Foodies is er al een aanbieding vanaf €15,00. En u profiteert van tot 45% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor Foodies. En profiteer van dit voordeel.

Foodies verschijnt 12x per jaar.

Foodies digitaal lezen

Als abonnee van Foodies leest u alle edities op papier én online. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft altijd online toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te openen heeft u geen internet meer nodig. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere plekken waar een internetverbinding onbetrouwbaar of kostbaar is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan kunt u dit nummer vinden bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

Voordelen van een abonnement

 • 12x per jaar het nieuwste nummer in huis
 • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
 • Bespaar tot 45% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Foodies op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.