Foodies abonnementen

Kies voor een Foodies abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Hét culinaire magazine voor lekker eten. In dit kooktijdschrift vindt u alles wat u nodig heeft voor elke dag culinair genieten. Van eenvoudige recepten voor doordeweek tot een complete meergangen-diners met vrienden voor in het weekend. Dit is een tijdschrift met smaak.


€15,00 22,50
3 nummers
34% korting

€99,95 180,00
24 nummers
45% korting

€50,00 90,00
12 nummers
45% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Ik had een jaren geleden ook al een abonnement op Foodies. Maar toen weer opgezegd omdat ik niet zo vaak iets nieuws kook. Nadat ik alle oude nummers nog een keer heb doorgenomen, is het nu tijd voor nieuwe inspiratie.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Foodies

Foodies is het tijdschrift voor de echte kookliefhebber. Lees alles over culinair eten of snelle en makkelijke tussendoortjes. Met dit magazine heeft u altijd de lekkerste recepten in huis. Ook vindt u verschillende interviews en kom u alles te weten over leuke kooksnufjes, kookboeken en nog veel meer. Laat u inspireren door de smaak van Foodies!

Proefabonnement Foodies

Met een Foodies proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit fijne culinaire magazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Foodies cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het kooktijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u iemand, die van koken en lekker eten houdt, verrassen? Geef een Foodies abonnement cadeau.

Voordelen Foodies abonnement

  • Maandelijks Foodies als eerste op de mat
  • Exclusieve kortingen voor abonnees
  • Vrijblijvend kennis maken met een Foodies proefabonnement *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

foodies Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Foodies. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Foodies klantenservice