Foodies

Foodies magazine is uw gids naar culinaire ontdekkingen en inspiratie. Ontdek heerlijke recepten, handige kooktips en de nieuwste trends in de gastronomische wereld. Of u nu een doorgewinterde chef bent of net begint in de keuken, Foodies magazine biedt voor ieder wat wils.

Met elke editie van Foodies magazine blijft u op de hoogte van seizoensgebonden ingrediënten en krijgt u toegang tot exclusieve interviews met topkoks. Laat u inspireren door prachtige fotografie en maak van elke maaltijd een feest.

Aanbiedingen

Foodies abonnement

Voor de culinaire fijnproever

Bent u een echte liefhebber van lekker eten en koken? Dan is het culinaire tijdschrift Foodies precies wat u zoekt. Foodies staat bekend om zijn inspirerende recepten, boeiende interviews met topchefs en tips om uw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Dit kooktijdschrift is een ware bron van inspiratie voor iedereen die van koken houdt, of u nu een beginner bent of een doorgewinterde kok.

Recepten die uw smaakpapillen prikkelen

Elke editie van Foodies staat boordevol recepten die variëren van eenvoudig en snel tot uitdagend en indrukwekkend. Of u nu op zoek bent naar een lekker doordeweeks gerecht of een feestelijk diner, Foodies biedt een breed scala aan recepten die uw culinaire vaardigheden zullen prikkelen. De recepten zijn zorgvuldig samengesteld door professionele koks en foodbloggers, zodat u altijd kunt rekenen op een smaakvolle en gebalanceerde maaltijd.

Ontmoet de meesterkoks

Foodies neemt u mee achter de schermen van de culinaire wereld met exclusieve interviews en verhalen over topchefs. Lees alles over hun inspiratiebronnen, favoriete ingrediënten en geheime kooktechnieken. Deze diepgaande profielen geven u een uniek inzicht in het leven en werk van de beste koks ter wereld. Bovendien vindt u tips en adviezen die u thuis kunt toepassen om uw eigen kookstijl te verbeteren.

Kooktechnieken en -tips

Naast recepten en interviews biedt Foodies ook praktische tips en technieken om uw kookkunsten te perfectioneren. Van het kiezen van de juiste ingrediënten tot het beheersen van de nieuwste kooktechnieken, Foodies geeft u alle tools die u nodig hebt om een meester in de keuken te worden. Bovendien vindt u handige gidsen over seizoensgebonden producten en de beste wijnen om te combineren met uw gerechten.

Met in ieder nummer:

  • Inspirerende recepten
  • Interviews met topchefs
  • Kooktechnieken en -tips
  • Gidsen voor seizoensproducten
  • Wijnadvies

Foodies digitaal lezen

Bent u abonnee van Foodies? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Foodies ook digitaal lezen. Foodies biedt u een app waarin u de digitale edities leest. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft 24/7 online toegang tot de nieuwste editie in de app. Om eerder geopende edities nogmaals te lezen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Ideaal in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar als eerste Foodies op de mat
  • Profiteer van tot 39% korting op de losse verkoopprijs
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Wat kost een abonnement op Foodies?

Voor wie Foodies wil proberen is er al een abonnement vanaf €15,00. Een jaarabonnement op Foodies kost €55,00. En u profiteert van tot 39% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hierboven alle Foodies aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een Foodies abonnement.

Klantenservice

Vragen over een bestelling? En heeft u na 14 dagen geen bericht ontvangen van de uitgever? Laat het weten en stuur een bericht naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement? Neem dan contact met de uitgever van Foodies op. Doe dit o.a. bij vragen over betalingen en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Foodies 3 nummers €15,00 33%
Foodies 12 nummers €55,00 39%

Een Foodies abonnement is verkrijgbaar vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Foodies heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Foodies kost €55,00. Voor deze prijs ontvangt u Foodies 12 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als abonnee van Foodies heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Foodies verschijnt 12 keer per jaar.

Foodies komt uit op 23-01, 20-02, 19-03, 16-04, 21-05, 18-06, 16-07, 13-08, 10-09, 08-10, 07-11, 24-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad een dag later dan normaal op de mat valt. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Foodies. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Foodies, neemt u contact op met de klantenservice van Foodies. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Foodies

" Foodies was bij mij onbekend. Ik zocht regelmatig recepten op internet, maar kwam Foodies niet tegen. Maar nu heb ik ontdekt dat Foodies soms verrassende recepten heeft ... "

" De ene keer leuker dan de andere keer, maar dat komt vooral door mijn interesses, maar telkens weer verassend. Ik heb al vele recepten uitgeprobeerd, ze kloppen altijd en ... "

" Ik had een jaren geleden ook al een abonnement op Foodies. Maar toen weer opgezegd omdat ik niet zo vaak iets nieuws kook. Nadat ik alle oude nummers nog een keer heb ... "